• Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Nasıl yapılır ? Xenforo PHP Kodu ile Resimli Konuları Çekip Ana Sayfada Göstermeyi Nasıl Yapabilirim?

PlayStation Haber

Sabit kullanıcı
XGT Onaylı
Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim üzere forum üzerinden belirlediğim kategoriden son konuları resimli link olarak çekip eklemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? @eTiKeT™ @MusaPekel @netr0n

Ugur

Destek Ekibi
Yönetici
Destek ekibi
XGT Onaylı
Web sitesi
www.topragizbiz.com
Eklenti yapımını anlatmak mümkün değil.

Bir zamanlar kendim kullanmak için sliderlı resimli son konular isimli bir eklenti yapmıştım.

rsk1.jpg

rsk2.jpg

PlayStation Haber

Sabit kullanıcı
XGT Onaylı
Kullanıcı

PlayStation Haber

Sabit kullanıcı
XGT Onaylı
Kullanıcı
Hayır malesef paylaşmıyorum.
@Ugur Uğur Hocam inanın artık manuel eklemek yorucu hale geldi benim için. Sadece ana sayfada belirlediğim kategoriden son konuları çeksin istiyorum. Emeğinize karşı saygım sonsuz ve dilerseniz maddi durumum kötü olsa da elimden geleni yaparım. Diğer türlü de canınız sağ olsun. Kendinize iyi bakın.

netr0n

XGT
Yönetici
XGT Master
XGT Onaylı
Web sitesi
netron.web.tr
@Ugur Uğur Hocam inanın artık manuel eklemek yorucu hale geldi benim için. Sadece ana sayfada belirlediğim kategoriden son konuları çeksin istiyorum. Emeğinize karşı saygım sonsuz ve dilerseniz maddi durumum kötü olsa da elimden geleni yaparım. Diğer türlü de canınız sağ olsun. Kendinize iyi bakın.

Burada benzer eklenti var; Ücretli - [XenGenTr] Otomatik Resimli Son Konular Eklentisi alıp kullanabilirsiniz.

Ana sayfa da çok fazla resimli konu çekmek yani bir limit belirlemezseniz 5 - 10 konudan fazla ana sayfayı yoracaktır. Bu bilinçle alabilirsiniz.

• Gizliliğinize değer veriyoruz

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.

Daha fazla bilgi görün ve tercihlerinizi yapılandırın

Bu tanımlama bilgileri, güvenlik, ağ yönetimi ve erişilebilirlik gibi temel işlevleri etkinleştirmek için gereklidir. Bunları reddetmeyebilirsin.
    Bu tanımlama bilgilerini ayarlayarak tarama deneyiminiz için gelişmiş işlevsellik sunuyoruz. Bunları reddederseniz gelişmiş işlevsellik kullanılamaz.
    Güvenlik, analitik, performans veya reklam amaçlarıyla çeşitli hizmet sağlayıcılarla bağlantılı olarak işlevselliği güçlendirmek için üçüncü taraflarca ayarlanan tanımlama bilgileri gerekebilir.