-
Vitrin konusu
- İstatistikte sabit
- #81
@eTiKeT™ bana xenforo globalden bir kişi bu temayı çok beğendiğini ve yurt dışına satış yapmadığınızı söyledi. Sana para vereyim benim için o temayı al dedi. Ben sizden izinsiz hiç bir şey yapmam. Gerçekten böyle bir şey var mı? Eğer yoksa söyleyim arkadaşa üye olsun ve alsın. Özel mesaj attı.
İnanın biz sizden daha çok istiyoruz bunu. İşlerin yoğunluğu, üzerine birde hastalanmam ne yazık ki tüm planlarımızı alt, üst etti. Ancak bu hafta sonuna yani bu ay bitmede yayınlanmış olacak inşallah.Hocam gelsin artık güncelleme!!!
inşallah hocam,geçmiş olsun bu aradaİnanın biz sizden daha çok istiyoruz bunu. İşlerin yoğunluğu, üzerine birde hastalanmam ne yazık ki tüm planlarımızı alt, üst etti. Ancak bu hafta sonuna yani bu ay bitmede yayınlanmış olacak inşallah.
bir seferlik ödeme değil. her yıl yenileme ücreti vardır. isterseniz de güncelleme almayabilirsiniz.tek seferlik mi fiyat yoksa yıllık yenileme ücreti varmı @eTiKeT™ hocam
evetanladım güncelleme almaz isem tek seferlik ödeme yapabiliyorum çok teşekkürederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.