Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru XGT ücretli ürünleri artık api olarak kurulacak

netr0n

XGT
Yönetici
XGT Master
SMS onaylı
Merhaba, arkadaşlar. XGT ürünleri için uzun zamandır üzerinde çalıştığımız (XF tarafında dünya da ilk olan) api sistemimiz tamamlanmıştır. Artık kullanıcılar satın aldıkları ürünleri lisans panelinden indirebilir. Kendisine kurulum için verilecek olan ürün anahtarı ve lisans anahtarı ile kendi ürün kurulumunu kendisi yapabilir. Her bir ürün tek bir domainde çalıştırılabilir. Sunucunuzda Ioncube kurulu olmak zorundadır. Aslında bu sistemi XenForo 2.2.x serisi için hazırlamıştık ama 2.3.x sürümü çıkınca beklemek durumunda kaldık.

Satın aldığınız ürünü kurmadan önce, ACP >> Kurulumlar >> [XGT] Api anahtarları alanına giriş yapın ve yönetici şifrenizi aşağıdaki alana giriniz.

xgtLisans_1_1.webp

Daha sonra aşağıdaki listeden hangi ürüne sahipseniz o ürüne tıklayınız.

xgtLisans_1.webp

Daha sonra size verilen Ürün anahtarı ve Lisans anahtarını aşağıdaki alanlara girip kayıt edin.

xgtLisans_1_2.webp

Daha sonra satın almış olduğunuz ürünü ACP >> Eklentiler alanından yükleyebilirsiniz.

Burada her şey standart kurulum gibi işler. Tek farkı size verilen ürün ve lisans anahtarlarını kurulum öncesinde yukarıda bahsi geçen alana girmektir.

Merhaba, arkadaşlar. XGT ürünleri için uzun zamandır üzerinde çalıştığımız (XF tarafında dünya da ilk olan) api sistemimiz tamamlanmıştır. Artık kullanıcılar satın aldıkları ürünleri lisans panelinden indirebilir. Kendisine kurulum için verilecek olan ürün anahtarı ve lisans anahtarı ile kendi kurulumu kendisi yapabilir. Herbir ürün, tek bir domainde çalıştırılabilir. Sunucunuzda Ioncube kurulu olmak zorundadır. Aslında bu sistemi XenForo 2.2.x serisi için hazırlamıştık ama 2.3.x sürümü çıkınca beklemek durumunda kaldık.

Satın aldığınız ürünü kurmadan önce, ACP >> Kurulumlar >> [XGT] Api anahtarları alanına giriş yapın ve yönetici şifrenizi aşağıdaki alana giriniz.

Ekli dosyayı görüntüle 26961

Daha sonra aşağıdaki listeden hangi ürüne sahipseniz o ürüne tıklayınız.

Ekli dosyayı görüntüle 26962

Daha sonra size verilen Ürün anahtarı ve Lisans anahtarını aşağıdaki alanlara girip kayıt edin.

Ekli dosyayı görüntüle 26963

Daha sonra satın almış olduğunuz ürünü ACP >> Eklentiler alanından yükleyebilirsiniz.

Burada her şey standart kurulum gibi işler. Tek farkı size verilen ürün ve lisans anahtarlarını kurulum öncesinde yukarı bahsi geçen alana girmektir.
Ellerinize sağlık hocam gayet güzel bir sistem olmuş

Ben Apiyi nereden indiricem? dosya yı indirdim ama sadece txt dosyası var.

Birde bende XGT Api Alanı yok

1720902834187.webp

Son düzenleme:
Ben Apiyi nereden indiricem? dosya yı indirdim ama sadece txt dosyası var.

Birde bende XGT Api Alanı yok

Ekli dosyayı görüntüle 26965
2.3 güncellemesi yaptığınızda gelecektir. Güncelleme almadığınız bir şeyde görmemeniz normal. Ayrıca bu sadece api sistemi bilgilendirmesidir. Güncelleme zamanı geldiğinde detaylı bir anlatım yapılacaktır.

2.3 güncellemesi yaptığınızda gelecektir. Güncelleme almadığınız bir şeyde görmemeniz normal. Ayrıca bu sadece api sistemi bilgilendirmesidir. Güncelleme zamanı geldiğinde detaylı bir anlatım yapılacaktır.

tam olarak anlamadım. Şuan bu sistem aktif kullanılıyor mu?

ozaman ön bilgilendirme mi diyelim biz buna?

forum güncel ama temamız değil :)

oo :) xenforocuların gözü yaşlı :p Harika bir güncelleme :) eline emeğine gözüne sağlık :)

Arkadaşlar mantık bir çeşit lisans anahtarı ve ürün anahtarı eşleşmesi. Lisans anahtarıda anladığım kadarıyla yine domain ile eşleşmekte yani lisans koruma sistemi. Elinize sağlık abi 10 numara sistem bende bu mantığa benzer bir yöntem kullanıyorum fakat sizinki gibi direkt sisteme gömülü değil.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri