[XenGenTr] Forum istatistik 📊 sistemi V4

XF 2.3 [XenGenTr] Forum istatistik 📊 sistemi V4 4.4.1

indirmek için izniniz yok
Bu eklenti, add-ons XenForo 2.3.X ile uyumlu ve stabil olarak çalışmaktadır.
Merhabalar,
Sorununuz bu eklenti kaynaklı bir sorun değildir. Bu eklenti için sorunu aşacak olsanız bile ileride başka sorunlar ile karşılaşacaksınız. Bu yüzden sorunu en temelden çözmeni gerekli.
Bu sorunun çözüm yolu ise aşağıdaki makalede açık açık anlatılmıştır;

Hızlı yardımınız için teşekkürler, artık işe yaradı... Sorunu SSH bağlantısıyla çözebildim.

MFG

gundel tavası

Vielen Dank für die schnelle Hilfe , es hat nun geklappt...habe es mit einer SSH Verbindung lösen können.
MFG
gundelpfanne

Merhaba
4.2.4'e güncelleme yaptığımdan beri küçük bir sorun yaşıyorum.
Daha önce ayarlarda 2 seçenek belirlemek zorundaydım, şimdi yalnızca bir tane mevcut ve simge de yok.
Hepsi veritabanında mevcut.
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı, yoksa bunu tekrar yaşayan tek kahraman ben miyim? :-)

1.png

Benimle olan çabalarınız için şimdiden teşekkür ederim.
gundel tavası

Merhaba
4.2.4'e güncelleme yaptığımdan beri küçük bir sorun yaşıyorum.
Daha önce ayarlarda 2 seçenek belirlemek zorundaydım, şimdi yalnızca bir tane mevcut ve simge de yok.
Hepsi veritabanında mevcut.
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı, yoksa bunu tekrar yaşayan tek kahraman ben miyim? :-)

Ekli dosyayı görüntüle 29241

Benimle olan çabalarınız için şimdiden teşekkür ederim.
gundel tavası

Merhaba

Şimdi bu ayarları buldum, onlar artık stillerde.

İstediğin bu mu? Yoksa sadece ben mi...:D

Screenshot3.png
Screenshot2.png
Saygılarımla
gundelpfanne

eTiKeT™ kullanıcı adlı kişi [XenGenTr] Forum istatistik 📊 sistemi V4 Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

Yeni geliştirme ve düzenlemeler

Yeni gelişmeler​

Öne çıkan içerikler alanı eklendi ve olabildiğince tüm içerikleri destekler yapıda düzenlendi. ( Geliştirmeye açık)​
Tab butonları için ikon ekleme core eklentisi ile bağlantısı ile artık bir tık ile ikon seçimi eklendi.​
Google arama butonu sistemden tamamen kaldırıldı.​

İyileştirmeler:​

Less yapısında iyileştirmeler yapıldı.​
PHP yapılarında...​

Güncellemenin devamını inceleyin...

Template errors​

• Template public:xgt_core_fa_secim_macros: [E_USER_WARNING] Template public:xgt_core_fa_secim_macros is unknown (src/XF/Template/Templater.php:781)
  • Template public:xgt_core_fa_secim_macros: [E_USER_WARNING] Macro public:xgt_core_fa_secim_macros:fa_ikonSecim is unknown (src/XF/Template/Templater.php:748)

Template errors​

• Template public:xgt_core_fa_secim_macros: [E_USER_WARNING] Template public:xgt_core_fa_secim_macros is unknown (src/XF/Template/Templater.php:781)
  • Template public:xgt_core_fa_secim_macros: [E_USER_WARNING] Macro public:xgt_core_fa_secim_macros:fa_ikonSecim is unknown (src/XF/Template/Templater.php:748)

Core eklentimizi kurdunuz mu ? XF 2.3 - [XenGenTr] Core Library
Hocam ücretli sürümünü kullanıyorum nasıl güncelleme yapabilirim?
Telifsiz olan için biraz beklemen gerekli, hataları vs net görelim, sorunsuz çalıştığında telifsiz olanı da yayınlayacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri