Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

outlierwit

Kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Katılım
17 Kas 2022
Mesajlar
17
Çözümler
1
Merhaba, doğru bilgiyi sizin forumunuzdan alabileceğim konusunda yönlendirildim.
Açacağımız forum sitesi blog ve youtube üzerinden paylaşım yapan platformumuz için oldukça değerli olacak. Bu yüzden kesinlikle lisanslı sürüm tercih edeceğiz. Ancak eklenti konusu kafamızı karıştırıyor. Bunu sormak gerçekten doğru değil biliyorum ki biz de tercih etmek istemiyoruz. Ancak şu anda bütçemiz çok kısıtlı, lisanslı sürüm aldıktan sonra bir süre eklentileri null olarak kullanmak, bütçe iyileştikçe eklentileri lisanslı hale getirmek mantıklı bir yol olur mu? İhtiyacımız olan eklentiler ciddi bir bütçe gerektiriyor çünkü şu anda. İlginize ve cevabınıza şimdiden teşekkür ederim.
 
Merhaba, XenForo yazılımı lisanslıdır ve orada satışa çıkarılan ürünlerde bu kapsamda değerlendirilir. XenForo 3. parti yazılımların takibini kendi paneli üzerinden yapmaz. Şikayet üzerine hareket eder. Örneğin xenforo.com üzerinde A yazılımı yayımlanmış ve ücretli satılıyor. Siz bu yazılımı lisanssız ve izinsiz bir şekilde kullanıyorsunuz. Eklenti yazarı bunu tespit edip XenForo.com üzerinde şikayette bulunursa, XenForo yetkilileri size bu eklenti veya eklentileri kaldırmanız ya da lisanslı kullanmanız için uyarıda bulunur. Kaldırmadığınız veya lisanslı kullanmadığınız takdirde XenForo lisansınız iptal edilebilir veya askıya alınabilir. Aynı durum lisanslı temalar içinde geçerlidir.

Ek bilgilendirme: Konunuz xenforo tanıyalım forumuna taşınmıştır.
 
Anladım, bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.