Xenforo 2 admin paneli tema özellikleri
Xenforo admin panel teması şablon düzeni;
Xenforo 2 dikkatimi çeken yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.
Admin panelinde tema yönünden enteresan hatta bir o kdar güzel bir düzenleme yapılmış
İlk olarak forum temasının renklerini aynı şekilde admin panele entegre edebiliyorsunuz. Yani forum ile admin paneliniz artık aynı renkte olacak ki bunun için ilave işlemler yapmanıza da gerek yok gibi görünüyor.
forum temanızın renklerini admin panel otomatik olarak algılayıp kendine göre uyarlayabiliyor.
İşte bir kaç demo görünüm size
Yani böylikle bir taş ile iki kuş vurmuş oluyorsunuz
Admin panelinde tema yönünden enteresan hatta bir o kdar güzel bir düzenleme yapılmış
İlk olarak forum temasının renklerini aynı şekilde admin panele entegre edebiliyorsunuz. Yani forum ile admin paneliniz artık aynı renkte olacak ki bunun için ilave işlemler yapmanıza da gerek yok gibi görünüyor.
forum temanızın renklerini admin panel otomatik olarak algılayıp kendine göre uyarlayabiliyor.
İşte bir kaç demo görünüm size
Yani böylikle bir taş ile iki kuş vurmuş oluyorsunuz
Xenforo admin panel teması şablon düzeni;
Bunun dışında admin panelde artık normal temalarda olduğu gibi şablonlara parçalanmış ve admin panel üzerinden bu şablonlara erişim olanağı tanınmış. Bu sayede admin panel düzenini,görünümü artık istediğinzi gibi değiştirebilir.
Bir deneme yapalım.
Admin panel ana sayfasına bir metin ekleyeceğin.
Bunun için admin panel temasının index isimli şablonuna giriyorum,
Ve bir satır kod ekliyorum bakalım ne olmuş .
Şu an için bu değişim ile neler yapılabilir tam bilmiyorum ancak görsel olarak forumla bütünlüğü bence iyi olmuş şablon değişiklikleri ise sonuçta sizden başka kullanan bir kaç kişi olur en fazla değişiklikler yapılabilir mi kim yapar bunları da zaman içerisinde göreceğiz umarım...
Bir deneme yapalım.
Admin panel ana sayfasına bir metin ekleyeceğin.
Bunun için admin panel temasının index isimli şablonuna giriyorum,
Ve bir satır kod ekliyorum bakalım ne olmuş .
Şu an için bu değişim ile neler yapılabilir tam bilmiyorum ancak görsel olarak forumla bütünlüğü bence iyi olmuş şablon değişiklikleri ise sonuçta sizden başka kullanan bir kaç kişi olur en fazla değişiklikler yapılabilir mi kim yapar bunları da zaman içerisinde göreceğiz umarım...
Son düzenleme: