Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uygun Fiyatı Xenfero 2 Lisans Arıyorum - Alıcıyım

B

bipara

Kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Dostlar forum açacağım bana transfer edilebilir lisans lazım . Şuan domainim hostingim hazır bi xenferom kaldı dostlar .
Lisansınızda tema varsa tekliflere açığım tabiki
Elinde olan dostlarımı üzmem gidip 700-800 gibi teklifler vermem çünkü şuanki dolar kuruyla ne kadara alındığını biliyorum.

Varsa bekliyorum dostlar

Elimde Latest stable: 2.2.10 Patch 1 xenforo lisansı var ama destek süresi dolmuş durumda. 1 yıl uzatma için 55 dolar istiyor. Ben kullanmıyorum artık lisansı. E mail ile birlikte devretmeyi düşünüyorum. 800 TL ye vereceğim ihtiyaçtan dolayı düşünen olursa mesaj atabilir.

Elimde Latest stable: 2.2.10 Patch 1 xenforo lisansı var ama destek süresi dolmuş durumda. 1 yıl uzatma için 55 dolar istiyor. Ben kullanmıyorum artık lisansı. E mail ile birlikte devretmeyi düşünüyorum. 800 TL ye vereceğim ihtiyaçtan dolayı düşünen olursa mesaj atabilir.
benimle iletişime geçer misin?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri