- Destek istenen forum
- https://www.definemekani.com/
merhaba,
3-4 günlük bir problem olduğunu düşünüyorum. 2 adımlı doğrulama ile foruma giriş ayarlıydı. bugün girmek istediğimde doğrulama kodunun mail olarak gelmediğini fark ettim. daha sonra şifre sıfırlamayı denedim aynı sorun burada da meydana geldi.
bu konuda desteğinizi rica ederim.
SMTP ayarlarım güncel. yani bilgileri bugün tekrar güncelledim. gmail değil sunucu mail bilgileri ile ayarlı.
daha evvel gmail ile ayarlıydı fakat ozamanlar stabil çalışmıyordu.
hata günlüğüne şöyle yansımış.
3-4 günlük bir problem olduğunu düşünüyorum. 2 adımlı doğrulama ile foruma giriş ayarlıydı. bugün girmek istediğimde doğrulama kodunun mail olarak gelmediğini fark ettim. daha sonra şifre sıfırlamayı denedim aynı sorun burada da meydana geldi.
bu konuda desteğinizi rica ederim.
SMTP ayarlarım güncel. yani bilgileri bugün tekrar güncelledim. gmail değil sunucu mail bilgileri ile ayarlı.
daha evvel gmail ile ayarlıydı fakat ozamanlar stabil çalışmıyordu.
hata günlüğüne şöyle yansımış.
- Swift_TransportException: Email to ****@definemekani.com failed: Failed to authenticate on SMTP server with username "****@definemekani.com" using 2 possible authenticators. Authenticator LOGIN returned Expected response code 235 but got code "535", with message "535 Incorrect authentication data ". Authenticator PLAIN returned Expected response code 235 but got code "535", with message "535 Incorrect authentication data ".
- src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/Esmtp/AuthHandler.php:191