Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? XenForo DragonByte Shop eklentisi item type ekleme/kaldırma.

Skyvee

Aktif kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
DragonByte shop eklentisini almayı düşünüyorum ancak gördüğüm üzere item type diye birşey varmış ve bunu kaldıramıyormuşuz, böyle bir şey var mı varsa nasıl düzeltilebiliyor? sitede sanal ürün satmak istiyorum coinleri biriktirip karşılığında sanal ürün alacaksın, bundan dolayı böyle şeylere gerek yok kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

DragonByte shop eklentisini almayı düşünüyorum ancak gördüğüm üzere item type diye birşey varmış ve bunu kaldıramıyormuşuz, böyle bir şey var mı varsa nasıl düzeltilebiliyor? sitede sanal ürün satmak istiyorum coinleri biriktirip karşılığında sanal ürün alacaksın, bundan dolayı böyle şeylere gerek yok kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
I think DragonByte eCommerce will be more useful to you, it has many more qualities and settings

Even though DragonByte Shop 7.0.0, this version is much more loaded and corrected. In addition, it is much more user-friendly than DragonByte eCommerce, which is a plugin loaded with options and settings.

I have used both, and personally, I prefer DragonByte Shop because you don't have to handle it much for it to work. But it is up to each person to use it.

All DragonByte plugins are very good and easy to use when it comes to configuration and usability.

A few days ago I was able to update DragonByte Security 5.0.0, which is already coming for the xenforo version 2.3.0, and really, it is much more fluid than the version for xenforo 2.2.16

O eklentiyi almak yerine amacınıza uygun bir tema seçmeniz daha mantıklı. Reklam olmaması açısından tema ismi vermeyeceğim. T

Beş farklı ürün satışı yapabiliyorsunuz ve bunları kapatamıyorsunuz.
Dijital ürün.
Serial satışı
Fiziksel ürün satışı.
Hizmet
Kullanıcı yükseltmeleri.
Bunların satışını yapabilirsiniz, ancak bu birimleri kapatamıyorsunuz.

Beş farklı ürün satışı yapabiliyorsunuz ve bunları kapatamıyorsunuz.
Dijital ürün.
Serial satışı
Fiziksel ürün satışı.
Hizmet
Kullanıcı yükseltmeleri.
Bunların satışını yapabilirsiniz, ancak bu birimleri kapatamıyorsunuz.
Bunlar düzenlenebiliyor mu peki?
O eklentiyi almak yerine amacınıza uygun bir tema seçmeniz daha mantıklı. Reklam olmaması açısından tema ismi vermeyeceğim. T
Amacım sadece dijital ürün satmak değil forumun içinde satmak.

Bunlar düzenlenebiliyor mu peki?

Amacım sadece dijital ürün satmak değil forumun içinde satmak.
O zaman DragonByte Shop ile bahsettiğiniz şekilde forum içi para birimi ile satış yapabilirsiniz. Bunu bir çok foruma uyarlamıştım

Evet öyle olacak ancak bu düzenlenmiyorsa maalesef bu sistemi forumuma ekleyemeyeceğim
Size söylediğim gibi; Bahsi geçen alanı kullanmak zorunda değilsiniz. İstemediğiniz alanları üyelere göstermek zorunda da değilsiniz. Kendi satış kategorileriniz ve istediğiniz üyelere tanımlayabileceğiniz satış alanları da bu eklenti ile yapılabilmektedir. Herşey sizin şekillendirmenize / tercihlerinize bağlı.

Size söylediğim gibi; Bahsi geçen alanı kullanmak zorunda değilsiniz. İstemediğiniz alanları üyelere göstermek zorunda da değilsiniz. Kendi satış kategorileriniz ve istediğiniz üyelere tanımlayabileceğiniz satış alanları da bu eklenti ile yapılabilmektedir. Herşey sizin şekillendirmenize / tercihlerinize bağlı.
localde denedim ancak öyle bir ayar bulamadım sanırsam dilden öğe türünün ismini değiştirebiliyoruz yalnızca

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri