[XenGenTr] Forum istatistik 📊 sistemi V4

XF 2.3 [XenGenTr] Forum istatistik 📊 sistemi V4 4.4.1

indirmek için izniniz yok
Bu eklenti, add-ons XenForo 2.3.X ile uyumlu ve stabil olarak çalışmaktadır.
Merhaba,Öncelikle @eTiKeT™’e [XenGenTr] Forum İstatistik Sistemi eklentisi için teşekkür etmek istiyorum. Harika bir iş çıkarmışsınız, forumuma büyük katkı sağladı! Ben Rus bir kullanıcıyım ve maalesef Türkçe bilmiyorum, bu yüzden İngilizce veya Rusça destek alabilirsem çok sevinirim.

Sorunun Detayları:
  • XenForo Sürümü: 2.3.x (örneğin, 2.3.7).
  • Tema: [XenGenTr] Style V13 (sürüm 13.1.0.5).
  • Eklenti: [XenGenTr] Forum İstatistik Sistemi (sürüm 4.4.0).
  • Sunucu: Nginx (nginx-reuseport/1.21.1), PHP 8.3.20.
  • Hata:Forum istatistik bloğunda otomatik yenileme veya "Yenile" butonuna tıkladığımda şu hata oluşuyor:
    text
    <div data-xf-p="1"><div data-xf-p="1"><div data-xf-p="1"><span><span>GET /testxf/forum-istatistik/_xfUid-pageMenu-&lt;rastgele_sayi&gt;/sonuclar 404 Not Found</span></span></div></div></div>
    Bu hata, yalnızca Style V13 temasında ortaya çıkıyor. XenForo’nun varsayılan temasında sorun yaşanmıyor.

Denenen Adımlar:
  • xentr/zenith/zenith.js dosyasını PAGE_CONTAINER şablonunda yorum satırına alarak devre dışı bıraktım, ancak hata devam etti.
  • xgtSv13_forum_istatistik şablonunu kontrol ettim; data-href ve data-href-initial değerleri doğru görünüyor (/testxf/forum-istatistik/<id>/sonuclar).
  • Nginx rewrite kurallarını doğruladım:
    nginx
    <div data-xf-p="1"><div data-xf-p="1"><div data-xf-p="1"><span><span>location</span><span> /testxf/ {</span></span></div><div data-xf-p="1"><span><span> </span><span>try_files</span><span> $uri $uri/ /testxf/index.php?$uri&amp;$args;</span></span></div><div data-xf-p="1"><span><span> </span><span>index</span><span> index.php index.html;</span></span></div><div data-xf-p="1"><span>}</span></div></div></div>
  • Forum istatistik sisteminin otomatik yenileme ayarını manuel moda geçirdim, ancak hata devam ediyor.

Ek Bilgiler:
  • Hata, istatistik bloğunun sekme (tabs) yapısında veya yenile-buton ile ilgili AJAX isteğinde oluşuyor. _xfUid-pageMenu-<rastgele_sayi> kısmı, XenForo’nun menü sisteminden geliyor gibi görünüyor, ancak neden istatistik bloğuna uygulanıyor anlayamadım.
  • Tarayıcı konsolunda şu detaylar var:
    text
    <div data-xf-p="1"><div data-xf-p="1"><div data-xf-p="1"><span><span>Request URL: /testxf/forum-istatistik/_xfUid-pageMenu-&lt;rastgele_sayi&gt;/sonuclar?_xfResponseType=json&amp;_xfWithData=1&amp;_xfRequestUri=%2Ftestxf%2F&amp;_xfToken=&lt;token&gt;</span></span></div><div data-xf-p="1"><span>Request Method: GET</span></div><div data-xf-p="1"><span>Status Code: 404 Not Found</span></div></div></div>
  • Sunucu hata loglarında bu hatayla ilgili bir kayıt bulunmuyor.

Yardım Talebi:
  • Bu sorunu çözmek için önerdiğiniz bir geçici çözüm veya düzeltme var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim! Gerekirse ek bilgi veya admin paneli erişimi sağlayabilirim. Türkçe bilmediğim için İngilizce veya Rusça yanıt alırsam daha iyi anlayabilirim.

Hello,
I've never received similar feedback or experienced this type of issue before. Therefore, I need to investigate this issue to find a solution. If possible, please provide your admin panel login information and I'll do my best to resolve it as soon as possible.

Hello,
I've never received similar feedback or experienced this type of issue before. Therefore, I need to investigate this issue to find a solution. If possible, please provide your admin panel login information and I'll do my best to resolve it as soon as possible.
Sayın eTiKeT™,
Sorunu incelemek için gerekli bilgileri sağlamaya hazırım, ancak ne yazık ki size özel mesaj yazarak siteye erişim bilgilerini sağlayamıyorum. Lütfen özel mesajlarınızı açmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Dear eTiKeT™,
I am ready to provide the necessary information to investigate the issue, but unfortunately, I cannot send you a private message with access details to my site. Please enable private messages. Best regards.

Sayın eTiKeT™,
Sorunu incelemek için gerekli bilgileri sağlamaya hazırım, ancak ne yazık ki size özel mesaj yazarak siteye erişim bilgilerini sağlayamıyorum. Lütfen özel mesajlarınızı açmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.

Dear eTiKeT™,
I am ready to provide the necessary information to investigate the issue, but unfortunately, I cannot send you a private message with access details to my site. Please enable private messages. Best regards.

[email protected] ;)

Otomatik yenilemede şu şekilde bir hata alıyorum abi, sebebi nedir?

1761133706812.png

Alt domain için bu şekilde bir sorun ürettiğini ileten bir kişi oldu, ama domainde ilk kez buna ileten biri oldu. Bizim testlerimizde bir sorun yaşamıyoruz, sorunu göremediğimiz içinde tam bir çözüm bulamıyoruz ne yazık ki. Ancak bu sorun aklımda ve yakın zamanda bir çözüm üreteceğimi umuyorum.

Alt domain için bu şekilde bir sorun ürettiğini ileten bir kişi oldu, ama domainde ilk kez buna ileten biri oldu. Bizim testlerimizde bir sorun yaşamıyoruz, sorunu göremediğimiz içinde tam bir çözüm bulamıyoruz ne yazık ki. Ancak bu sorun aklımda ve yakın zamanda bir çözüm üreteceğimi umuyorum.
Teşekkür ederim abi, normalde sorun yoktu aktif çalışıyordu bir anda oldu bende anlamadım. Yakın bir süreçte bir eklenti de kurmadım aslında anlamadım bende.

Teşekkür ederim abi, normalde sorun yoktu aktif çalışıyordu bir anda oldu bende anlamadım. Yakın bir süreçte bir eklenti de kurmadım aslında anlamadım bende.
Merhaba, aktifleştirdiğim anda aynı sorun bende de oluştu.

Güncelleme:

Kapattım, sayfayı yeniledim ve çalıştı. Sonra tekrar açtım ve hala çalışıyor mu? Garip. Görünüşe göre, 4.4.1 sürümüne güncellemeden sonra bu hatayı yalnızca bir kez veriyor.

Çok garip...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri