Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

XenForo Profil Tamamlama Adımları - Profile Completion Steps Türkçe

XF 1 Eklenti Xenforo profil tamamlama adımları - profile completion steps türkçe 1.0 RC2

eTiKeT™

eTiKeT™

value="{XGT}"
Yönetici
XGT Master
SMS onaylı
eTiKeT™ kullanıcı adlı kişi yeni bir kaynak yayınladı:

Kaynak başlığı XenForo Profil Tamamlama Adımları - Profile Completion Steps Türkçe - XemForo Kullanıcların üyelerin artık profilinde eksik alanlar kalmayacak

Kaynaktan kısa bir alıntı:
XenForo Profil Tamamlama Adımları - Profile Completion Steps
XenForo için kodlanım bu eklenti ile kullanıcların profil alanlarını eksiksiz doldurmaları,yeni görevler var ise onları tamamlamaları için bilgi,uyarı sistemidir.

Görevleri;

XenForo kullanıcıları için örneğin web sitelerini artık profillerine eklesin dediniz.
İşte bu eklenti ile bunu talebiniz belirttiğinizde uyarı sistemi açılacak ve %...​

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Aradığım bir eklenti fakat indiremiyorum :( Konuya yıldız veriyorum nafile.

Edit : İndirdim. kurulum da hata olursa belirtirim.

Şablonlarda bulun:

HTML:
merc_profile_progress_sidebar.css

Şablonun içerisindeki css kodunu bulun:

HTML:
.profileProgress {
    clear: both;
    padding-top: 8px;
}

Aşağıdaki ile değiştirin:

HTML:
.profileProgress {
    clear: both;
    padding-top: 15px;
}

Üstadlar ben kurdum görevde ekledim lakin yinede çıkmıyor?default temadada aynı

1. Admincp >> Seçenekler >> Profil tamamlama adım seçenekleri >> Ayarlarını kontrol edin.
2. Eklediğiniz görevin doğrululunu kontrol edin
3. Default temanızda deneyin..

Eğer durum aynı ise bana ADMİNCP login atın bakalım ilk fırsatta...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri