sevgili @netr0n, Mumkun oldugunca cozmek icin bu sorun uzerinde calisijor musunuz?
Natsu Dragneel Yeni kullanıcı Kullanıcı Katılım 1 May 2022 Mesajlar 2 23 May 2022 İstatistikte sabit #81 sevgili @netr0n, Mumkun oldugunca cozmek icin bu sorun uzerinde calisijor musunuz?
netr0n XenGenTr Yönetici XGT Master XGT Onaylı Katılım 6 Ara 2016 Mesajlar 5,485 Web sitesi netron.web.tr 23 May 2022 #82 Natsu Dragneel' Alıntı: sevgili @netr0n, Mumkun oldugunca cozmek icin bu sorun uzerinde calisijor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Türkiye dışında mobil doğrulayıcı servisi kullanmıyoruz.
Natsu Dragneel' Alıntı: sevgili @netr0n, Mumkun oldugunca cozmek icin bu sorun uzerinde calisijor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Türkiye dışında mobil doğrulayıcı servisi kullanmıyoruz.
RamazanOkan Yeni kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 4 23 Haz 2022 #83 Müsait Olduğum Zamanlarda Geldiğim Forum Onaylı Kullanıcıyım Teşekkür Ederim Böyle Bir Uygulamayı Hayata Geçirdiğiniz İçin Kolaylıklar Dilerim.
Müsait Olduğum Zamanlarda Geldiğim Forum Onaylı Kullanıcıyım Teşekkür Ederim Böyle Bir Uygulamayı Hayata Geçirdiğiniz İçin Kolaylıklar Dilerim.
digisurfer Yeni kullanıcı Kullanıcı Katılım 6 Ağu 2022 Mesajlar 1 Cumartesi saat 20:18'de #84 Numaram doğrulama sayfasında e-posta bilgisi çıkıyor, güncellenmiyor
mhmetxen1 Yeni kullanıcı Kullanıcı Katılım 11 Ağu 2022 Mesajlar 1 Bugün 02:21 #85 Merhaba Foruma Yeni Geldim Ama Telefon Onaylama Sekmesinde Telefon Yazma Kısmı Çıkmıyor orunla İlgii Ekran Görüntüsü Bırakıyorum: @netr0n @eTiKeT™ Ekli dosyalar Ekran görüntüsü 2022-08-12 022100.png 302.4 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba Foruma Yeni Geldim Ama Telefon Onaylama Sekmesinde Telefon Yazma Kısmı Çıkmıyor orunla İlgii Ekran Görüntüsü Bırakıyorum: @netr0n @eTiKeT™
netr0n XenGenTr Yönetici XGT Master XGT Onaylı Katılım 6 Ara 2016 Mesajlar 5,485 Web sitesi netron.web.tr 17 dakika önce #86 mhmetxen1' Alıntı: Merhaba Foruma Yeni Geldim Ama Telefon Onaylama Sekmesinde Telefon Yazma Kısmı Çıkmıyor orunla İlgii Ekran Görüntüsü Bırakıyorum: @netr0n @eTiKeT™ Genişletmek için tıkla ... Merhaba, önce profilinize girerek şifre ve güvenlik alanından şifrenizi oluşturun. Daha sonra SMS doğrulaması yapın.
mhmetxen1' Alıntı: Merhaba Foruma Yeni Geldim Ama Telefon Onaylama Sekmesinde Telefon Yazma Kısmı Çıkmıyor orunla İlgii Ekran Görüntüsü Bırakıyorum: @netr0n @eTiKeT™ Genişletmek için tıkla ... Merhaba, önce profilinize girerek şifre ve güvenlik alanından şifrenizi oluşturun. Daha sonra SMS doğrulaması yapın.