Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Xenforo İçin Ödeme Profili

rizatiryaki

Aktif kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Merhaba
Arkadaşlar xenforo için ödeme profili oluşturmak istiyorum ancak mevcut profiller hakkında cok bilgi sahibi değilim..

Bi vergi levhası ( kuruluş ) olmadan bunu yapmak mümkün'mü evet ise yolları nedir
Fiyatları nedir detaylı olarak anlatabilicek daha önçe yapmış biri varsa bilgi vermesini rica ediyorum..
En önemlisi ise komisyon alacakmı alıyorsa ne kadar alacak ve gerekli şartlar kurallar nedir..

Not : Burada talep ettiğim durum ücretli üyelik vermek içindir..
Nadirende olsa ücretli hizmet vermek için gecerlidir..

Forumunuz da tabiri icaz ettiğimiz özel üyelik için ücretli içeriklerin satılmasında herhangi bir levha vermenize gerek yok. Normal olarak satış yapıcağınız Ödeme kanallarını belirlemeniz ve özel üyelik için birkaç özellik eklemenizdir.

Ancak Kısaca Yazıyorsunuz Benim Özellikle Belirttiğim Gibi Detaylı Bilgiye İHtiyacım var Mümkünse Video Veya Görselli
Yada Tüm Adımların Tek Tek Yazılması Vs.​

Evet bunu gördüm ama aradığım bu değil ben yeni ödeme profili istiyorum PayPal gibi para banka hesabıma düşsün kişi kredi kartı ile ödeme yapabilsin

Evet bunu gördüm ama aradığım bu değil ben yeni ödeme profili istiyorum PayPal gibi para banka hesabıma düşsün kişi kredi kartı ile ödeme yapabilsin
Öyle bir entegrasyonu zamanında ben de aradım ama gördüğüm kadarıyla ne yazık ki yok :(

Var shopier, ben kullanıyorum.
Peki XenForo ile entegrasyonu nasıl yaptınız ? Demek istediğim shopier üzerinden ödeme yapan üye, XenForo tarafından otomatik olarak terfi ettiriliyor mu, tepki PayPal de olduğu gibi ?

Ben bulamadım derken bu kısmı kasdetmiştim, @aleov :)

Xenforonun şu an desteklediği ödeme yöntemleri sadece şunlar.

Ekli dosyalar

• 1D2C76E0-D2BB-4C57-A9EA-FFFE2D85FA4A.webp
    1D2C76E0-D2BB-4C57-A9EA-FFFE2D85FA4A.webp
    42 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleme:
Şimdi yeniden kontrol ettim, bildiğim kadarı ile 2checkout da PayPal gibi Türkiye’den çekildi diye biliyordum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ama az önce kendi sitelerinden kontrol ettiğimde, Türkiye hala var gözüküyor. Bir denemek lazım.

Ekli dosyalar

• E52329AC-5ED6-44AD-B753-14A27DBFB336.webp
    E52329AC-5ED6-44AD-B753-14A27DBFB336.webp
    61.6 KB · Görüntüleme: 107
Peki XenForo ile entegrasyonu nasıl yaptınız ? Demek istediğim shopier üzerinden ödeme yapan üye, XenForo tarafından otomatik olarak terfi ettiriliyor mu, tepki PayPal de olduğu gibi ?

Ben bulamadım derken bu kısmı kasdetmiştim, @aleov :)

Xenforonun şu an desteklediği ödeme yöntemleri sadece şunlar.

Otomatik olarak terfi sistemle entegrasyonu olduğu için olmayacaktır. Bu manuel olarak yapılabilir günde 20-30 üyelik gelse haklısınız ama daha az üyelikler için şimdilik manuel devam edilebilir diye düşünüyorum. XF kullanıpta sistemle uyumlu ödeme alan bir site hiç görmedim şimdiye kadar, XF destek siteleri bile vip üyelik için banka hesabına yönlendiriyor. Bulsalar onlar bulurdu sanırım :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri