Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Ücretli [XenGenTr] Style V11 - 11. Nesil tema

[XenGenTr] Style V11 - 11. Nesil tema
XenForo forumunuzu bilinen forumların üzerine taşımak için tasarlanmış modern, şık ve göz alıcı [XGT] 11. NesiL tema.

Genel bakış Özellikler Telif hakkı Güncellemeler (3) Yorumlar (4) Forum konusu

eTiKeT™

value="{XGT}"
Yönetici
XGT Master
SMS onaylı
Katılım
4 Ara 2016
Mesajlar
8,971
Çözümler
1,020
xgt_sv11_mockup.jpg


eTiKeT™ tarafından oluşturulan yeni bir ürün mevcut: [XenGenTr] Style V11 - 11. Nesil tema 0.0.1 - Bilinen tüm xenforo tasarımlarını unutun ve 11. Nesim temamız ile tanışın

Tüm temaların demoları için;
Demo forum
Kullanıcı adı : xgtDemo
Parola : xgtDemo



[XenGenTr] Style V11 - 11. Nesil tema 0.0.1

v11_5.jpg
Açıklama

XGT Yazılım ve web hizmetleri adına [XGT] Style 11 - 11. Nesim temamız satışa sunulmuştur, bunu sizler ile paylaşmaktan gururlu ve mutluyuz.
Yeni tasarımımız ile bilinen tüm xenforo 2 temalarını size unutturarak yepyeni bir sayfayı sizler ile açıyoruz. Tasarım hakkında daha fazla bilgiye Özellikler sekmesinde erişe bilirsiniz.

Kullanıcı dostu renkleri ile kullanıcılar yormayacak, forumda daha çok zaman geçirmesini sağlayacaksınız. Gece, gündüz modu ile kullanıcıların gözlerine eziyet olmaktan çıkacak ve kullanıcılarınız forumunuza bağlayacaksınız. Ve bunların tümünü ise bizim renklerimize bağlı kalmadan kendi zevkinize göre düzenleyip kullanıcılarınıza suna bileceksiniz.

v11_2..jpg Genişletilmiş Ürün Bilgisi

- Tüm alanların renklerini bir kaç tık ile istediğin gibi değiştire bilirsiniz, bunu gece ve gündüz moduna ayırarak size daha fazla alanı yönetmenize olanak tanıyoruz.
- Tema eklenmiş tüm özellikleri tema özelliklerinde istediğiniz gibi açıp kapa bilirsiniz, böylelikler kalıplara bağlı kalmadan kendi zevkinizi yansıta bilirsiniz.
- Kullanıcıların kontrolüne bırakılan alanlar ile kullanıcı zevklerini de unutmadık, 3. ayrı renk kombinasyonu ile kullanıcı dilediği renk kombinasyonunda forumu kullanmasına da olanak tanıyoruz.
- Kullanıcılar için sadece renk yönetiminde bağlı kalmıyor bir çok alanda da onların kontrol ede bilmeleri için çeşitli fonksiyonlar ekleyerek onların forum tutkusunu artırıyoruz. Tabi bunların yine yönetici ister ise kontrole etmelerini sağlayarak tüm ana kontrolleri sizlerin eline bırakıyoruz.
- Çeşitli alanlar eklediğimiz duyur blokları ile temanıza entegre bir görsel ile duyuru, iletişim, reklam gibi fikirlerinizi de öne çıkarmanıza yardımcı oluyoruz.
- Tema özel olarak tasarlanmış header alanı ile farklı bir boyut kazandırırken hızlı aram motoru ile kullanıcıların forum için aramalarını kolaylaştırıyor ve bunu yine sizin kontrolünde yapmalarını sağlıyoruz.
- Yine temaya özel olarak tasarlanmış footer ile forumda çeşitli veri istatistiklerini kullanıcıların görmesine olanak tanıyoruz. Tabi ki bu verileri yine siz iserseniz kullana bilir olduğunu unutmayınız.
- Konu içeriklerini bizim için en önemli bir alandır, bu alanda ise kullanıcıların konu içeriği karmaşına girmeden görsel olarak konularını destekliyor ve kullanıcıların konulardan uzaklaşmalarını engellemeyi hedefliyoruz.
- Konu içinde kullanıcıların kendileri için yükledikleri afişlerini kullanarak, kullanıcıların konularına kişiliklerini yansıtmalarına olan tanıyor, kullanıcıları konu açmalarına teşvik ediyoruz.
- Kullanıcı afişlerini forumda bir kaç farklı alanda kullanarak xenforo varsayılan yapısından çıkarak forumda sosyal bir platform havasına sokuyoruz.
- Tema için özel olarak soru, çözüm forumlarındaki konu gösterim alanı (postbit) ayrı boyut kazandırarak kullanıcıların çözümlere daha hızlı erişmesini sağlarken bunu da sıra dışı bir tasarım ile taçlandırıyoruz.
- Konular için özel olara tasarlanan postbit alanı ile varsayılan kabukların dışına çıkıyoruz.
- Temaya özel olarak tasarlanan standartların dışında giriş ve kayıt ol alanı ile kullanıcıların bir foruma değilde sosyal bir platforma kayıt olma havasına sokarak heyecanlandırıyor ve kayıt olmalarına teşvik ediyoruz.

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinin...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

xengentrLisans.jpeg
 
Son düzenleme:
Elinize emeğinize sağlık abi foruma bir girdim ağzım açık kaldı oha dedim :D çok guzel olmus xd
 
Evet, XGT ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Tema hakkında "Muhteşem" demekten başka bir söz söylemeye gerek duymuyorum. Satın alacak ve kullanıcılarına bu keyfi yaşatacak olan kişilere hayırlı olsun diyorum.

Eline emeğine sağlık kanka.
 
Başarılı. Güzel renklendirmeler olmuş. Tabi zevk meselesi elbet ama hala Elegance Style daha ayrıntılı gibi geliyor. Şahsi görüşüm elbet.
 
şuana kadar gördüğüm en iyi xenforo teması muazam bence bunda kalınmalı +
 
v9 dan sonra bana göre en güzeli <3 elinize emeğinize sağlık hocam
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
 
XGT Yeni Amiral Gemimiz v11 Vatana Millete Hayırlı olsun :D Emeklerine sağlık abi çalışma ortada şaheser özellik kullanım kolaylığı ve hız şimdiden satın alıp kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun dilyorum.
 

Ürün Bilgisi

XenForo 2.2.X ioncube 12 [XenGenTr] Core Library 1.0.3
Satıcı
eTiKeT™
Yayın tarihi
Son Güncelleme
100% 5.00 yıldız 6 değerlendirme

Fiyatlandırma bilgisi

1 Yıl
3,200.00 ₺
Yenileme maliyeti
1,500.00 ₺

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.