Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Xenforo 2.1 Yeni Özellikler-3 : Reactions (Gelişmiş Beğeni Özelliği)

mkucuksari

mkucuksari

Destek Ekibi
Yönetici
Destek ekibi
SMS onaylı
Xenforo 2.1 ile gelecek yenilikler devam ediyoruz :) Bu haftadaki konumuz "Reaction" başka bir değişle "Gelişmiş Beğeni özelliği"

Eğer daha önce incelemedi iseniz şu konulara da mutlaka göz atın.

Xenforo 2.1 Yeni Özellikler : Push notifications - Tarayıcı Bilgilendirme Sistemi
Xenforo 2.1 Yeni Özellikler : Font Awesome 5, Editor button management, Markdown support and more

Aslında bu özellikte eklentiler üzerinden gayet yakın bildiğimiz bir özellik :D

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Xenforo 2.1 artık eklentiye gerek kalmadan bu özelliği kullanmak mümkün olacak.

NOT : Daha önce aynı işi yapan eklentiye ait veriler ne yazık ki default sisteme import edilemiyor. Bu işlemi eklenti sahibi yaparsa ancak mümkün olacak

1- Default olarak Admin Panele gelen ifadelere bir göz atalım.

1.webp2- Görüleceği üzere default ifadeler arasında NEGATIF bir ifade yok. Bu özellikle konulmamış :) Ama isterseniz aynı SMILE ilave eder gibi istediğiniz ifadeyi sisteme dahil edebiliyorsunuz. Örneğin "Unlike- Beğenmedim" ifadesi ilave edelim.

2.webp

3- Kullanımı ise şu şekilde. Eski beğen butonu tıklayınca açıklamalar ile beraber yeni ifadeler görünü oluyor.

21reactions.gif

4- Yeni ifadeler tıpkı "Beğeni" de olduğu gibi "ALERT- BİLDİRİMLER" sekmesine bildiri olarak geliyor.

3.webp
Ayrıca özet sayfası da yenilenmiş durumda.

4.webp
Detay sayfası da TAB şeklinde sekmelerde gösteriliyor.

5.webp
Konu listesine de bu özellik ilave edilmiş durumda.

6.webp

5- Ve elbette XF2.1 ile gelen "Push Notification" da bunları gösteriliyor.

7.webp

6- Ayrıca "Üyeler" bölümünde detaylı raporla ilavesi yapılmış durumda.

8.webp

Hafta içerisinde YENI bir özellik tanıtımda görüşünceye kadar sağlıcakla kalın arkadaşlar :D

elinize sağlık. ben kullandım, memnunum. ayrıca emojileri gruplara bölebiliyorsunuz, olumlu, olumsuz ve tarafsız olarak. bu da posbit de çıkıyor şu kadar olumlu oy almıştır diye, gayet güzel bir eklenti.

elinize sağlık. ben kullandım, memnunum. ayrıca emojileri gruplara bölebiliyorsunuz, olumlu, olumsuz ve tarafsız olarak. bu da posbit de çıkıyor şu kadar olumlu oy almıştır diye, gayet güzel bir eklenti.

Yalnız bu o eklenti değil, 2.1 ile gelen yeni özellik. Ayrıca mevcut eklenti kuruluyken alınan beğeniler 2.1'e geçince aktarılmayacak bilginiz olsun. ;)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri