netr0n Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
XenForo 2 Facebook Login Ayarları Nasıl Yapılır? - Xenforo 2 için facebook login ayarlarını nasıl yapmanız gerektiği hakkında videolu anlatım
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
XenForo 2 Facebook Login Ayarları Nasıl Yapılır? - Xenforo 2 için facebook login ayarlarını nasıl yapmanız gerektiği hakkında videolu anlatım
Kullanım tekniği - XenForo 2 Yahoo ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu - 2021
XenForo 2 Yahoo ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu; Forum kayıt olma ve girişleri kolaylaştırmak için sağlanan bu hizmet ile Yahoo kullanıcısı foruma daha hızlı kayıt ola bilir ve giriş yapa bilir olacaktır. Yahoo ve forum entegrasyonu için yapılması gerekenler. Adım 1 1. Eğer bir...
xenforo.gen.tr
Kullanım tekniği - XenForo 2 Google ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu - 2021
XenForo 2 Google ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu Forum kayıt olma ve girişleri kolaylaştırmak için sağlanan bu hizmet ile google kullanıcısı foruma daha hızlı kayıt ola bilir ve giriş yapa bilir olacaktır. Google ve forum entegrasyonu için yapılması gerekenler. XenForo dokümanlar...
xenforo.gen.tr
Kullanım tekniği - XenForo 2 facebook ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu - 2021
XenForo 2 facebook ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu Forum kayıt olma ve girişleri kolaylaştırmak için sağlanan bu hizmet ile facebook kullanıcısı foruma daha hızlı kayıt ola bilir ve giriş yapa bilir olacaktır. 2023 Anlatımı...
xenforo.gen.tr
Kullanım tekniği - XenForo 2 GitHub ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu - 2021
XenForo 2 GitHub ile kayıt olma, oturum açma entegrasyonu; Forum kayıt olma ve girişleri kolaylaştırmak için sağlanan bu hizmet ile GitHub kullanıcısı foruma daha hızlı kayıt ola bilir ve giriş yapa bilir olacaktır. GitHub ve forum entegrasyonu için yapılması gerekenler. Adım 1 1. GitHub...
xenforo.gen.tr
Xenforo 2 için facebook login ayarlarını nasıl yapmanız gerektiği hakkında videolu anlatım yapılmıştır.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Moderatör tarafında düzenlendi: