Ücretli [XenGenTr] YENİ Style V9 - 9. Nesil tema

[XenGenTr] YENİ Style V9 - 9. Nesil tema
[XenGenTr] Style YENİ V9 - 9. Nesil tema ile bildiğiniz, alıştığınız gelişmiş fonksiyondaki temalarımızı daha geliştirerek sizlerin kullanımına açıyoruz. Artık görsel olarak rakiplerinizin bir kaç adım önüne geçmenizin tam zamanı. Görsel etkileşim ile forum içeriğinizi kullanıcılara daha iyi yansıtırken, kullanıcılarda merak uyandıran farklılıkları ile daha fazla kullanıcı zevkine hitap eden tasarımlar elde edebilirsiniz.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (6) Yorumlar (1) Forum konusu

Görsel de yazıların biri bold digeri normal kalınlıkta olduğu için aldatıcı olabilir. Açıkcası ben bir fark görmedim.
Siteniz üzerinde inceledim ve font size 17PX olarak ayarlanmış ve temanın varsayılan font size aynı durumda.

Gördüğüm tek farklılık tema genişliğinden ötür boyutsal farklılıklar olduğu, buda sizi aldatıyor olabilir. Bunun dışında bir fark yok bence :)
tema genişliğini kaç yapmalıyım?

1700px ekranlar için max değer 1500px. Sanırım bunu nasıl yapacağınızın yanıtını vermiştim. 1700PX altıdaki ekranlar ise tema seçeneklerinde ki boyut (bizde 1300px) kullanılmaktadır.

1739202137280.png
1739202170960.png

Örneği kategori ikonlarında boyut farklılığı diğer ikonlarda ki ve yazıda ki boyut farklılığı net bir şekilde belli oluyor birden fazla pcde de farklılık görüntüleyebiliyorum. Dediğiniz değerleri de girdim.

Evet ikon boyutlarınız değiştirilmiş node_list.less 36. satırda olması gereken font-size: 25px;
Hatta renkleri de farklı, bir değişime uğramış gibi görünüyor.

Evet ikon boyutlarınız değiştirilmiş node_list.less 36. satırda olması gereken font-size: 25px;
Hatta renkleri de farklı, bir değişime uğramış gibi görünüyor.
tamamdır bu oldu teşekkür ederim. Birde sayfa genişliği bu şekilde mi olmalı ve okunmuş okunmamış forum ikon renkleri nasıl olmalı. Galiba
özel forum ikon eklentisini yükledikten sonra bozuldu. Eklentiyi kaldırdım ama eski haline yine de dönmedi.

1739203016463.png

eTiKeT™ tarafından [XenGenTr] YENİ Style V9 - 9. Nesil tema için yeni bir güncelleme yayınlandı.

[XenGenTr] YENİ Style V9 - 9. Nesil tema 9.3.0.6

Öne çıkanlar

Güncelleme içeren şablonlar​

• PAGE_CONTAINER
  • message_macros
  • message_macros.less
  • thread_view
  • forum_view
  • node_list_category
  • node_list_forum
  • editor_macros
  • helper_visitor_panel

Değişiklik Günlüğünü

v9.3.0.6 Güncellemesi

• XenGenTr Core 2.1.0 entegrasyonu eklendi.
  • XenForo 2.3.11 sürümü ile tam uyumluluk sağlandı.
  • Tema altyapısı güncellenerek performans ve kararlılık iyileştirildi.
  • Kod yapısında çeşitli optimizasyonlar gerçekleştirildi.
  • Tespit edilen küçük hatalar giderildi.

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinin...

Ürün Bilgisi

XF 2.3.X PHP 8.0.+ ioncube 14 XGT Core 2.1.+
Satıcı
eTiKeT™
Yayın tarihi
Son Güncelleme
Görüntüleme
431
100% 5,00 yıldız 3 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Süresiz kullanım, 1 yıl güncelleme
$90,00
Yenileme maliyeti
$45,00
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri