Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? XenForo 2.3 dark mode ayarı

Garfield

xFanatik
Aktif Lisans
SMS onaylı
Kullanıcı
XenForo 2,3 te dark mode varsayılan mode olarak sistem seçili olarak geliyor, yani telefonunuz karanlık moda ayarlı ıse benım forum sitem sizleri dark mode de karsılıyor, bunu varsayılan açık tema olarak nasıl değişebilirim?

ilk ziyarette sistem değil de açık tema varsayılan olsun.

Çözüm
Burada ss te yani aydınlık ve karanlık var xf default ise sistem seçili olarak geliyor. Ben ise örneğin aydınlığı varsayılan yapmak istiyorum burada sistem yer almıyor yani ben buradan aydınlığı bile seçsem ziyaretçinin telefonu dark modda ise forumda da dark modda gorunecek sanırım.

Yani yapmak istediğim şu giriş yapılan aygıt ne olursa olsun dark white, benim forum aydınlık olarak görünsün kullanıcı isterse dark moda geçsin

Burada tartışmışlar bu konuyu :D

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Yöneticiler bu istekte bulunanları bir tek dövmedikleri kalmış. :D

Site benim değil mi yahu sen ekle seçenek, ben ister aktif ederim ister kapatırım sana ne? :D

Neyse biri...
Admin panel -> XF Seçenekleri-> Görünüm ve Dil Seçenekleri -> Forum için varsayılan tema

İlgili temanın özellikleri alanında >> Renk paleti >> Tema türü alanında bunu yönetebilirsiniz.

Screenshot 2024-09-03 at 19-15-27 Renk paleti XGT 2.3 Dev - Yönetici kontrol paneli.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sis
Burada ss te yani aydınlık ve karanlık var xf default ise sistem seçili olarak geliyor. Ben ise örneğin aydınlığı varsayılan yapmak istiyorum burada sistem yer almıyor yani ben buradan aydınlığı bile seçsem ziyaretçinin telefonu dark modda ise forumda da dark modda gorunecek sanırım.

Yani yapmak istediğim şu giriş yapılan aygıt ne olursa olsun dark white, benim forum aydınlık olarak görünsün kullanıcı isterse dark moda geçsin

Burada tartışmışlar bu konuyu :D

Yöneticiler bu istekte bulunanları bir tek dövmedikleri kalmış. :D

Site benim değil mi yahu sen ekle seçenek, ben ister aktif ederim ister kapatırım sana ne? :D

Neyse biri eklentisini yapmış işini görebilir.

Çözüm

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri