css ile. ilgili divi bul display:none yap. extra less e ekle.Teşekkürler onu kapattim ama şimdide görselde işaretlediğim konu başındaki profil ikonlarını kapatıyorum komple nasıl kaldırabilirim bu alanı
Ekli dosyayı görüntüle 30670
css ile. ilgili divi bul display:none yap. extra less e ekle.Teşekkürler onu kapattim ama şimdide görselde işaretlediğim konu başındaki profil ikonlarını kapatıyorum komple nasıl kaldırabilirim bu alanı
Ekli dosyayı görüntüle 30670
XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1146]: Table '_forum3.xgt_forum_istatistik' doesn't exist in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230
XF\Db\AbstractStatement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 207
XF\Db\Mysqli\Statement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 46
XF\Db\Mysqli\Statement->prepare() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 61
XF\Db\Mysqli\Statement->execute() in src/XF/Db/AbstractAdapter.php at line 96
XF\Db\AbstractAdapter->query() in src/XF/Mvc/Entity/Finder.php at line 1447
XF\Mvc\Entity\Finder->fetch() in src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/Admin/Controller/ForumIstatistikleri.php at line 19
XenGenTr\XGTForumistatistik\Admin\Controller\ForumIstatistikleri->actionIndex() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 362
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 265
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 121
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 63
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2826
XF\App->run() in src/XF.php at line 806
XF::runApp() in admin.php at line 15 bu hatanın nedeni ne
Merhabalar. Yazılımsal bir sorunu bildirmek amacıyla etiketliyorum etiket hocamb @eTiKeT™
2.3.6 sürümünde bu eklentiyi kurduğumda gösterim olmuyordu tüm ayarlar doğruydu.
- İstatistik içerikleri bu kısma gittiğimde
Kod:XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1146]: Table '_forum3.xgt_forum_istatistik' doesn't exist in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230 XF\Db\AbstractStatement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 207 XF\Db\Mysqli\Statement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 46 XF\Db\Mysqli\Statement->prepare() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 61 XF\Db\Mysqli\Statement->execute() in src/XF/Db/AbstractAdapter.php at line 96 XF\Db\AbstractAdapter->query() in src/XF/Mvc/Entity/Finder.php at line 1447 XF\Mvc\Entity\Finder->fetch() in src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/Admin/Controller/ForumIstatistikleri.php at line 19 XenGenTr\XGTForumistatistik\Admin\Controller\ForumIstatistikleri->actionIndex() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 362 XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 265 XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 121 XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 63 XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2826 XF\App->run() in src/XF.php at line 806 XF::runApp() in admin.php at line 15 bu hatanın nedeni ne
bu hatayı alıyordum. yapay zekaya sordum. şunu söylüyor: XenForo'da yüklü olan XenGenTr - Forum İstatistikleri eklentisi, veritabanında xgt_forum_istatistik adında bir tabloya erişmeye çalışıyor ama bu tablo veritabanında yok.
ancak sorumu çözemediğim için bir önceki sürümü kurdum. php 8.3 kullanıyorum.
eklentinin geliştirilmesi ve sorunların giderilmesi adına bu bildirimi yapıyorum. bir önceki sürüm sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.
hocam sanırım anlatamadım. 2.3.6 sürümü kurulu. istatistik 4,3,1 sürümünü kurunca yukardaki hatayı alıyorum. eklentinin 4.3.0 versiyonunda bu sorun yok.Geçmiş versiyonlar için bir güncelleme ne yazık ki mümkün değil, bu yüzden V4 geçmelisiniz.
Aynı sürümde, aynı eklentiyi bende kullanıyorum da bende bu şekilde bir hata çıktısı basmıyor farklı bir sorun olabilir gibi.hocam sanırım anlatamadım. 2.3.6 sürümü kurulu. istatistik 4,3,1 sürümünü kurunca yukardaki hatayı alıyorum. eklentinin 4.3.0 versiyonunda bu sorun yok.
XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1146]: Table 'foroscubadb.xgt_forum_istatistik' doesn't exist in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230
Merhabalar. Yazılımsal bir sorunu bildirmek amacıyla etiketliyorum etiket hocamb @eTiKeT™
2.3.6 sürümünde bu eklentiyi kurduğumda gösterim olmuyordu tüm ayarlar doğruydu.
- İstatistik içerikleri bu kısma gittiğimde
Kod:XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1146]: Table '_forum3.xgt_forum_istatistik' doesn't exist in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230 XF\Db\AbstractStatement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 207 XF\Db\Mysqli\Statement->getException() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 46 XF\Db\Mysqli\Statement->prepare() in src/XF/Db/Mysqli/Statement.php at line 61 XF\Db\Mysqli\Statement->execute() in src/XF/Db/AbstractAdapter.php at line 96 XF\Db\AbstractAdapter->query() in src/XF/Mvc/Entity/Finder.php at line 1447 XF\Mvc\Entity\Finder->fetch() in src/addons/XenGenTr/XGTForumistatistik/Admin/Controller/ForumIstatistikleri.php at line 19 XenGenTr\XGTForumistatistik\Admin\Controller\ForumIstatistikleri->actionIndex() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 362 XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 265 XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 121 XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 63 XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2826 XF\App->run() in src/XF.php at line 806 XF::runApp() in admin.php at line 15 bu hatanın nedeni ne
bu hatayı alıyordum. yapay zekaya sordum. şunu söylüyor: XenForo'da yüklü olan XenGenTr - Forum İstatistikleri eklentisi, veritabanında xgt_forum_istatistik adında bir tabloya erişmeye çalışıyor ama bu tablo veritabanında yok.
ancak sorumu çözemediğim için bir önceki sürümü kurdum. php 8.3 kullanıyorum.
eklentinin geliştirilmesi ve sorunların giderilmesi adına bu bildirimi yapıyorum. bir önceki sürüm sorunsuz kuruluyor ve çalışıyor.
version 4.3.1 not have setup file if you want to use go upgrade from 4.3.0.Merhaba,
XenForo 2.3.7 ve eklenti 4.3.1 sürümünü kullanıyorum. Fakat şöyle bir hatayla karşılaştım:
Kod:XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [1146]: Table 'foroscubadb.xgt_forum_istatistik' doesn't exist in src/XF/Db/AbstractStatement.php at line 230
Anlaşılan xgt_forum_istatistik tablosu veritabanımda mevcut değil. Bu tabloyu manuel olarak mı oluşturmam gerekiyor, yoksa kurulum sırasında bir şeyler mi atlandı? Yardımcı olabilir misiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.