Selamlar Forumuma /admin.php ile girilsin istemiyorum , eğer yetkisi olan kişi, kendi index.php sin'de ki admin panel'e geçiş yerinden geçmesini istiyorum nasıl yapabiliriz?
Selamlar Ben Yolunu Değişmek İstemiyorum, Yani Direk Kaldırmak İstiyorum, Sadece Giriş Yapan Adminin HesabıN'da ki Admin Panel Girişin'den Giriş Yapılsın İstiyorum.A.selam bu konuyu inceleyiniz: Kullanım tekniği - XenForo 2 Admin Paneli Yolu Değiştirme
Anladım Sağolun,Sonuçta admin.php kullanılacak ama ? başka türlü admin panele yonetim olmaz düz 1 php yazılımı değil xenforo bütün dosyalar birbiri ile entegreli o dediğiniz olay biraz farklı alanlara kaçmakta.
söyle 1 se yapabilrsiniz.
ismini değişip yukaridaki metodla admin.php dosyasini silersiniz ftpden isim değişince
daha sonra temadaki admin cp baglanti alanlarını kaldırırsınız dediğiniz gibi profilden direk erişim saglanir.
.userBanner.yonetici {
color: white;
background-image: linear-gradient(270deg, #fd5454, #fd5454) !important;
background-size: 1200% 1200% !important;
-webkit-animation: Animo 1s ease infinite !important;
-moz-animation: Animo 1s ease infinite !important;
animation: Animo 3s ease infinite !important;
font-size: 75%;
font-size: 12px;
font-weight: 600;
font-style: normal;
font-weight: 600;
padding: 1px 8px;
padding: 2px 20px;
border: 1px solid transparent;
border-radius: 50px 0px 50px 0px;
font-family: 'Poppins Medium',sans-serif;
letter-spacing: 0.5px;
text-align: center;
display: inline-block;
}
.p-footer-copyrightRow {
display: none;
}
Dostum ora’dan birşey değiştiğin zaman heryerden değişiyor, tmam o zaman oradaki yerler nasıl ortalayabilirim?Resimde gösterilenler ile aşağıda verdiğiniz kodların alakası yok ve resimde gösterilenler varsayılan olarak öyle zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.