Merhabalar,@eTiKeT™ , hocam ben domain değiştirmeyi düşüyorumda. Size mi bildirmeliyim tema için öncelikle yoksa kendim url'yi düzeltebiliyormuyum?
Temayı size beğendire bilmek bizi çok mutlu etti inanın. Temada okundu kabul et alanı al nav alanında bulunuyor ve biz o alanı kapalı tutuyoruz, bu yüzden erişememiş olmalısınız. Çerezler için ise yapabileceğimiz bir şey yok tema ile alakası yok XF kendi sistemi ile alakalı bir durum.Tema iyi hoş güzel de, PC temasında ''Mesajları Okundu Kabul et'' kısmını aradım bulamadım. Normalde forumlar kısmında alt link şeklinde olmalı. Nereye koyduysanız artık, kolay bir yere çekin. Deminden beri arıyorum. (mobilde var ama pc de bulamadım) Bir de bu bildirimleri etkinleştir uyarısı da rahatsızlık verici. Bir daha asla sorma denmesine rağmen yine çıkıyor. Ben çerez kullanmıyorum (dolayısıyla tarayıcıyı her açtığımda çıkmakta) o yüzden benim gibi kullanmayanlar açısından da sıkıntı verici bir durum. Bu noktaları düzenlerseniz güzel olur.
Temayı size beğendire bilmek bizi çok mutlu etti inanın. Temada okundu kabul et alanı al nav alanında bulunuyor ve biz o alanı kapalı tutuyoruz, bu yüzden erişememiş olmalısınız. Çerezler için ise yapabileceğimiz bir şey yok tema ile alakası yok XF kendi sistemi ile alakalı bir durum.
Bunlar dışında yapmamızı istediğiniz başka bir emriniz var mı ?
Push ve diğer bildirimleri kişisel profilinizden kendiniz düzenleye bilirsiniz: https://xenforo.gen.tr/hesap/preferencesDalgaya almanız da hiç hoş değil. Emir falan, ben sadece sıkıntımı dile getirdim. Bildirimlerin tema ile alakalı olmadıgını biliyorum zaten konu içinde onu da belirtmek istedim push ları kapatmanız yeterli ama sizin insiyatifinizde tabi. Kapalı tutmuş olduğunuz alanı da pc için açarsanız iyi olur. Size zahmet ve zevkinize sıkıntı vermeyecekse.
Push ve diğer bildirimleri kişisel profilinizden kendiniz düzenleye bilirsiniz: https://xenforo.gen.tr/hesap/preferences
Dalga konusunda ise, ne yazık ki sizin üslubunuza kişisel olarak verebileceğim en nazik ve sakin cevabı verdiğimiz düşünüyorum. Yoksa biz yorumlara, eleştirilere, tartışmalara vb. her zaman varız ama bunu yaparken yazdıklarımıza biraz dikkat etmemiz gereklidir.
Sanırım anlaşılır bir mesaj olmuştur...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.