Xenforo 2.2 'nin yavaş yavaş ayak sesleri duyulmaya başladı Çıkması yaklaştı demektir.
Xenforo 2.2 ile beraber gelecek bir takım yenilikler var ve bununla ilgili olarak Xenforo Official kısmında 2 tane konu paylaşılmış durumda.
Yeni konular geldikçe link olarak buradan paylaşmaya devam edeceğim.
NOT: Tercüme etmeye vaktim olmadı için linkleri olduğu gibi veriyorum arkadaşlar. Ingilizce sorunu yaşayanlar "Google Translate" kullanabilir
4- Mobil cihazlar için 1 adım daha ileri adım atılmış ve PWA (Progressive web app) özelliği gelmiş
5- Daha önce ilave eklenti kurularak kullanıcılara gönderilen son aktiviteler bilgilendirmesi özellik olarak ilave edilmiş
6- Temaları artık export ve import etmek çok daha kolay. Ayrıca Asset location diye bir kavram gelmiş ki bu artık FTP kullanmak gereken çoğu durumu ortadan kaldırıyor
7- Evet bugün sizlere yenilenen arayüzü ile yeni “Text Editör” ü paylaşıyoruz
8- Forum yapısına gelen yeni özellikler
Xenforo 2.2 ile beraber gelecek bir takım yenilikler var ve bununla ilgili olarak Xenforo Official kısmında 2 tane konu paylaşılmış durumda.
Yeni konular geldikçe link olarak buradan paylaşmaya devam edeceğim.
NOT: Tercüme etmeye vaktim olmadı için linkleri olduğu gibi veriyorum arkadaşlar. Ingilizce sorunu yaşayanlar "Google Translate" kullanabilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
4- Mobil cihazlar için 1 adım daha ileri adım atılmış ve PWA (Progressive web app) özelliği gelmiş
Giriş yap veya üye ol.
5- Daha önce ilave eklenti kurularak kullanıcılara gönderilen son aktiviteler bilgilendirmesi özellik olarak ilave edilmiş
Giriş yap veya üye ol.
6- Temaları artık export ve import etmek çok daha kolay. Ayrıca Asset location diye bir kavram gelmiş ki bu artık FTP kullanmak gereken çoğu durumu ortadan kaldırıyor
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
7- Evet bugün sizlere yenilenen arayüzü ile yeni “Text Editör” ü paylaşıyoruz
Giriş yap veya üye ol.
8- Forum yapısına gelen yeni özellikler
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: