• Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!
Bu eklenti, add-ons XenForo 2.2.X ile uyumlu ve stabil olarak çalışmaktadır.
Uyumlu XF 2 Sürümleri
  1. 2.2.X
Merhaba arkadaşlar, öncelikle eklenti buradaki Nasıl yapılır ? - Grubu değişen üyenin eski grubundan terfisi istek doğrultusunda yapılmıştır. Eklenti konulardaki ve mesajlardaki içeriklere belirteceğiniz karakter sayısı kadar kullanıcıların görmesine izin vereceğiniz bir eklentidir. Dilediğiniz üye grubuna bunu uygulayabilir, dilediğiniz üye grubuna dilediğiniz uyarı mesajını okutabilirsiniz.

Manuel kurulum

İndirmiş olduğunuz XenGenTr-SnippetPost-1.0.1.zip dosyasını zipten çıkartın. Upload klasörü içerisindeki src klasörünü FTP içerisinde ana dizine gönderin. Admincp -> Eklentiler alanından [XenGenTr] Snippet Post eklentisini yükleyin.

ZipArchive Olarak Kurulum Yapmak

Eğer yukarıdaki seçenek zor geliyorsa, Admincp -> Eklentiler -> Arşivden yükle/yükselt kullanarak kurmak için öncelikle sunucunuzda ZipArchive desteğinin olması gerekmektedir. Var ise src/config.php dosyasını açarak aşağıdaki kodu ekleyip kayıt ettikten sonra bundan sonrası için zip olarak yüklemeler yapabilirsiniz.


$config['enableAddOnArchiveInstaller'] = true;

Admincp -> XF Seçenekleri -> [XenGenTr] Snippet Post alanından eklentinin ayarlarını yapabilirsiniz.


Ekran görüntüleri

snippet1.JPG


snippet2.jpg


izper2.jpg
Yazar
netr0n
İndirilme
39
Görüntüleme
1,526
İlk yayınlama
Son güncelleme
Değerlendirme
5.00 yıldız 4 değerlendirme

netr0n ait diğer kaynakar

En son güncellenenler

  1. İzin sorunu giderildi

    İzin sorunu giderildi
  2. İzinlere dayalı bir yapı eklendi

    İzinlere dayalı bir yapı eklendi

Son incelemeler

Eklenti çok iyi bir eklenti.. Yalnız ben robot user group eklentisini bu tür eklenti yanlarında tavsiye edilmesini uygun görüyorum.. O eklen bu tür eklentiler için resmen can kurtaran görevi yapıyor.. eklenti'de if koşulları ile ziyaretçiler ve kullanıcılar id'leri ayrımı yapılmış..
Bu eklentiyi kullanıp ziyaretçilere kısıtlama yapacak olanlara o eklentinin tavsiye edilmesi şart bot'ları belli bir alanda özgür bırakmak lazım..
Teşekkürler abi emeğine sağlık.. Bu en çok hack sitelerinin ihtiyacıydı..
Çok soru sorduracak bir eklenti' bir sefer ayarlayıp bırakmak lazım' güzel çalışma emeğinize sağlık..
netr0n
netr0n
Teşekkürler
Elinize sağlık hocam, bu eklentinin ücretsiz olması çok iyi.
netr0n
netr0n
Teşekkürler
Harika ve işlevsel bir eklenti üstelik ücretsiz eline sağlık.
netr0n
netr0n
Teşekkürler kardeşim.
Eline sağlık @netr0n bir üyenin isteği üzerine hazırlayıp hemde ücretsiz indirtmen ayrı bir fedakarlık helal olsun..
netr0n
netr0n
Rica ederim estağfurullah, üyeler var ise biz varız.. Güle güle kullanın.
  • Gizliliğinize değer veriyoruz

    Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.

    Daha fazla bilgi görün ve tercihlerinizi yapılandırın

    Bu tanımlama bilgileri, güvenlik, ağ yönetimi ve erişilebilirlik gibi temel işlevleri etkinleştirmek için gereklidir. Bunları reddetmeyebilirsin.
    Bu tanımlama bilgilerini ayarlayarak tarama deneyiminiz için gelişmiş işlevsellik sunuyoruz. Bunları reddederseniz gelişmiş işlevsellik kullanılamaz.
    Güvenlik, analitik, performans veya reklam amaçlarıyla çeşitli hizmet sağlayıcılarla bağlantılı olarak işlevselliği güçlendirmek için üçüncü taraflarca ayarlanan tanımlama bilgileri gerekebilir.