Nasıl yapılır ? XenForo DragonByte Shop eklentisi item type ekleme/kaldırma.

• Kullanıcı Skyvee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo'da nasıl yapılır ?
DragonByte shop eklentisini almayı düşünüyorum ancak gördüğüm üzere item type diye birşey varmış ve bunu kaldıramıyormuşuz, böyle bir şey var mı varsa nasıl düzeltilebiliyor? sitede sanal ürün satmak istiyorum coinleri biriktirip karşılığında sanal ürün alacaksın, bundan dolayı böyle şeylere gerek yok kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

DragonByte shop eklentisini almayı düşünüyorum ancak gördüğüm üzere item type diye birşey varmış ve bunu kaldıramıyormuşuz, böyle bir şey var mı varsa nasıl düzeltilebiliyor? sitede sanal ürün satmak istiyorum coinleri biriktirip karşılığında sanal ürün alacaksın, bundan dolayı böyle şeylere gerek yok kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
I think DragonByte eCommerce will be more useful to you, it has many more qualities and settings

Even though DragonByte Shop 7.0.0, this version is much more loaded and corrected. In addition, it is much more user-friendly than DragonByte eCommerce, which is a plugin loaded with options and settings.

I have used both, and personally, I prefer DragonByte Shop because you don't have to handle it much for it to work. But it is up to each person to use it.

All DragonByte plugins are very good and easy to use when it comes to configuration and usability.

A few days ago I was able to update DragonByte Security 5.0.0, which is already coming for the xenforo version 2.3.0, and really, it is much more fluid than the version for xenforo 2.2.16

O eklentiyi almak yerine amacınıza uygun bir tema seçmeniz daha mantıklı. Reklam olmaması açısından tema ismi vermeyeceğim. T

Beş farklı ürün satışı yapabiliyorsunuz ve bunları kapatamıyorsunuz.
Dijital ürün.
Serial satışı
Fiziksel ürün satışı.
Hizmet
Kullanıcı yükseltmeleri.
Bunların satışını yapabilirsiniz, ancak bu birimleri kapatamıyorsunuz.

Beş farklı ürün satışı yapabiliyorsunuz ve bunları kapatamıyorsunuz.
Dijital ürün.
Serial satışı
Fiziksel ürün satışı.
Hizmet
Kullanıcı yükseltmeleri.
Bunların satışını yapabilirsiniz, ancak bu birimleri kapatamıyorsunuz.
Bunlar düzenlenebiliyor mu peki?
O eklentiyi almak yerine amacınıza uygun bir tema seçmeniz daha mantıklı. Reklam olmaması açısından tema ismi vermeyeceğim. T
Amacım sadece dijital ürün satmak değil forumun içinde satmak.

Evet öyle olacak ancak bu düzenlenmiyorsa maalesef bu sistemi forumuma ekleyemeyeceğim
Size söylediğim gibi; Bahsi geçen alanı kullanmak zorunda değilsiniz. İstemediğiniz alanları üyelere göstermek zorunda da değilsiniz. Kendi satış kategorileriniz ve istediğiniz üyelere tanımlayabileceğiniz satış alanları da bu eklenti ile yapılabilmektedir. Herşey sizin şekillendirmenize / tercihlerinize bağlı.

Size söylediğim gibi; Bahsi geçen alanı kullanmak zorunda değilsiniz. İstemediğiniz alanları üyelere göstermek zorunda da değilsiniz. Kendi satış kategorileriniz ve istediğiniz üyelere tanımlayabileceğiniz satış alanları da bu eklenti ile yapılabilmektedir. Herşey sizin şekillendirmenize / tercihlerinize bağlı.
localde denedim ancak öyle bir ayar bulamadım sanırsam dilden öğe türünün ismini değiştirebiliyoruz yalnızca

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri