Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü SQL Restore Beyaz Sayfa

PvPSw
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

PvPSw

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Destek istenen forum
https://www.sroturk.com
Arkadaşlar forumda bir sorun oluştu nerden çıktı anlamadım. Örneğin durduk yerde konulara PNG RAR tipi eklentileri yüklememeye başladı.. Admin eklentilerde izin veriliyorki zaten yükleniyordu. Başka bir sorun Dil paketinde. 2 ay kadar önce bir kelimeyi başka bir kelime ile değiştirmiştim sorunsuz gidiyordu birden bire bu kelime ile yüklenen resimleride göstermez oldu.. Aklıma dil paketini güncelleme geldi ve denedim ama istediğim gibi olmadı yada yanlış dil paketi seçtim tam bilemiyorum..
Yaptığım işlemlerden vazgeçip SQL yedeği restore ettim bu seferde beyaz sayfa gösteriyor
Sorun nerde olabilir ?

Nasıl çözdünüz durumu belirtirmisiniz.
Hocam ben de bilmiyorum sağolsun bir arkadaş geldi 2 dk da çözdü gitti ;) Ama şimdi şöyle bir sorun var sitemapları google görmüyor 403 hatası veriyor. Bunun beyaz sayfa ile ilgisi yok foruma birşeyler oluyor durduk yere. örneğin png resimleri yüklemiyor ama jpg ve diğerleri yükleniyor, eskiden yüklü şeyleri göstermiyor vs vs vs. Halbuki jpg png gif hepsine izin verili forum açıldığından bu yana ayarlarla oynanmadı. ekli olan mp3 ler bile çalışmaz oldu
Nasıl çözdünüz durumu belirtirmisiniz.
Hocam ben de bilmiyorum sağolsun bir arkadaş geldi 2 dk da çözdü gitti ;) Ama şimdi şöyle bir sorun var sitemapları google görmüyor 403 hatası veriyor. Bunun beyaz sayfa ile ilgisi yok foruma birşeyler oluyor durduk yere. örneğin png resimleri yüklemiyor ama jpg ve diğerleri yükleniyor, eskiden yüklü şeyleri göstermiyor vs vs vs. Halbuki jpg png gif hepsine izin verili forum açıldığından bu yana ayarlarla oynanmadı. ekli olan mp3 ler bile çalışmaz oldu

Çözüm

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri