Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Ücretli XenForo 2 [XenGenTr] Rainbow Theme

XenForo 2 [XenGenTr] Rainbow Theme
XenForo 2.2.x sürümleri için tasarlanmış xenforo forum teması

Genel bakış Özellikler Telif hakkı Yorumlar (2) Forum konusu

Merhaba, R10 artık çol çocuk yuvasına döndü, ipini koparan üye oluyor, 2 - 3 terim öğrenmişler anca onu söylüyorlar.
Rainbow Theme çıkalı daha 15 gün olmadı, Origin rumuzlu kişi hırsızlık yapmakla çok ayıb etmiş, Hadi bunları geçelim.. "R10'da daha 5 günlük üyecik, 13 yıllık üyeye senin ne işin var demesi çok saçma" Kafası güzel heralde :) netr0n netr0n temamı çalmışsın diyor çocuk başka cevaplar vererek başka konulara atlıyor.
 
Senin de dediğin gibi temayı çıkaralı 15 gün olmadı ama içimden de geçmedi değil ya. Dedim yine benzer çalma, çırpma işleri olur. :) Kafa böyle çalışıyor adamların. XGT temayı satmadan kopyalama yaparsam ve bunlar zaten r10'da da yoklar, satışta yapmıyorlar 59 dolardan iyi para kaldırırım dedi kendince. :)

Bir temanın kolay yapıldığını zannediyorlar, kopyala yapıştır kolay iştir. İncele, kopyala, ekle basit iş. Temayı tasarlarken bir alan için 2 saat kafa patlatmayan insanların emek konusuna saygısı olacağını beklememek gerekiyormuş. Şu sektörde doğruları söylediğim için başıma gelmeyen kalmamıştır herhalde. :)

2 satır kod için şekilde şekile giren mi dersiniz, başkasının yazdığı kodları kendisine uyarlayıp, sanki processor pattern yazmış gibi havalara giren mi dersiniz üfff say say bitmez. Bizim ekip olarak normal yaşantımız gerçekten yoğun geçer, bazı zamanlar 3-4 ay 5 ay siteden koparız ama kim ne yapmış ne etmiş hiç bakmayız. Sonra geliriz evet ekip nerede kalmıştık der devam ederiz. Bunu fırsat kollayanlar mı dersin, ürün çıkarsalarda şurasından burasından tırtıklayalım diyenler mi dersiniz ne ararsanız var. Biliyorum ki var olmaya da devam edecekler. XGT'de farklı şeyler olacak, burayı kaybeden de oturucak 2 kere düşünecek. Bizim bütün herkese kapımız açık yeterki dürüst olsunlar, yeterki bir şeyler yapmak istesinler. 2 satır kodun lafını yapacak insanlarda değiliz ki kimin ne sorunu varsa koşar adım yapmaya çalışıyoruz. Bundan önceki temada da başıma geldi benzer şeyler.

Bir arkadaş wmaracında birini buluyor, orada biri ile düzenleme işinde anlaşıyor benim temamı oradan çekiyor sonra satmaya başlıyor. Biri abi bir adam var şimdi skype'de konuşuyorum benim aklım gitti bu tema netr0n'a değil bana ait diyor dedi. Bende al beni konuşmaya dedim aldı. Neyse kardeş sen bu tema benim demişsin hayırdır dedim. Temayı arkadaşlarımız sizden satın almış, bizde satıyoruz dedi. Kaç kişiye satıyorsunuz dedim. Kaç kişi gelirse dedi. Benim bilmediğim bir pazar oluşmuş ve benim haberim yok. Ne güzel ya, bir tema al bunu daha ucuza herkese sat ve bu da etik olsun. Benden çok satmış zaten :) Sonra bundan tema alan birinin kredi kartından para çekilmiş. Sunucu almak için domain almak için kredi kartı bilgilerini almış sonra abi dolandırıldım diye yanıma geldi. Siz hak etmişsiniz dedim yani göz göre göre vermişsiniz bilgilerinizi şimdi iyi kâra geçtiniz dedim. :)

Velhasıl kelam kardeşim yoruyor bu tür şeyler adamı. Özellikle şu xenforo'a girdik gireli entrikalar yakamızı bırakmadı. Valla artık takmamaya çalışacağım, kim neyi almış neyi satmış gördüğüm zaman uyarıp geçeceğim. Cidden bu gibi kafalara ne anlatsak boş. Gençlik nereye gidiyor böyle inanın üzülüyorum. Bizim zamanımız da yemin ederim forumlarda biri bir şey paylaşınca bir şey çıkarınca ona saygı duyardık. Bir soru sorardık cevap gelene kadar adamın keyfinin gelmesini beklerdik gıkımız çıkmazdı. Şimdi oooo herkes xenforo uzmanı, herkes programlama uzmanı olmuş. Önüne gelen ücretli destek veriyor ama ne destek :) Olsun biz yine yeni özgün temalar, yeni özgün eklentiler çıkarmaya devam edeceğiz. Yeter ki doğru olalım bu bize yeter.
 
r10 da kaliteli insanlar var .. yönetimi biraz dikkatini dağıtmış biraz sadece .. aradaki iş yapmaz emek hırsızlarını göremiyorlar sadece..
r10 sanalın ticaret merkezi gibi sırf tc ile üye olunuyor diye güvenenler var .. ama o iş öyle kontrol altına alınmıyor malesef. yasal bir yaptırımı yok.. dikkatli olun .. netronun bildiği belki bir kişi iki kişidir ama çok kişi var ööyle pm özellerde iş çeviren.
 
netr0n netr0n Seni bilen biliyor hocam boş yere havlıyor sana leke atanlar ben sürekli tek calıstıgım kişi ve alış veriş konusunda tek güvendigim yer sizsiniz baskası umrumdada olmadı olmazda
 
Hocam tema fiyatı nedir
 
Elinize, emeğinize sağlık. Gerçekten çok başarılı bir tema olmuş. İyi satışlar
 
Elinize, emeğinize sağlık. Gerçekten çok başarılı bir tema olmuş. İyi satışlar

Teşekkürler subay. Ayrıca senin o sorduğun tapatalk girişlerini bulamadım hala arıyorum bulduğumda atacağım sana. Bilgiyi atmıyorum genelde çıkar bir yerlerden :)
 

Ürün Bilgisi

Satıcı
netr0n
Yayın tarihi
Son Güncelleme
90% 4.50 yıldız 2 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

1 Yıl
1,600.00 ₺
Yenileme maliyeti
250.00 ₺

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.