Ücretli [XenGenTr] Style V13 - 13. Nesil Tema

Öne çıkan
[XenGenTr] Style V13 - 13. Nesil Tema
Minimalist çizgisiyle sadeliği ön plana çıkarırken, yönetici dostu yapısıyla forum sahiplerine eşsiz bir özgürlük sunuyor.
Artık temanızın hemen her alanına müdahale etmek, renklerden blok yapılarına, butonlardan ikonlara kadar detaylı özelleştirmeler yapmak sadece birkaç tıklama uzaklığınızda.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı bilgisi Güncellemeler (6) Yorumlar (2) Forum konusu

Vitrin konusu
  • İstatistikte sabit
Merhabalar benim bir kaç sorunum var. Foruma giriş yapmadan belli bir temayı default olarak gösteremiyorum. Mesela giriş yapılmadan Koyu renk tema gözüküyor. Ayrıca mevcut tema güncellenmiyor. Lütfen inceleyin: Bilge Yolcu

Acaba bu temayı satın alsam, default yapılır mı? Yani giriş yapmadan herkes aynı temayı görür mü? Bir de mevcut forumuma siz yükleyebilir misiniz? ve güncellemeleri otomatik mi? Biraz acemiyim bu konularda kusura bakmayın. Teşekkürler.
Merhaba,
İlk olarak ilk kurulum tarafımızca yapılmaktadır, eğer yapamıyorsanız tema güncellemeleriniz de ücretsiz olarak tarafımızca yapılabilir.

Foruma giriş yapmadan belli bir temayı default olarak gösteremiyorum. Mesela giriş yapılmadan Koyu renk tema gözüküyor.

Kullanıcı kendi modunu seçti ise, bunun kontrolü yapamayız. Giriş yapsın yada yapmasın, mod seçildi ve çerezler yüklendi ise sistem önceliği kullanıcı seçimine atayacaktır.
Ancak seçim yapılmadı ise, o zaman varsayılan olarak karanlık mod ile forumunuzun göstermi yapılabilir.

Merhaba,
İlk olarak ilk kurulum tarafımızca yapılmaktadır, eğer yapamıyorsanız tema güncellemeleriniz de ücretsiz olarak tarafımızca yapılabilir.

Kullanıcı kendi modunu seçti ise, bunun kontrolü yapamayız. Giriş yapsın yada yapmasın, mod seçildi ve çerezler yüklendi ise sistem önceliği kullanıcı seçimine atayacaktır.
Ancak seçim yapılmadı ise, o zaman varsayılan olarak karanlık mod ile forumunuzun göstermi yapılabilir.

Demişsiniz. Ben Dark Mode istemiyorum. Default olarak Aydınlık Mode gösterilemez mi?

Bir sorum daha var. Bu temanın 14. versiyonu çıkınca 13. versiyonu satın alanlar onu kullanabiliyor mu? Yoksa o yeni bir tema olarak mı çıkıyor? Tekrar satın almak mı gerekecek?

Not: Yukarıdaki cevabı yanlışlıkla bir şey yazmadan post etmişim. Siler misiniz? Tşk.

Son düzenleme:
Merhaba sipariş verirken bir hata alıyorum

Paypal : Şu anda bir şeylerin yolunda gitmediği görülüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Ödeme ekranına hiç gelmiyor. Whatsapp destek vs var mı sipariş aşamasında?

çok hoş olmuş hocam ellerinize emeklerinize sağlık

@eTiKeT™ hocam şu sıralar bu temaya geçme durumum oluştu, başından beri gördüğüm gibi beğenmiştim zaten.

Mevcut hali hazırda geçişte eski temada mevcut ayarlarımız vs olduğu gibi kalacak mı ? Mevcut durumda V11 kullanıyorum deneyimvakti.com mevcut forum hali hazırda aktif kullanılıyor o yüzden hızlı bir geçiş yapmamız gerekiyor

Paypal : Şu anda bir şeylerin yolunda gitmediği görülüyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Yurt dışında olduğum için mi acaba Paypala yönlendirmeye çalışıyor.

Yurt dışında olduğum için mi acaba Paypala yönlendirmeye çalışıyor.
Hayır ben TR deyim beni de Paypal' a yönlendiriyor. Ama Paypal yok TR' de. Bir numara var. Ben Whatsapp'ten yazdım. Ancak hiç cevap verilmedi.

Header alanındaki rengi footer gibi temaya uygun nasıl yapabilirim? Buradaki mavilik gece modunda sırıtıyor. Sadece gece moduna özgün yapmak istiyorum.

header.png

Ürün Bilgisi

XF 2.3.X+ PHP 8.0+ XGTCore 2.0.4+ ioncube 13+ Kodlayıcı Kurulumu
Satıcı
eTiKeT™
Yayın tarihi
Son Güncelleme
Görüntüleme
1.943
100% 5,00 yıldız 4 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

Ömür boyu kullanım
$105,00
Yenileme maliyeti
$55,00
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri