Archive Forum | Zafiyet Analiz Portalı Yayında

Forum yazılımına laf eden olmadı ilk dediğim gibi saygı duyuyorum. Ama anlamsız bir şekilde gülmen gerçekten sinir bozucudur.
asıl yazılım iyidir dediğim gibi adam eklentimi yazmış ne eklemişse artık patlak vermiş bildiğin
Sizin kim olduğunuzdan haberimiz bile yok.Eklentinizi alanda yok.Forum yazılımına laf eden yok diyorsunuz.Forum yazılımına bir markaya kötü diyebilirim ifadesi kullanmışsınız.

Screenshot_2.png

Selamlar hepsini okudum abilerim, kardeşlerim bir şeyler anlatmaya çalışmış teşekkür ederim ama gerçekten çok boş bir uğraş veriyolar maalesef. Olabildiğince az agresif cevap vermek istiyorum ama elimde değil.

13 Nisan 2026 tarihinde buraya kayıt olmuş (muhtemelen önceden buradan şutlanmış), w*r*z çöplüğünde dolaşan kendini bir şey sanan çocuğun biriyle karşı karşıyayız. Hatta öyle ki yıllar önce ai yokken bizlere abi şu css'e nasıl animasyon ekleyeceğiz diye soran destek alan çocuklardan biridir tahminimce. Destek alması mühim değil ama koca bir yazılımı öğeyi denetle yapıp classlara bakarak yorumlaması hiçbir şey bilmeyen biri olduğunu açıkça gösteriyor.

Yazılıma gelecek olursak bu yazılımın büyük bir bölümünde ai kullanıyoruz ve bunu söylemekten çekmiyorum çünkü çağımızın gerekliliği bu. Sıfırdan her bir satırını düşündüğümüz bu projede biz xenforodan iyiyiz, vbulletinden iyiyiz demek hayalden başka bir şey olmaz satın almadan önce arkadaşlara da tüm eksikleride anlatıyorum. Projeye harcanan maliyeti söylesem burada bazı arkadaşlar beni deli olarak göreceğine eminim. Henüz çok erken aşamada olan bir proje evet sürüm numaraları hızlıca artıyor fakat eksiklerimizi biliyoruz ondan her yerde agresif bir satış politikası gütmüyorum. Sizlere ilk duyurduğum 22 Mayıs tarihinden 9 Ağustos tarihine kadar bile çok ilerledik sadece zaman istiyorum. Ai slop projelerle karıştırılmamasını çok isterim çünkü asıl hakaret benim için bu olacaktır. Boşverin css classlarına baksınlar, ai ile xss strike yapmaya çalışsınlar herkes kendine yakışanı yapar. Umrumda bile değiller whatsapptan 2-3 kişi yazınca gireyim bakayım dedim ;)

İyi forumlar.

Son düzenleme:
13 Nisan 2026 tarihinde buraya kayıt olmuş (muhtemelen önceden buradan şutlanmış), w*r*z çöplüğünde dolaşan kendini bir şey sanan çocuğun biriyle karşı karşıyayız. Hatta öyle ki yıllar önce ai yokken bizlere abi şu css'e nasıl animasyon ekleyeceğiz diye soran destek alan çocuklardan biridir tahminimce. Destek alması mühim değil ama koca bir yazılımı öğeyi denetle yapıp classlara bakarak yorumlaması hiçbir şey bilmeyen biri olduğunu açıkça gösteriyor.
sen kimsin ve kim olduğun beni alakadar etmez. mevzu kişilik olursa kaba tabirle karektersizin tekisin. bu xxs vs olayı değildir bir zafiyet aramıyorum ama mevzu habis olursa forumunu veya yazılımını hic taramadım. tararsamda emimnimki bir çok yerde zafiyet açığı bulunacaktır xxs (playload) ve blackdoor (shell) diğer saldırı Şekilerini Sayymıyorum Bile. Harcadığın Miktar Max 100 Veya 800 Dolar arasıdır oda culude almışsındır veya cursor burda el emeği konuşulur yapay zeka değil burayı bir ring olarak görmüyorum emin ol anonim olarak takılmasaydım adımı duyduğun zaman yaptığın yazılımları koruyacak seviyeye gelirsin unutma noktada küçüktür ama cümleyi bitirir. Sizin Gibilere Vibe coder deriz biz çağın gereği veya öncesini bilemem özenip açtığın platformlara bak. özenmeyi bile adam gibi yap. ben daha önce bu tür platformlarda bulunmadım ve kimseye karşı kin beslemedim bu reel hayatımdada aynı şekildedir. beni bu şekilde tanıtma tavizini vermedim. bu seviyedeysen benden küçüksündür kardeşim eleştirin el emeği üzerine olsun karekter üzerine değil. yapay zeka kulandığını kabul etiğine göre yaptığın yazılımını satmaya yüzün tutmalı. ha bende olsam senin gibi vibe olarak emek verdiğim birşeyi savunurmuyum evet. ama hatalarını kabulenerek. sen çok iyi bir yazılımcı olsaydın sayfaların içinde css tutmazdın. taramadığım ve güvenmediğim karşımdaki insanın yazılımında hata bulursam almam açık ve net kusurlu bir yazılımı satmakta karekter meselesidir.
Yazılıma gelecek olursak bu yazılımın büyük bir bölümünde ai kullanıyoruz ve bunu söylemekten çekmiyorum çünkü çağımızın gerekliliği bu. Sıfırdan her bir satırını düşündüğümüz bu projede biz xenforodan iyiyiz, vbulletinden iyiyiz demek hayalden başka bir şey olmaz satın almadan önce arkadaşlara da tüm eksikleride anlatıyorum.
egonda bana diyorki ben hepinizden iyiyim kimin iyi veya kötü olduğunu allah bilir. ha ben söylediğim sayfa içindeki css kısmınıda atayım ayıplarınız yüzünüzde ibret olur belki. bu arada senden kod desteği alacak kadar küçük düşmedim. yani bir vide coderden

Sana örnek olarak xengentr ve xentr yi göstereyim yapay zeka kulanmıyorlar adamlar kendi yazılımlarını satıyor. ve yapay zeka bulansaydılar bu kadar kitleyi ve globelde bulunmazlardı imkanı yok. herşey yapay zeka değildir.

görmüş olduğun gibi style tagı ile göülmüş kod

CSS:
  <style>[/COLOR]
:root {
    --rb-lt-widget-bg: #ffffff;
    --rb-lt-widget-border: #e2e8f0;
    --rb-lt-widget-primary: var(--primary);
    --rb-lt-tab-active-color: var(--primary);
    --rb-lt-tab-inactive-color: #64748b;
    --rb-lt-tab-bg: transparent;
    --rb-lt-header-bg: #f8fafc;
    --rb-lt-row-hover-bg: color-mix(in srgb, var(--primary) 8%, transparent);
    --rb-lt-title-color: #1e293b;
    --rb-lt-title-hover-color: var(--primary);
    --rb-lt-meta-color: #64748b;
    --rb-lt-stat-color: #1e293b;
    --rb-lt-num-bg: #f1f5f9;
    --rb-lt-border-line: #f1f5f9;
    --rb-lt-widget-border-radius: 12px;
    --rb-lt-font-size: 0.8125rem;
    --rb-lt-row-padding: 8px 12px;
}
[data-theme="dark"], .dark {
    --rb-lt-widget-bg: var(--surface);
    --rb-lt-widget-border: var(--border);
    --rb-lt-tab-inactive-color: var(--muted-foreground);
    --rb-lt-header-bg: var(--muted);
    --rb-lt-row-hover-bg: var(--muted);
    --rb-lt-title-color: var(--foreground);
    --rb-lt-meta-color: var(--muted-foreground);
    --rb-lt-stat-color: var(--foreground);
    --rb-lt-num-bg: var(--muted);
    --rb-lt-border-line: var(--border);
}
</style>
            <style>
/* ── Frame neutralizer: the generic widget chrome (header bar + card) would
      double-frame our own .rb-lt card. Hide it via :has(), with a JS-stamped
      .rb-lt-host fallback for engines without :has(). ── */
.rb-widget-container:has(.rb-lt) > .rb-widget-header,
.rb-widget-container.rb-lt-host > .rb-widget-header { display:none; }
.rb-widget-container:has(.rb-lt),
.rb-widget-container.rb-lt-host { border:none; background:transparent; box-shadow:none; padding:0; }
.rb-widget-container:has(.rb-lt) > .rb-widget-body,
.rb-widget-container.rb-lt-host > .rb-widget-body { padding:0; }

.rb-lt {
    --lt-primary: var(--rb-lt-widget-primary, var(--primary, #ff5722));
    --lt-border: var(--rb-lt-widget-border, var(--border, rgba(0,0,0,.06)));
    --lt-bg: var(--rb-lt-widget-bg, var(--surface));
    --lt-radius: var(--rb-lt-widget-border-radius, 12px);
    --lt-tab-bg: var(--rb-lt-tab-bg, transparent);
    --lt-tab-active: var(--rb-lt-tab-active-color, var(--lt-primary));
    --lt-tab-inactive: var(--rb-lt-tab-inactive-color, var(--muted-foreground, #64748b));
    --lt-row-hover: var(--rb-lt-row-hover-bg, color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 5%, transparent));
    --lt-head-bg: var(--rb-lt-header-bg, color-mix(in srgb, var(--muted, #f1f5f9) 30%, transparent));
    --lt-title: var(--rb-lt-title-color, var(--foreground));
    --lt-title-hover: var(--rb-lt-title-hover-color, var(--lt-primary));
    --lt-meta: var(--rb-lt-meta-color, var(--muted-foreground, #64748b));
    --lt-stat: var(--rb-lt-stat-color, var(--foreground));
    --lt-num-bg: var(--rb-lt-num-bg, color-mix(in srgb, var(--muted, #f1f5f9) 60%, transparent));
    --lt-divider: var(--rb-lt-border-line, var(--lt-border));
    --lt-font-size: var(--rb-lt-font-size, 0.8125rem);
    --lt-row-pad: var(--rb-lt-row-padding, 8px 12px);
    background: var(--lt-bg);
    border-radius: var(--lt-radius);
    border: 1px solid var(--lt-border);
    overflow: hidden;
    container-type: inline-size;
    container-name: rblt;
}
.rb-lt.rb-lt-compact { --lt-row-pad: 5px 12px; --lt-font-size: 0.78rem; }
[x-cloak] { display:none !important; }

/* ── Dark mode → ACTIVE THEME tokens ──────────────────────────────────────────
   In dark mode the widget pulls its colours from the current theme's semantic
   tokens so it matches WHATEVER theme is in use, instead of a fixed dark palette.
   NOTE: --surface is a raised panel/card colour, NOT the page background
   (--background) — the widget card is a surface. These set the final --lt-* vars
   directly at `.rb-lt` scope (specificity 0,2,0) so they win over the compiled
   style_<id>.css / inline --rb-lt-* injection, which can lag the DB. Light mode
   still honours the admin's per-property colours; dark is theme-driven by design.
   Both dark toggles themes use are covered: html[data-theme="dark"] and html.dark. */
[data-theme="dark"] .rb-lt, .dark .rb-lt {
    --lt-bg:           var(--surface);
    --lt-border:       var(--border);
    --lt-divider:      var(--border);
    --lt-title:        var(--foreground);
    --lt-stat:         var(--foreground);
    --lt-meta:         var(--muted-foreground);
    --lt-tab-inactive: var(--muted-foreground);
    --lt-tab-active:   var(--primary);
    --lt-title-hover:  var(--primary);
    --lt-primary:      var(--primary);
    --lt-head-bg:      var(--muted);
    --lt-num-bg:       var(--muted);
    --lt-row-hover:    var(--muted);
    --lt-tab-bg:       transparent;
}

/* Tabs */
.rb-lt .rb-lt-tabs { display:flex; gap:0; border-bottom:2px solid var(--lt-border); background:var(--lt-tab-bg);
    overflow-x:auto; overflow-y:hidden; scrollbar-width:none; -webkit-overflow-scrolling:touch; }
.rb-lt .rb-lt-tabs::-webkit-scrollbar { display:none; }
.rb-lt .rb-lt-tab {
    all:unset; display:inline-flex; align-items:center; gap:6px;
    padding:10px 16px; font-size:0.8125rem; font-weight:500;
    color:var(--lt-tab-inactive) !important; cursor:pointer;
    position:relative; transition:color .2s; white-space:nowrap; user-select:none;
}
.rb-lt .rb-lt-tab:hover { color:var(--foreground) !important; }
.rb-lt .rb-lt-tab:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:-2px; border-radius:4px; }
.rb-lt .rb-lt-tab.active { color:var(--lt-tab-active) !important; font-weight:600; }
.rb-lt .rb-lt-tab.active::after { content:""; position:absolute; left:0; right:0; bottom:0; height:2px; background:var(--lt-tab-active); }
.rb-lt .rb-lt-tab i { font-size:0.75rem; }

/* Panels */
.rb-lt .rb-lt-panel { display:block; }
.rb-lt.rb-lt-animated .rb-lt-panel { animation: rbltFade .18s ease; }
@keyframes rbltFade { from { opacity:0; transform:translateY(2px); } to { opacity:1; transform:none; } }
@media (prefers-reduced-motion: reduce) { .rb-lt.rb-lt-animated .rb-lt-panel { animation:none; } }

/* Table header + rows share the PHP-built grid via --lt-grid */
.rb-lt .rb-lt-thead {
    display:grid; grid-template-columns:var(--lt-grid); gap:8px;
    padding:6px 12px; font-size:0.6875rem; font-weight:600;
    text-transform:uppercase; letter-spacing:0.04em; color:var(--lt-meta);
    border-bottom:1px solid var(--lt-border); background:var(--lt-head-bg);
}
.rb-lt .rb-lt-row {
    align-items:center; padding:var(--lt-row-pad);
    text-decoration:none; color:var(--lt-meta);
    transition:background .15s; border-bottom:1px solid var(--lt-divider);
}
.rb-lt .rb-lt-row:hover { background:var(--lt-row-hover); }
.rb-lt .rb-lt-row:last-child { border-bottom:none; }
.rb-lt .rb-lt-row--pinned { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 6%, transparent); }

.rb-lt a.rb-lt-row, .rb-lt a.rb-lt-row:visited { color:var(--lt-meta); text-decoration:none; }

.rb-lt .rb-lt-num {
    width:22px; height:22px; border-radius:6px;
    display:flex; align-items:center; justify-content:center;
    font-size:0.6875rem; font-weight:700; background:var(--lt-num-bg); color:var(--lt-meta);
}
.rb-lt .rb-lt-pin { color:var(--lt-primary); font-size:0.7rem; }

.rb-lt .rb-lt-cell-thread { display:flex; align-items:center; gap:10px; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-thread-info { min-width:0; flex:1; }
.rb-lt .rb-lt-titleline { display:flex; align-items:center; gap:6px; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-prefix {
    flex-shrink:0; font-size:0.625rem; font-weight:700; line-height:1;
    padding:2px 6px; border-radius:4px; max-width:42%;
    overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;
    background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 14%, transparent); color:var(--lt-primary);
}
.rb-lt .rb-lt-title {
    font-size:var(--lt-font-size); font-weight:550; line-height:1.3;
    overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; color:var(--lt-title); min-width:0;
}
.rb-lt .rb-lt-row:hover .rb-lt-title { color:var(--lt-title-hover); }
.rb-lt .rb-lt-sub { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); margin-top:1px; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
/* Author username follows the theme text colour (usergroup username_css is
   applied inline in rows.php and wins) — not the accent, which forced every
   uncoloured author name to --lt-primary. Matches .rb-lt-member-name above. */
.rb-lt .rb-lt-username { color:var(--lt-title); font-weight:600; }

.rb-lt .rb-lt-cell-forum { font-size:0.75rem; color:var(--lt-meta); overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-cell-stat { font-size:0.8125rem; font-weight:600; text-align:center; color:var(--lt-stat); }
.rb-lt .rb-lt-cell-date { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); text-align:right; line-height:1.4; }
.rb-lt .rb-lt-cell-date strong { font-weight:600; color:var(--lt-stat); display:block; }

.rb-lt .rb-lt-head-center { text-align:center; }
.rb-lt .rb-lt-head-right { text-align:right; }

.rb-lt .rb-lt-empty { display:flex; flex-direction:column; align-items:center; gap:8px; padding:32px 16px; color:var(--lt-meta); font-size:0.85rem; }
.rb-lt .rb-lt-empty i { font-size:1.5rem; opacity:0.25; }

/* G3/G6/G7 tab bar chrome: arrows + refresh + customize */
.rb-lt .rb-lt-tabbar { display:flex; align-items:stretch; border-bottom:2px solid var(--lt-border); background:var(--lt-tab-bg); }
.rb-lt .rb-lt-tabbar .rb-lt-tabs { flex:1; min-width:0; border-bottom:none; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav, .rb-lt .rb-lt-toolbtn { all:unset; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    width:34px; min-height:38px; cursor:pointer; color:var(--lt-tab-inactive) !important; flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav:hover, .rb-lt .rb-lt-toolbtn:hover { color:var(--lt-primary) !important; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav:disabled { opacity:.3; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-toolbtn:disabled { opacity:.5; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav:focus-visible, .rb-lt .rb-lt-toolbtn:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:-2px; border-radius:6px; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-wrap { position:relative; display:flex; }
.rb-lt .rb-lt-prefs { position:absolute; top:100%; right:0; z-index:40; min-width:230px; max-width:calc(100vw - 24px);
    background:var(--lt-bg); border:1px solid var(--lt-border); border-radius:10px; padding:10px;
    box-shadow:0 8px 24px rgba(0,0,0,.18); }
.rb-lt .rb-lt-prefs-title { font-size:0.75rem; font-weight:700; color:var(--lt-meta); text-transform:uppercase; letter-spacing:.04em; margin-bottom:6px; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-row { display:flex; align-items:center; justify-content:space-between; gap:8px; padding:5px 0; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-row label { display:flex; align-items:center; gap:8px; font-size:0.8125rem; color:var(--lt-title); cursor:pointer; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-row label span { overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns { display:inline-flex; gap:2px; flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns button { all:unset; cursor:pointer; width:24px; height:24px; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    border-radius:6px; color:var(--lt-meta); font-size:0.6rem; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns button:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 10%, transparent); color:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns button:disabled { opacity:.3; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-err { margin-top:8px; font-size:0.72rem; line-height:1.35; color:var(--destructive, #dc2626);
    background:color-mix(in srgb, var(--destructive, #dc2626) 10%, transparent); border-radius:6px; padding:6px 8px; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-save { all:unset; cursor:pointer; display:block; width:100%; box-sizing:border-box; text-align:center; margin-top:8px;
    padding:7px 0; border-radius:8px; font-size:0.8rem; font-weight:600; color:#fff !important; background:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-prefs-save:hover { filter:brightness(1.06); }

/* G4 pin/unpin toggle — 32px touch target, shown on the row's right edge */
.rb-lt .rb-lt-row { position:relative; }
/* Reserve a right gutter (canPin rows only) so the toggle sits in its own space
   instead of overlapping the last-reply poster. Shrinking the row's content box
   pulls the right-aligned last cell left; the abspos toggle lands in the gutter. */
.rb-lt .rb-lt-row:has(.rb-lt-pin-toggle) { padding-right:38px; }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle { position:absolute; top:50%; right:2px; transform:translateY(-50%);
    width:32px; height:32px; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    border-radius:8px; color:var(--lt-meta); cursor:pointer; opacity:0; transition:opacity .15s, color .15s, background .15s; }
.rb-lt .rb-lt-row:hover .rb-lt-pin-toggle, .rb-lt .rb-lt-pin-toggle:focus-visible { opacity:1; }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 12%, transparent); color:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle.is-pinned { opacity:1; color:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle.is-busy { opacity:.4; pointer-events:none; }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:1px; }
@media (hover:none) { .rb-lt .rb-lt-pin-toggle { opacity:1; } } /* touch: always visible */

/* G5 custom sticky rows — full-width flat rows above the pins */
.rb-lt .rb-lt-custom { border-bottom:1px solid var(--lt-divider); }
.rb-lt .rb-lt-row--custom { display:flex; align-items:center; gap:10px; padding:var(--lt-row-pad);
    text-decoration:none; color:var(--lt-title); font-size:var(--lt-font-size); font-weight:550;
    background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 5%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-row--custom:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 10%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-custom-ic { width:22px; height:22px; border-radius:6px; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    font-size:0.7rem; background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 14%, transparent); color:var(--lt-primary); flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-custom-title { flex:1; min-width:0; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-custom-ext { font-size:0.65rem; color:var(--lt-meta); flex-shrink:0; }

/* Lazy-load placeholder + G1 show-more footer */
.rb-lt .rb-lt-loading { display:flex; align-items:center; justify-content:center; gap:8px; padding:28px 16px; color:var(--lt-meta); font-size:0.8125rem; }
.rb-lt .rb-lt-footer { display:flex; justify-content:center; padding:8px 12px; border-top:1px solid var(--lt-divider); }
.rb-lt .rb-lt-more { all:unset; display:inline-flex; align-items:center; gap:6px; cursor:pointer; font-size:0.78rem; font-weight:600; color:var(--lt-primary) !important; padding:6px 14px; border-radius:8px; transition:background .15s; }
.rb-lt .rb-lt-more:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 10%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-more:disabled { opacity:.5; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-more:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:2px; }

/* Members grid */
.rb-lt .rb-lt-members { display:grid; grid-template-columns:repeat(auto-fill, minmax(220px, 1fr)); gap:8px; padding:12px; }
.rb-lt .rb-lt-member-card { display:flex; align-items:center; gap:10px; padding:10px 14px; border-radius:10px; text-decoration:none; color:inherit; border:1px solid color-mix(in srgb, var(--lt-border) 50%, transparent); transition:background .15s, border-color .15s; }
.rb-lt .rb-lt-member-card:hover { background:var(--lt-row-hover); border-color:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 30%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-member-info { flex:1; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-member-name { font-size:0.8125rem; font-weight:600; color:var(--lt-title); white-space:nowrap; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; }
.rb-lt .rb-lt-member-card:hover .rb-lt-member-name { color:var(--lt-title-hover); }
.rb-lt .rb-lt-member-meta { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); margin-top:2px; }
.rb-lt .rb-lt-member-stats { display:flex; flex-direction:column; gap:2px; flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-member-stats span { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-member-stats i { font-size:0.625rem; margin-right:3px; }

/* ── Narrow container layout: title gets its own row, header hidden ── */
@container rblt (max-width: 680px) {
    .rb-lt .rb-lt-thead { display:none; }
    /* ModernStats-style stacked list: avatar + prefix + 2-line title + user·date.
       Number, forum and last-reply columns are dropped; stats follow the
       hide_stats_mobile toggle (hidden by default). */
    .rb-lt .rb-lt-row { display:flex; flex-wrap:wrap; align-items:flex-start; gap:2px 12px; padding:11px 12px; }
    .rb-lt .rb-lt-cell-num,
    .rb-lt .rb-lt-cell-forum,
    .rb-lt .rb-lt-cell-date { display:none; }
    .rb-lt.rb-lt-hide-stats .rb-lt-cell-stat { display:none; }
    .rb-lt .rb-lt-cell-stat { order:2; align-self:center; font-size:0.72rem; }
    .rb-lt .rb-lt-cell-thread { order:1; flex:1 1 100%; align-items:flex-start; gap:12px; }
    .rb-lt .rb-lt-cell-thread .rb-av { width:44px; height:44px; }
    .rb-lt .rb-lt-thread-info { padding-top:1px; }
    .rb-lt .rb-lt-titleline { align-items:flex-start; flex-wrap:wrap; gap:4px 6px; }
    .rb-lt .rb-lt-title { flex:1 1 auto; min-width:0; white-space:normal;
        display:-webkit-box; -webkit-line-clamp:2; -webkit-box-orient:vertical; overflow:hidden;
        line-height:1.35; font-weight:600; }
    .rb-lt .rb-lt-prefix { max-width:none; }
    .rb-lt .rb-lt-sub { font-size:0.75rem; margin-top:3px; white-space:normal; }
    .rb-lt .rb-lt-members { grid-template-columns:1fr; }
    .rb-lt .rb-lt-pin-toggle { opacity:1; }
    .rb-lt .rb-lt-row:has(.rb-lt-pin-toggle) { padding-right:44px; }
}
/* Fallback for engines without container queries (keys off viewport). */
@supports not (container-type: inline-size) {
    @media (max-width: 680px) {
        .rb-lt .rb-lt-row { display:flex; flex-wrap:wrap; align-items:flex-start; gap:2px 12px; padding:11px 12px; }
        .rb-lt .rb-lt-cell-num,
        .rb-lt .rb-lt-cell-thread { order:1; flex:1 1 100%; align-items:flex-start; gap:12px; }
        .rb-lt .rb-lt-titleline { align-items:flex-start; flex-wrap:wrap; gap:4px 6px; }
            display:-webkit-box; -webkit-line-clamp:2; -webkit-box-orient:vertical; overflow:hidden;
    }
}
</style>
isterim türkiyedeki yazılımcılar xenforo ve diğer yazılımlarına kafa tutacak kapasitede olsun. ama arkadaş css sınıflarını halla savunacaktır. emin olun iyiyiliğiniz için diyorum. egoya düşmeyin bildiğiniz kadarını yapın emin olun size destek çıkan birileri çıkıcaktır hani derler ya doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bende o köyden kovulanlardanım

nefsime düşmek istemiyorum bu konu burda kapansın ne siz rezil olun nede ben.

bu hataların bilinciydesen konu kapansın dünyevi değerler üzerinden bu saçma sapan bir sistem için daha fazla günaha girmek istemem allah yolunu bahtığını ve işini gücünü rast getirsin (cümlemizin)

Son düzenleme:
sen kimsin ve kim olduğun beni alakadar etmez. mevzu kişilik olursa kaba tabirle karektersizin tekisin. bu xxs vs olayı değildir bir zafiyet aramıyorum ama mevzu habis olursa forumunu veya yazılımını hic taramadım. tararsamda emimnimki bir çok yerde zafiyet açığı bulunacaktır xxs (playload) ve blackdoor (shell) diğer saldırı Şekilerini Sayymıyorum Bile. Harcadığın Miktar Max 100 Veya 800 Dolar arasıdır oda culude almışsındır veya cursor burda el emeği konuşulur yapay zeka değil burayı bir ring olarak görmüyorum emin ol anonim olarak takılmasaydım adımı duyduğun zaman yaptığın yazılımları koruyacak seviyeye gelirsin unutma noktada küçüktür ama cümleyi bitirir. Sizin Gibilere Vibe coder deriz biz çağın gereği veya öncesini bilemem özenip açtığın platformlara bak. özenmeyi bile adam gibi yap. ben daha önce bu tür platformlarda bulunmadım ve kimseye karşı kin beslemedim bu reel hayatımdada aynı şekildedir. beni bu şekilde tanıtma tavizini vermedim. bu seviyedeysen benden küçüksündür kardeşim eleştirin el emeği üzerine olsun karekter üzerine değil. yapay zeka kulandığını kabul etiğine göre yaptığın yazılımını satmaya yüzün tutmalı. ha bende olsam senin gibi vibe olarak emek verdiğim birşeyi savunurmuyum evet. ama hatalarını kabulenerek. sen çok iyi bir yazılımcı olsaydın sayfaların içinde css tutmazdın. taramadığım ve güvenmediğim karşımdaki insanın yazılımında hata bulursam almam açık ve net kusurlu bir yazılımı satmakta karekter meselesidir.

egonda bana diyorki ben hepinizden iyiyim kimin iyi veya kötü olduğunu allah bilir. ha ben söylediğim sayfa içindeki css kısmınıda atayım ayıplarınız yüzünüzde ibret olur belki. bu arada senden kod desteği alacak kadar küçük düşmedim. yani bir vide coderden

Sana örnek olarak xengentr ve xentr yi göstereyim yapay zeka kulanmıyorlar adamlar kendi yazılımlarını satıyor. ve yapay zeka bulansaydılar bu kadar kitleyi ve globelde bulunmazlardı imkanı yok. herşey yapay zeka değildir.

görmüş olduğun gibi style tagı ile göülmüş kod

CSS:
  <style>[/COLOR]
:root {
    --rb-lt-widget-bg: #ffffff;
    --rb-lt-widget-border: #e2e8f0;
    --rb-lt-tab-inactive-color: #64748b;
    --rb-lt-header-bg: #f8fafc;
    --rb-lt-row-hover-bg: color-mix(in srgb, var(--primary) 8%, transparent);
    --rb-lt-title-color: #1e293b;
    --rb-lt-meta-color: #64748b;
    --rb-lt-stat-color: #1e293b;
    --rb-lt-num-bg: #f1f5f9;
    --rb-lt-border-line: #f1f5f9;
    --rb-lt-widget-border-radius: 12px;
    --rb-lt-font-size: 0.8125rem;
    --rb-lt-row-padding: 8px 12px;
}
[data-theme="dark"], .dark {
    --rb-lt-widget-bg: var(--surface);
    --rb-lt-widget-border: var(--border);
    --rb-lt-tab-inactive-color: var(--muted-foreground);
    --rb-lt-header-bg: var(--muted);
    --rb-lt-row-hover-bg: var(--muted);
    --rb-lt-title-color: var(--foreground);
    --rb-lt-meta-color: var(--muted-foreground);
    --rb-lt-stat-color: var(--foreground);
    --rb-lt-num-bg: var(--muted);
    --rb-lt-border-line: var(--border);
}
</style>
            <style>
/* ── Frame neutralizer: the generic widget chrome (header bar + card) would
      double-frame our own .rb-lt card. Hide it via :has(), with a JS-stamped
      .rb-lt-host fallback for engines without :has(). ── */
.rb-widget-container:has(.rb-lt) > .rb-widget-header,
.rb-widget-container.rb-lt-host > .rb-widget-header { display:none; }
.rb-widget-container:has(.rb-lt),
.rb-widget-container.rb-lt-host { border:none; background:transparent; box-shadow:none; padding:0; }
.rb-widget-container:has(.rb-lt) > .rb-widget-body,
.rb-widget-container.rb-lt-host > .rb-widget-body { padding:0; }

.rb-lt {
    --lt-primary: var(--rb-lt-widget-primary, var(--primary, #ff5722));
    --lt-border: var(--rb-lt-widget-border, var(--border, rgba(0,0,0,.06)));
    --lt-bg: var(--rb-lt-widget-bg, var(--surface));
    --lt-radius: var(--rb-lt-widget-border-radius, 12px);
    --lt-tab-bg: var(--rb-lt-tab-bg, transparent);
    --lt-tab-active: var(--rb-lt-tab-active-color, var(--lt-primary));
    --lt-tab-inactive: var(--rb-lt-tab-inactive-color, var(--muted-foreground, #64748b));
    --lt-row-hover: var(--rb-lt-row-hover-bg, color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 5%, transparent));
    --lt-head-bg: var(--rb-lt-header-bg, color-mix(in srgb, var(--muted, #f1f5f9) 30%, transparent));
    --lt-title: var(--rb-lt-title-color, var(--foreground));
    --lt-title-hover: var(--rb-lt-title-hover-color, var(--lt-primary));
    --lt-meta: var(--rb-lt-meta-color, var(--muted-foreground, #64748b));
    --lt-stat: var(--rb-lt-stat-color, var(--foreground));
    --lt-num-bg: var(--rb-lt-num-bg, color-mix(in srgb, var(--muted, #f1f5f9) 60%, transparent));
    --lt-divider: var(--rb-lt-border-line, var(--lt-border));
    --lt-font-size: var(--rb-lt-font-size, 0.8125rem);
    --lt-row-pad: var(--rb-lt-row-padding, 8px 12px);
    background: var(--lt-bg);
    border-radius: var(--lt-radius);
    border: 1px solid var(--lt-border);
    overflow: hidden;
    container-type: inline-size;
    container-name: rblt;
}
.rb-lt.rb-lt-compact { --lt-row-pad: 5px 12px; --lt-font-size: 0.78rem; }
[x-cloak] { display:none !important; }

/* ── Dark mode → ACTIVE THEME tokens ──────────────────────────────────────────
   In dark mode the widget pulls its colours from the current theme's semantic
   tokens so it matches WHATEVER theme is in use, instead of a fixed dark palette.
   NOTE: --surface is a raised panel/card colour, NOT the page background
   (--background) — the widget card is a surface. These set the final --lt-* vars
   directly at `.rb-lt` scope (specificity 0,2,0) so they win over the compiled
   style_<id>.css / inline --rb-lt-* injection, which can lag the DB. Light mode
   still honours the admin's per-property colours; dark is theme-driven by design.
   Both dark toggles themes use are covered: html[data-theme="dark"] and html.dark. */
[data-theme="dark"] .rb-lt, .dark .rb-lt {
    --lt-bg:           var(--surface);
    --lt-border:       var(--border);
    --lt-divider:      var(--border);
    --lt-title:        var(--foreground);
    --lt-stat:         var(--foreground);
    --lt-meta:         var(--muted-foreground);
    --lt-tab-inactive: var(--muted-foreground);
    --lt-tab-active:   var(--primary);
    --lt-title-hover:  var(--primary);
    --lt-primary:      var(--primary);
    --lt-head-bg:      var(--muted);
    --lt-num-bg:       var(--muted);
    --lt-row-hover:    var(--muted);
    --lt-tab-bg:       transparent;
}

/* Tabs */
.rb-lt .rb-lt-tabs { display:flex; gap:0; border-bottom:2px solid var(--lt-border); background:var(--lt-tab-bg);
    overflow-x:auto; overflow-y:hidden; scrollbar-width:none; -webkit-overflow-scrolling:touch; }
.rb-lt .rb-lt-tabs::-webkit-scrollbar { display:none; }
.rb-lt .rb-lt-tab {
    all:unset; display:inline-flex; align-items:center; gap:6px;
    padding:10px 16px; font-size:0.8125rem; font-weight:500;
    color:var(--lt-tab-inactive) !important; cursor:pointer;
    position:relative; transition:color .2s; white-space:nowrap; user-select:none;
}
.rb-lt .rb-lt-tab:hover { color:var(--foreground) !important; }
.rb-lt .rb-lt-tab:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:-2px; border-radius:4px; }
.rb-lt .rb-lt-tab.active { color:var(--lt-tab-active) !important; font-weight:600; }
.rb-lt .rb-lt-tab.active::after { content:""; position:absolute; left:0; right:0; bottom:0; height:2px; background:var(--lt-tab-active); }
.rb-lt .rb-lt-tab i { font-size:0.75rem; }

/* Panels */
.rb-lt .rb-lt-panel { display:block; }
.rb-lt.rb-lt-animated .rb-lt-panel { animation: rbltFade .18s ease; }
@keyframes rbltFade { from { opacity:0; transform:translateY(2px); } to { opacity:1; transform:none; } }
@media (prefers-reduced-motion: reduce) { .rb-lt.rb-lt-animated .rb-lt-panel { animation:none; } }

/* Table header + rows share the PHP-built grid via --lt-grid */
.rb-lt .rb-lt-thead {
    padding:6px 12px; font-size:0.6875rem; font-weight:600;
    text-transform:uppercase; letter-spacing:0.04em; color:var(--lt-meta);
    border-bottom:1px solid var(--lt-border); background:var(--lt-head-bg);
}
.rb-lt .rb-lt-row {
    align-items:center; padding:var(--lt-row-pad);
    text-decoration:none; color:var(--lt-meta);
    transition:background .15s; border-bottom:1px solid var(--lt-divider);
}
.rb-lt .rb-lt-row:hover { background:var(--lt-row-hover); }
.rb-lt .rb-lt-row:last-child { border-bottom:none; }
.rb-lt .rb-lt-row--pinned { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 6%, transparent); }

.rb-lt a.rb-lt-row, .rb-lt a.rb-lt-row:visited { color:var(--lt-meta); text-decoration:none; }

.rb-lt .rb-lt-num {
    width:22px; height:22px; border-radius:6px;
    display:flex; align-items:center; justify-content:center;
    font-size:0.6875rem; font-weight:700; background:var(--lt-num-bg); color:var(--lt-meta);
}
.rb-lt .rb-lt-pin { color:var(--lt-primary); font-size:0.7rem; }

.rb-lt .rb-lt-cell-thread { display:flex; align-items:center; gap:10px; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-thread-info { min-width:0; flex:1; }
.rb-lt .rb-lt-titleline { display:flex; align-items:center; gap:6px; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-prefix {
    flex-shrink:0; font-size:0.625rem; font-weight:700; line-height:1;
    padding:2px 6px; border-radius:4px; max-width:42%;
    overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;
    background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 14%, transparent); color:var(--lt-primary);
}
.rb-lt .rb-lt-title {
    font-size:var(--lt-font-size); font-weight:550; line-height:1.3;
    overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; color:var(--lt-title); min-width:0;
}
.rb-lt .rb-lt-row:hover .rb-lt-title { color:var(--lt-title-hover); }
.rb-lt .rb-lt-sub { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); margin-top:1px; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
/* Author username follows the theme text colour (usergroup username_css is
   applied inline in rows.php and wins) — not the accent, which forced every
   uncoloured author name to --lt-primary. Matches .rb-lt-member-name above. */
.rb-lt .rb-lt-username { color:var(--lt-title); font-weight:600; }

.rb-lt .rb-lt-cell-forum { font-size:0.75rem; color:var(--lt-meta); overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-cell-stat { font-size:0.8125rem; font-weight:600; text-align:center; color:var(--lt-stat); }
.rb-lt .rb-lt-cell-date { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); text-align:right; line-height:1.4; }
.rb-lt .rb-lt-cell-date strong { font-weight:600; color:var(--lt-stat); display:block; }

.rb-lt .rb-lt-head-center { text-align:center; }
.rb-lt .rb-lt-head-right { text-align:right; }

.rb-lt .rb-lt-empty { display:flex; flex-direction:column; align-items:center; gap:8px; padding:32px 16px; color:var(--lt-meta); font-size:0.85rem; }
.rb-lt .rb-lt-empty i { font-size:1.5rem; opacity:0.25; }

/* G3/G6/G7 tab bar chrome: arrows + refresh + customize */
.rb-lt .rb-lt-tabbar { display:flex; align-items:stretch; border-bottom:2px solid var(--lt-border); background:var(--lt-tab-bg); }
.rb-lt .rb-lt-tabbar .rb-lt-tabs { flex:1; min-width:0; border-bottom:none; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav, .rb-lt .rb-lt-toolbtn { all:unset; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    width:34px; min-height:38px; cursor:pointer; color:var(--lt-tab-inactive) !important; flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav:hover, .rb-lt .rb-lt-toolbtn:hover { color:var(--lt-primary) !important; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav:disabled { opacity:.3; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-toolbtn:disabled { opacity:.5; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-tabnav:focus-visible, .rb-lt .rb-lt-toolbtn:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:-2px; border-radius:6px; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-wrap { position:relative; display:flex; }
.rb-lt .rb-lt-prefs { position:absolute; top:100%; right:0; z-index:40; min-width:230px; max-width:calc(100vw - 24px);
    background:var(--lt-bg); border:1px solid var(--lt-border); border-radius:10px; padding:10px;
    box-shadow:0 8px 24px rgba(0,0,0,.18); }
.rb-lt .rb-lt-prefs-title { font-size:0.75rem; font-weight:700; color:var(--lt-meta); text-transform:uppercase; letter-spacing:.04em; margin-bottom:6px; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-row { display:flex; align-items:center; justify-content:space-between; gap:8px; padding:5px 0; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-row label { display:flex; align-items:center; gap:8px; font-size:0.8125rem; color:var(--lt-title); cursor:pointer; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-row label span { overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns { display:inline-flex; gap:2px; flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns button { all:unset; cursor:pointer; width:24px; height:24px; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    border-radius:6px; color:var(--lt-meta); font-size:0.6rem; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns button:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 10%, transparent); color:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-prefs-btns button:disabled { opacity:.3; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-err { margin-top:8px; font-size:0.72rem; line-height:1.35; color:var(--destructive, #dc2626);
    background:color-mix(in srgb, var(--destructive, #dc2626) 10%, transparent); border-radius:6px; padding:6px 8px; }
.rb-lt .rb-lt-prefs-save { all:unset; cursor:pointer; display:block; width:100%; box-sizing:border-box; text-align:center; margin-top:8px;
    padding:7px 0; border-radius:8px; font-size:0.8rem; font-weight:600; color:#fff !important; background:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-prefs-save:hover { filter:brightness(1.06); }

/* G4 pin/unpin toggle — 32px touch target, shown on the row's right edge */
.rb-lt .rb-lt-row { position:relative; }
/* Reserve a right gutter (canPin rows only) so the toggle sits in its own space
   instead of overlapping the last-reply poster. Shrinking the row's content box
   pulls the right-aligned last cell left; the abspos toggle lands in the gutter. */
.rb-lt .rb-lt-row:has(.rb-lt-pin-toggle) { padding-right:38px; }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle { position:absolute; top:50%; right:2px; transform:translateY(-50%);
    width:32px; height:32px; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    border-radius:8px; color:var(--lt-meta); cursor:pointer; opacity:0; transition:opacity .15s, color .15s, background .15s; }
.rb-lt .rb-lt-row:hover .rb-lt-pin-toggle, .rb-lt .rb-lt-pin-toggle:focus-visible { opacity:1; }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 12%, transparent); color:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle.is-pinned { opacity:1; color:var(--lt-primary); }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle.is-busy { opacity:.4; pointer-events:none; }
.rb-lt .rb-lt-pin-toggle:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:1px; }
@media (hover:none) { .rb-lt .rb-lt-pin-toggle { opacity:1; } } /* touch: always visible */

/* G5 custom sticky rows — full-width flat rows above the pins */
.rb-lt .rb-lt-custom { border-bottom:1px solid var(--lt-divider); }
.rb-lt .rb-lt-row--custom { display:flex; align-items:center; gap:10px; padding:var(--lt-row-pad);
    text-decoration:none; color:var(--lt-title); font-size:var(--lt-font-size); font-weight:550;
    background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 5%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-row--custom:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 10%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-custom-ic { width:22px; height:22px; border-radius:6px; display:inline-flex; align-items:center; justify-content:center;
    font-size:0.7rem; background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 14%, transparent); color:var(--lt-primary); flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-custom-title { flex:1; min-width:0; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-custom-ext { font-size:0.65rem; color:var(--lt-meta); flex-shrink:0; }

/* Lazy-load placeholder + G1 show-more footer */
.rb-lt .rb-lt-loading { display:flex; align-items:center; justify-content:center; gap:8px; padding:28px 16px; color:var(--lt-meta); font-size:0.8125rem; }
.rb-lt .rb-lt-footer { display:flex; justify-content:center; padding:8px 12px; border-top:1px solid var(--lt-divider); }
.rb-lt .rb-lt-more { all:unset; display:inline-flex; align-items:center; gap:6px; cursor:pointer; font-size:0.78rem; font-weight:600; color:var(--lt-primary) !important; padding:6px 14px; border-radius:8px; transition:background .15s; }
.rb-lt .rb-lt-more:hover { background:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 10%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-more:disabled { opacity:.5; cursor:default; }
.rb-lt .rb-lt-more:focus-visible { outline:2px solid var(--lt-primary); outline-offset:2px; }

/* Members grid */
.rb-lt .rb-lt-members { display:grid; grid-template-columns:repeat(auto-fill, minmax(220px, 1fr)); gap:8px; padding:12px; }
.rb-lt .rb-lt-member-card { display:flex; align-items:center; gap:10px; padding:10px 14px; border-radius:10px; text-decoration:none; color:inherit; border:1px solid color-mix(in srgb, var(--lt-border) 50%, transparent); transition:background .15s, border-color .15s; }
.rb-lt .rb-lt-member-card:hover { background:var(--lt-row-hover); border-color:color-mix(in srgb, var(--lt-primary) 30%, transparent); }
.rb-lt .rb-lt-member-info { flex:1; min-width:0; }
.rb-lt .rb-lt-member-name { font-size:0.8125rem; font-weight:600; color:var(--lt-title); white-space:nowrap; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; }
.rb-lt .rb-lt-member-card:hover .rb-lt-member-name { color:var(--lt-title-hover); }
.rb-lt .rb-lt-member-meta { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); margin-top:2px; }
.rb-lt .rb-lt-member-stats { display:flex; flex-direction:column; gap:2px; flex-shrink:0; }
.rb-lt .rb-lt-member-stats span { font-size:0.6875rem; color:var(--lt-meta); white-space:nowrap; }
.rb-lt .rb-lt-member-stats i { font-size:0.625rem; margin-right:3px; }

/* ── Narrow container layout: title gets its own row, header hidden ── */
@container rblt (max-width: 680px) {
    .rb-lt .rb-lt-cell-num,
}
/* Fallback for engines without container queries (keys off viewport). */
@supports not (container-type: inline-size) {
    @media (max-width: 680px) {
        .rb-lt .rb-lt-cell-num,
    }
}
</style>
isterim türkiyedeki yazılımcılar xenforo ve diğer yazılımlarına kafa tutacak kapasitede olsun. ama arkadaş css sınıflarını halla savunacaktır. emin olun iyiyiliğiniz için diyorum. egoya düşmeyin bildiğiniz kadarını yapın emin olun size destek çıkan birileri çıkıcaktır hani derler ya doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bende o köyden kovulanlardanım

nefsime düşmek istemiyorum bu konu burda kapansın ne siz rezil olun nede ben.

bu hataların bilinciydesen konu kapansın dünyevi değerler üzerinden bu saçma sapan bir sistem için daha fazla günaha girmek istemem allah yolunu bahtığını ve işini gücünü rast getirsin (cümlemizin)
Adamın konusu forumla alakalı değil sen css bakarak yazılım kötülüyorsun ucube çocuk. Karaktersizi de iade ediyorum sana. Style inline ile yazılım bilgisi ne alaka vibecoderlik ne alaka orasını hiç anlamadım :) Daha kelimeleri düzgün yazmayı bilmiyorsun millete akıl veriyosun, 800 USD para mı bir proje için bana deli desinler :D Ben bu işte 14 yıldır varım abisi, ai kullanmak neden ayıp onu anlamadım? kullanmayanın ayıplanması gerek ;) merak ediyorsan evet bahsettiğin platformlardan biride şuan ai ile sürekli ürün basıyor bundan normal bir şeyde yok. xxs'i düzgün yazamayan birinden neden korkayım? hiç yazmasan daha az rezil olurdun inan bana komik duruma düşüyorsun.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Tepkiler: zex
Adamın konusu forumla alakalı değil sen css bakarak yazılım kötülüyorsun ucube çocuk. Karaktersizi de iade ediyorum sana. Style inline ile yazılım bilgisi ne alaka vibecoderlik ne alaka orasını hiç anlamadım :) Daha kelimeleri düzgün yazmayı bilmiyorsun millete akıl veriyosun, 800 USD para mı bir proje için bana deli desinler :D Ben bu işte 14 yıldır varım abisi, ai kullanmak neden ayıp onu anlamadım? kullanmayanın ayıplanması gerek ;) merak ediyorsan evet bahsettiğin platformlardan biride şuan ai ile sürekli ürün basıyor bundan normal bir şeyde yok. xxs'i düzgün yazamayan birinden neden korkayım? hiç yazmasan daha az rezil olurdun inan bana komik duruma düşüyorsun.
eminim bu çırpınışların ve kıvranmaların son bulucaktır kelimelerim suratına tokat gibi çarpmış beliki konu benim için kapanmıştır. haklı ve haksız olduğum başka arkadaşlarımızın görüşene bağı raxboard sahibi. başkalarının platformunda kavga edip sunucularını yormayalım kul hakıdır :D

eminim bu çırpınışların ve kıvranmaların son bulucaktır kelimelerim suratına tokat gibi çarpmış beliki konu benim için kapanmıştır. haklı ve haksız olduğum başka arkadaşlarımızın görüşene bağı raxboard sahibi. başkalarının platformunda kavga edip sunucularını yormayalım kul hakıdır :D

kendi önünden ye, yapabiliyorsan daha iyisini yap yapamıyorsan? en azından gelitirilmesi açısından öneride bulunabilirsin :) sonuçta söyledikleri gibi ne vb, neden xenforo 1,2 ayda olmadı. Ve Tüm geliştiriciler, oyun geliştiricileri bile sürümlerini piyasaya test etmeden sunar çünkü, 3. bir görüş hatta 4., 5., bir görüş onlar için ilhamdır. Neyse yazmayacağım anlamayacaksın o yüzden yormayayım kendimi.

kendi önünden ye, yapabiliyorsan daha iyisini yap yapamıyorsan? en azından gelitirilmesi açısından öneride bulunabilirsin :) sonuçta söyledikleri gibi ne vb, neden xenforo 1,2 ayda olmadı. Ve Tüm geliştiriciler, oyun geliştiricileri bile sürümlerini piyasaya test etmeden sunar çünkü, 3. bir görüş hatta 4., 5., bir görüş onlar için ilhamdır. Neyse yazmayacağım anlamayacaksın o yüzden yormayayım kendimi.
Tamamen Sana Hak Veriyorum Yılardır Bu Platformlarda Takılıp. Tanımadığın birine Karşı Dostunu Savunmanı Çok Doğru Buluyorum. Olayın Başında Kibarca Yaklaştığımın Farkındasın. Ve Kendi Önümdekilerini Yersemde Doymam. Yaptığım Yazılımlar. Çok Güzel Yerlerde Ondan Şüphen Olmasın. Benim Böyle Bir İşe Girmem İçin. Benim geliştirici Ekibimin Benden İyi Olması Lazım. Bana türkiyede egosu İle Konuşmayan tek Bir Coder göster desemde. Savunduğun İnsanlar Olucaktır. Arkadaş Üslübunu Bozmasına Rağmen yeterince nefsimin mücadelesini ve hakaret etmemeye dikat etim. Herkes hata yapar. Ve Bu Hatayı Söylediğim Zamanda Savunamadı Konuyu Saptırdı. Seni anladım Ve saygı duyuyorum hürmetle karşılıyorum. Allah herkesin yolunu Bahtını Açık Etsin. Her şerde bir hayır vardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri