Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube 2019 Dan İhtibaren Kapanıyor :(

FBEKER

FBEKER

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Arkadaşlar Şu An Çok Üzüldüm ?? Youtube 2019 Dan İhtibaren Kapanacak Şirket Kanalları Haric Bütün Kanallar Silinecek Youtuberler İn Kanalı Dahil Offf Keşke Sinir Bozucu Tik Tok U Kapatsalar Daha İyi Olurdu

Deteylı Video

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Youtube Save Your İnternet

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Youtube Save Your İnternet Detay

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Keşke Kapanmasa Ya Off Tik Tok Kapansın Bunun Yerine Reklamlarından Bıktım Tiktok Un Morelim 000 Bütün Ders Videoları Silinecek ??

Son düzenleme:

İlgili haber bu ve kapanması söz konusu değil, kapanacak iddiası tamamen asparagas ayrıca kapanacak diye video çekip millete izletenler para basıyor, vay kapanıyor diye millet izliyor videoyu yapanda para sayıyor. Tedbirler ve değişiklikler söz konusu olabilir ayrıca toplumun tepkisi ve yorumları üzerinden de karar mekanizması alınacak kararları belirleyebilir ama para akan bir şirketin kapanıyor diye haberle safsata ile kapanması sadece hayal ürünü VE TABİKİ BANA GÖRE, BU BENİM YORUMUM.

İlgili haber bu ve kapanması söz konusu değil, kapanacak iddiası tamamen asparagas ayrıca kapanacak diye video çekip millete izletenler para basıyor, vay kapanıyor diye millet izliyor videoyu yapanda para sayıyor. Tedbirler ve değişiklikler söz konusu olabilir ayrıca toplumun tepkisi ve yorumları üzerinden de karar mekanizması alınacak kararları belirleyebilir ama para akan bir şirketin kapanıyor diye haberle safsata ile kapanması sadece hayal ürünü VE TABİKİ BANA GÖRE, BU BENİM YORUMUM.

Ya Doğruysa

Youtubenin Kendi Kanalı Bile Paylaşmış Bence Doğru

Youtubenin Kendi Kanalı Bile Paylaşmış Bence Doğru
Olay YouTube kapanması değilmiş zaten. AB tasarı halindeki Article 13 yayınlanırsa içerik olarak kopya, alıntı bulunan bazı videolara erişim yasağı geliyor. Erişim yasağı sadece AB üye ülkeleri için geçerli.

Türkiye AB üyesi olan 28 ülkeden birisi olmadığı için sorun yok arkadaşlar.

5623

Son düzenleme:
Kanal kapanması olmazda içerik kaldırması olur. Önce uyarı alır sonra içeriği kaldırır Türkiye bundan etkilenir mi uzun vadede zor :)

Amacımız, telif sahiplerinin haklarının korunması ve içerikleri karşılığında daha iyi ücret almalarının sağlanması.

Olması gereken de bu. Kanallar kapatılmaz ancak telif hakkı içeren videoları kaldırırlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri