Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!
[XenGen.Tr] Yıl Başı İçin Özel Bir Eklenti İndirin

[XenGen.Tr] Yıl Başı İçin Özel Bir Eklenti İndirin 2.0.11

Aydar

xFanatik
Kullanıcı
Katılım
22 Eki 2017
Mesajlar
272
Çözümler
1
Aydar Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

[XenGen.Tr] Yıl Başı İçin Özel Bir Eklenti İndirin - Yıl Başı İçin Özel Bir Eklenti İndirin

Başlıktaki-holiday.png


kahraman-holiday.png

Tatiller
Bu eklenti, sadece birkaç tıklamayla birçok farklı tatilde göstermenizi sağlar. Tatilin başlangıç / bitiş tarihlerine göre görüntülenmesi için cron tabanlı bir zamanlayıcı ayarlarken özel tatil grafikleri ekleyin.

Tatil tezahüratını yayırken sadece birkaç tıklama...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
 
Lisans sahibi olmayan kişilerin bile Xenfro üzerinden bu eklentiyi indirme yetkisi yokken burada dağıtılması normal mi? Eğer bu tür eklentileri bu şekilde dağtabiliyorsak lisans sahibi olmayan kişiler için tamamını paylaşalım burada daha faydalı olur bence???
 
Yok bende merak ettim paylaşabiliyorsak eğer paylaşalım herkes bu şekilde faydalansın diye soruyorum.
 
Hayır arkadaşlar izin alınmadan yayınlanması yasak. Bu eklenti böyle kalsın biz yazarına sorarız izin çıkarsa kalır çıkmazsa sileriz.
 
Ben mi ? Kuramadım yoksa beceremedim mi ? Anlamadım. Bende çalışmıyor.
 
Harika bir eklenti teşekkür ediyorum. Ki zaten bu eklentiyle geliştirici firmanın reklamını yapıyoruz. Footer alanına link koymuşlar. Bu tür ücretsiz eklentilerde sorun olacağını sanmıyorum. Resmî site ingilizce olduğu için çeviride aradığımı bulmakta zorlanıyorum. Bu eklentiyi arasam bulamazdım mesela. Bir şey aradığımda ilk buraya bakıyorum. Tekrar teşekkürler Aydar Aydar
 
Bu tür ücretsiz eklentilerde sorun olacağını sanmıyorum.
İşte zannetme ile olmuyor ne yazık ki. Yukarıda @netr0n kardeşim belirtiği üzere burada paylaşılan her türlü ücretsiz eklenti sahibiden özel izin alınarak paylaşılıyor.
 
sayın A aleov consumer area giriş yapmadan eklentinin sayfasına gidin bakalım indirme izni veriyor mu? Eğer dediğiniz gibi olsa lisans sahibi olmayan herkese bu tür eklentileri indirme izni verilirdi. Demek ki indirme izni olmauan bir eklentinin dağıtım yayın izni olmadan da paylaşımı yasak anlamına geliyor.
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.