Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Xenforo mobil görünüm, pc den farklı.

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deli56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deli56

Kullanıcı
Kullanıcı
Katılım
18 Temmuz 2017
Mesajlar
6
Merhaba. Arkadaşlar demek sorun şöyle: xenforo skriptli sitemde bazı ayarlamalar mobil telefonda gözükmüyor. Örneğin - extra copyright bolumune yazdığım yazılar, forumlarda oluşturdugum alf bolumler pc de veya diz ustu bilgisayarda normal gozukdugu halde telefon ekraninda gozukmuyor. Pc de https yönlendirmesi baş tuttuğu halde telefonla giriş yapanda http diye kalıyor. Sorun neyle alakalıdır ? Nasıl düzelte bilirim ?
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri