DM üzerinde ilgili düzenleme iletilmiştir.Güncellemeyi yükledim ama v13 kullandığım için bende gözükmüyor yenileme butonu abi. xgt_forum_istatistik ve xgt_forum_istatistik.less için özel dosya yüklemiştik, o değişti mi yada ne yapmam lazım.
DM üzerinde ilgili düzenleme iletilmiştir.Güncellemeyi yükledim ama v13 kullandığım için bende gözükmüyor yenileme butonu abi. xgt_forum_istatistik ve xgt_forum_istatistik.less için özel dosya yüklemiştik, o değişti mi yada ne yapmam lazım.
Selam, konum için tema özelliklerinden eklenti ayarlarına gelip işlem yapman lazım.Merhaba. Widget ayarlarından forum list üstünde seçmeme rağmen statistik bölmü yerini değişmiyor. Nerde hata yapıyorum?
@eTiKeT™ Son 2 güncelleme sonrası eklenti bende bozuldu.
- Eklenti son 7 olarak göstermeme rağmen "Son mesajlar" kısmı ancak 5 adet gösteriyor. (Daha önce 10 seçili olmasına rağmen 7 tane gösteriyordu max)
- Container otomatik olarak kısalmıyor.
kaldırıp kurdum yine aynı sorun
Dediğiniz gibi 30 günden 120 güne çıkartınca sorun düzeldi teşekkür ederimSanki gösterilecek başka içerik yok gibi geldi bana. XF Seçenekleri >> Konular, mesajlar ve konuşmalar >> Okunmadı olarak verilerin saklama süresi alanındaki gün sayısını biraz artırımısınız.
Admin panel giriş bilgilerinizi iletirseniz bir göz atarım, tam olarak sorunu şu an bilemiyorum ne yazık ki.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.