Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sewewe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sewewe

Kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Arkadaşlar hepinize selamlar bir forum sitesi açacağım forum kurmaya dair çoğu şeyi araştırarak öğrendim ve açtım,ama;

Xenforu'yu lisansız bile başka birine kurdurmak 10kdan başlıyor sadece default tema oluyor.

n*ll*d bir yazılım kullanarak xenforo 2.2.13 kendim kursam, kuruluma vereceğim paraya buradan tema ve istediğim eklentileri alsam diyorum.

1-n*ll*d yazılıma güven olur mu?
2-Farzet kurulumu yaptık diyelim burada ki temalar sorunsuz bir şekilde kurulur mu?

Arkadaşlar hepinize selamlar bir forum sitesi açacağım forum kurmaya dair çoğu şeyi araştırarak öğrendim ve açtım,ama;

Xenforu'yu lisansız bile başka birine kurdurmak 10kdan başlıyor sadece default tema oluyor.

n*ll*d bir yazılım kullanarak xenforo 2.2.13 kendim kursam, kuruluma vereceğim paraya buradan tema ve istediğim eklentileri alsam diyorum.

1-n*ll*d yazılıma güven olur mu?
2-Farzet kurulumu yaptık diyelim burada ki temalar sorunsuz bir şekilde kurulur mu?
Çok kısa yanıt ile;
Bedava peynir fare kapanında olur.

Xenforo yazılımı ile özel tema farklı olduğundan, çürük zemine sağlam bina inşaa edilemez

Xenforo yazılımı ile özel tema farklı olduğundan, çürük zemine sağlam bina inşaa edilemez
sadece bir dosya kurulumuna 10k istiyorlar. Her şeyi yapabiliyorum ama dosyaya güvenemiyorum. Kalkıp da 10k vermek durumum gereği zor. Bu parayı tema ve eklentileri alarak kullanmak mantıklı geliyor. Ama bu tema ve eklentileri de güvenemediğim bir yazılıma kurmak ve emek vermek mantıksız geliyor. :)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
gelsinde paradoks görsün :)

Merhaba,

Lisansı olan birinden dosya temini edip, kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Ancak bu şekilde kullanımı da önermiyorum.

Lisans alabilecek bütçeniz henüz yoksa, ücretsiz yazılımları kullanmanızı öneririm.

Ancak yine de w*r*z bir şekilde deneyip, kullanım yapabilirsiniz. Ama w*r*z dosyalar kesinlikle güvenli değildir. Kimse kimseye ücretsiz, ücretli olan yazılımı dağıtmaz.

Toplu fiyat karşılığı anahtar teslim yapanları tercih etmenizi önermem. Eklentiler orijinal mi, yoksa w*r*z mi bilemezsiniz. İleride problem yaşamak istemezseniz tek çözüm lisanslı kullanmak.

Merhaba,

Lisansı olan birinden dosya temini edip, kurulum yaparsanız sorun yaşamazsınız. Ancak bu şekilde kullanımı da önermiyorum.

Lisans alabilecek bütçeniz henüz yoksa, ücretsiz yazılımları kullanmanızı öneririm.

Ancak yine de w*r*z bir şekilde deneyip, kullanım yapabilirsiniz. Ama w*r*z dosyalar kesinlikle güvenli değildir. Kimse kimseye ücretsiz, ücretli olan yazılımı dağıtmaz.

Toplu fiyat karşılığı anahtar teslim yapanları tercih etmenizi önermem. Eklentiler orijinal mi, yoksa w*r*z mi bilemezsiniz. İleride problem yaşamak istemezseniz tek çözüm lisanslı kullanmak.
teşekkürler çok güzel bir cevap, gayet net.

Tek lisansla 2 alan adına farklı kurulum yapılamaz ki. Kırılmış olan XenForo dosyalarının amacı içindeki birkaç dosyayı değiştirip sunucuyla iletişimi kesmek. Sen tek bir lisansla 2 adet farklı domaine kurulum yaptığında panelde zaten hata alacaksın ki, bu durumu ben yaşadım ve XenForo'dan uyarı aldım. Kaldırırsan birşey demiyorlar ancak kaldırmazsan lisansı sonsuza kadar iptal edebilirler.

Forumda bir arkadaş vardı. Senin dediğin gibi bir kurulum yapmıştı. Bir kaç gün sonra forumu nalları dikmişti :) Eğer profesyonel birşey yapacaksan 2.el lisans bulmaya çalış. Eğer amatör olarak yapacaksan ücretsiz olan forum yazılımlarını kullanabilirsin bence.

Tek lisansla 2 alan adına farklı kurulum yapılamaz ki. Kırılmış olan XenForo dosyalarının amacı içindeki birkaç dosyayı değiştirip sunucuyla iletişimi kesmek. Sen tek bir lisansla 2 adet farklı domaine kurulum yaptığında panelde zaten hata alacaksın ki, bu durumu ben yaşadım ve XenForo'dan uyarı aldım. Kaldırırsan birşey demiyorlar ancak kaldırmazsan lisansı sonsuza kadar iptal edebilirler.
Şu andaki durum nedir bilmiyorum, ancak birkaç sene önce tek bir dosyadan iki domaine kurunca hata alınmıyordu. Hatta bu şekilde birkaç alan adıma kurup kullanmıştım. Belki şu anda senin dediğin gibi olabilir emin değilim.

Hatta o dönemlerde etiket abilerde kurulum hizmeti verirken orijinal dosyaları yüklüyorlardı.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri