Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? XenForo Anasayfaya index basma

beyah

Sabit kullanıcı
Kullanıcı
Selam xf ailesi XenForo ile nasıl sitenin anasayfasına kendi hazırladığım kodları koyabilirim yada /deneme.php şeklinde nasıl yapabilirim genelde sosyal mühendislik ile siteye sızanlar yapıyor.. ana sayfasına indexi gömüyorlar neyse yardımlarınızı bekliyorum. sağlıcakla kalın.

En kolay yolu sayfa oluşturabilirsiniz,xenforo sayfa nasıl oluşturulur araştırısanız çözüm bulabilirsiniz Örnek : Video - XenForo Php ve Html ile Yardım Sayfası Oluşturma
Yada portal kurabilirsiniz.
indexsi bir koruma duvarı olarak kullanmak istiyorsak ? adresimi yazacaksın seni bir ara yüz karşılayacak kendi hazırladığım index mesela xenforo.gen.tr yazdık tarayıcıya beni siteye sokmadan tıklayabileceğim bir index karşılamalı, o index sayfası kolay onu yaparım ben.. mesele karşılama olarak o indexsi ben bizler nasıl koyucaz çokmu karışık acaba :D .. o indexse Tıkla gir yazıcam siteme öyle girecek .. bi nevi uzatmalı yoldan kendi reklamımla yaptıgım recaptcha gibi bişey :D bu mümkündürde bunu nasıl yaparızdayım :D

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyulur bilmiyorum ama bir sayfa oluşturup daha sonra .htaccess içerisine sayfanızın yolunu yazmanız lazım.

örnek:

Kod:
DirectoryIndex sayfanizinAdi.html

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyulur bilmiyorum ama bir sayfa oluşturup daha sonra .htaccess içerisine sayfanızın yolunu yazmanız lazım.

örnek:

Kod:
DirectoryIndex sayfanizinAdi.html
Demek istediğim bu değil abi .
.htaccess ile yönlendirme yapınca normal siteye girmek aynı hesaba geliyor.
benim böyle düşünmemdeki amaç . cloud kullanmadan ufak çaplı ddos saldırılarını bir 'ara panel' açarak hafifletmek.
Mesela index hazırlayınca index'e tıklanacak link koyuyorum kutucuk veyada tıkla gir şeklinde.. bunu ben admin paneldende yönlendire bilirim .htaccess o hesaba geliyor.. asıl soru şu olmalı sanırım.. sitemi indexse yönlendirmek için.. indexsi hangi kalıba koyupta bir sayfa olarak göstermeliyim. ' ben bu konuyu nereden baglarım nasıl bağlayacağım bilmiyorum :D kafa gitti benim şuan :D

Şöyle diyeyim bir html dosyası yaptım misal yapacağım yani.. ben bu html dosyasını index olarak siteye vermek istiyorum.. bunun xenforoylada alakası yok gerçi tamamen genel site bir site için olması istenilen birşey gibi varsayın..

html oluşturucam ve yazıcam Siteye girmek için Tıkla ' şeklinde .. ilk karşılama ekranı o olacak.. indez'den kastım bu html dosyasını karşılama olarak koymak..
geçen ay komedimi gibi hızlıresimden. uploaad edip admin panelden yönlendirme yaptım.. ve test saldırısı yaptırdım.. çok işe yaradı o yüzden taktım kafayı..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri