Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü XENFORO 2 index problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XSeA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

XSeA

Kullanıcı
Kullanıcı
Merhaba güzel insanlar.
Benim forumum google image ve yandex gibi arama motorlarından index almıyor bunun çözümünü bilen var mı?

Öncelikle şunu belirteyim sitenizde anormal olan hiç bir şey yok. Totalde forumunuza ait 74 konu, 1000 mesaj ve 400 üye var. Google tarafında ise 600'e yakın indexiniz var. Sizin her konunuzun google'da ilk sayfalara gelmesi gibi bir şey tamamen sizin içeriğinizle alakalı bir durum.

Sizin sitenizden örnek verelim; CSGO Rulet Plugini adında bir konunuz var bunu google'da arattığınızda ilk sayfada ama 6. sırada karşımıza çıkıyor bir başka konunuz 10. sayfada 5. sırada karşımıza çıkıyor. Bu sıralamayı google'ın kendisi yapıyor. İçerik ne kadar özgün ve güzel olursa index o kadar hızlı ilerler.

Diyelim ki, Yarın Hava Yağmurlu Lütfen Şemsiye Alın diye bir konu açsak sizce google'da ilk sıralara çıkma şansı nedir? Bence sıfır çünkü bu konuyu o kadar derinlemesine işleyen büyük haber siteleri var ki bunlarla yarışmak imkansız. Ama siz kendi alanınızda rakiplerinizi inceleyip onlardan çok daha iyi içerikler üretirseniz google'ın gözünde de değer kazanırsınız. Kısaca index alamıyorum yükselemiyorum gibi düşünceler sitenizdeki veriler gözününde bulundurulursa kaygılanacak bir durumun olmadığını ortaya koyuyor. Dolayısıyla sabırlı davranıp daha çok çalışıp içerik üretmeye devam ederseniz google tarafından fark edilirsiniz.

Öncelikle şunu belirteyim sitenizde anormal olan hiç bir şey yok. Totalde forumunuza ait 74 konu, 1000 mesaj ve 400 üye var. Google tarafında ise 600'e yakın indexiniz var. Sizin her konunuzun google'da ilk sayfalara gelmesi gibi bir şey tamamen sizin içeriğinizle alakalı bir durum.

Sizin sitenizden örnek verelim; CSGO Rulet Plugini adında bir konunuz var bunu google'da arattığınızda ilk sayfada ama 6. sırada karşımıza çıkıyor bir başka konunuz 10. sayfada 5. sırada karşımıza çıkıyor. Bu sıralamayı google'ın kendisi yapıyor. İçerik ne kadar özgün ve güzel olursa index o kadar hızlı ilerler.

Diyelim ki, Yarın Hava Yağmurlu Lütfen Şemsiye Alın diye bir konu açsak sizce google'da ilk sıralara çıkma şansı nedir? Bence sıfır çünkü bu konuyu o kadar derinlemesine işleyen büyük haber siteleri var ki bunlarla yarışmak imkansız. Ama siz kendi alanınızda rakiplerinizi inceleyip onlardan çok daha iyi içerikler üretirseniz google'ın gözünde de değer kazanırsınız. Kısaca index alamıyorum yükselemiyorum gibi düşünceler sitenizdeki veriler gözününde bulundurulursa kaygılanacak bir durumun olmadığını ortaya koyuyor. Dolayısıyla sabırlı davranıp daha çok çalışıp içerik üretmeye devam ederseniz google tarafından fark edilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim.
Benim anlatmak istediğim konu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
görsellerde çıkamamız. Diğer
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
kapandı onda xf1 kullanıyordum ama o stabil şekilde max 1 gün içerisinde index alıyordu. Ama onda 7-9k arası user vardı ondan olabilir mi acaba?

Eğer bir forumda aktif üye varsa bu tıklanma demektir. Bununda büyük etkisi vardır. Forumunuz daha çok küçük ve bu konuda sabırla çalışırsanız istediğiniz düzeye gelirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri