Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Şifre sıfırlama mailleri gelmiyor

Bu sorun halen çözme ulaştırılamamıştır!

bozkurt

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Destek istenen forum
https://www.definemekani.com/
merhaba,

3-4 günlük bir problem olduğunu düşünüyorum. 2 adımlı doğrulama ile foruma giriş ayarlıydı. bugün girmek istediğimde doğrulama kodunun mail olarak gelmediğini fark ettim. daha sonra şifre sıfırlamayı denedim aynı sorun burada da meydana geldi.

bu konuda desteğinizi rica ederim.

SMTP ayarlarım güncel. yani bilgileri bugün tekrar güncelledim. gmail değil sunucu mail bilgileri ile ayarlı.
daha evvel gmail ile ayarlıydı fakat ozamanlar stabil çalışmıyordu.

hata günlüğüne şöyle yansımış.

• Swift_TransportException: Email to ****@definemekani.com failed: Failed to authenticate on SMTP server with username "****@definemekani.com" using 2 possible authenticators. Authenticator LOGIN returned Expected response code 235 but got code "535", with message "535 Incorrect authentication data ". Authenticator PLAIN returned Expected response code 235 but got code "535", with message "535 Incorrect authentication data ".
  • src/vendor/swiftmailer/swiftmailer/lib/classes/Swift/Transport/Esmtp/AuthHandler.php:191

SMPT bilgilerinizin doğru olmadığını söylüyor.

ayarları kontrol ettiğimde doğru gibi görünüyor. bilemedim nedir problem.
Merhabalar,

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan test mail yollamayı deneyebilirsiniz.

SMTP ayarlarınız hatalı gözüküyor. Yandex vb. kullanmıyorsanız burayı SMTP ayarlarınızı atabilirseniz yardımcı olabiliriz.

Merhabalar,

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan test mail yollamayı deneyebilirsiniz.

SMTP ayarlarınız hatalı gözüküyor. Yandex vb. kullanmıyorsanız burayı SMTP ayarlarınızı atabilirseniz yardımcı olabiliriz.

Merhaba,

test malini denedim ve geldi. fakat spam klasörüne gelmeye başladı. bize ulaşın şifre sıfırlama gibi mailler spam klasörüne düşüyor ve burada bildirim görünmüyor. SMTP bilgilerim doğru. doğru olmasına rağmen bu hataları veriyordu.

az evvel bu site üzerinden şifre sıfırlama talebinde bulundum buranın mailide spama düştü. bu normal bir durumduda benmi yeni fark ediyorum acaba.

Bende de önemsize düşüyor. Mail gönderme ile ilgili sorunlar genelde php versiyonu ile de oluyor

Merhaba,

Sunucudaki mailler spam(önemsiz) kutusuna düşüyorsa bunun birden fazla nedeni olacaktır. Birkaç neden sıralarsak;

1- IP adresi spamda mı?
2- IP adresi spamda olmasa da, ip adresindeki blok spamda mı?
3- VDS Hizmeti alıyorsanız, sunucudaki mail yapılandırması eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yapıldı mı?
4- SPF, DKİM veya DMARC gibi kayıtlarınız eksiksiz tanımlı mı?
5- IP adresi için RDNS doğrulaması yapıldı mı?

Gibi uzar gider bu nedenler. Bu nedenlerle uğraşmak istemiyorsan ve vds hizmeti alıyorsan çözümü çok basit. Relay hizmeti alıyorsun, sunucuya kurup keyfine bakıyorsun. Relay üzerinden mail göndererek, spam sorununu çözmüş olursun. Sadece relay hizmetleri paralı, bütçene uygun bakabilirsin. Yada hiç uğraşmadan kurumsal mail alabilirsin.

Merhaba,

test malini denedim ve geldi. fakat spam klasörüne gelmeye başladı. bize ulaşın şifre sıfırlama gibi mailler spam klasörüne düşüyor ve burada bildirim görünmüyor. SMTP bilgilerim doğru. doğru olmasına rağmen bu hataları veriyordu.

az evvel bu site üzerinden şifre sıfırlama talebinde bulundum buranın mailide spama düştü. bu normal bir durumduda benmi yeni fark ediyorum acaba.
XenForo çok fazla mail çıkışı yapan bir yazılım bu sebeple sunucu üzerinden atılan mailler, belli bir süre sonra spam olarak algılanabiliyor. Biz bu gibi durumları kurumsal mail kullanarak çözüyoruz.

Ücretsiz bir tık işinizi çözebilecek olan yandex kurumsal mail kullanmak.
Yada ücretli olarak kurumsal mail hizmeti alacaksınız %100 olarak bu sorunları çözmek için.
Ayrıca bir tık mail çıkışlarınızı yandex'te kullansanız azaltmanız en doğrusu olacaktır.

Merhaba,

Sunucudaki mailler spam(önemsiz) kutusuna düşüyorsa bunun birden fazla nedeni olacaktır. Birkaç neden sıralarsak;

1- IP adresi spamda mı?
2- IP adresi spamda olmasa da, ip adresindeki blok spamda mı?
3- VDS Hizmeti alıyorsanız, sunucudaki mail yapılandırması eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yapıldı mı?
4- SPF, DKİM veya DMARC gibi kayıtlarınız eksiksiz tanımlı mı?
5- IP adresi için RDNS doğrulaması yapıldı mı?

Gibi uzar gider bu nedenler. Bu nedenlerle uğraşmak istemiyorsan ve vds hizmeti alıyorsan çözümü çok basit. Relay hizmeti alıyorsun, sunucuya kurup keyfine bakıyorsun. Relay üzerinden mail göndererek, spam sorununu çözmüş olursun. Sadece relay hizmetleri paralı, bütçene uygun bakabilirsin. Yada hiç uğraşmadan kurumsal mail alabilirsin.

merhaba, ilk 4 madde için sunucu firma ile karşılıklı istişare ettik herhangi bir problem yok. spama düşen mailleri spam değildir diyerek geri bildirim yolladım. test kullanıcıları ilede aynı işlemi yaptım. şuan spama düşmüyor, bir kaç kullanıcıyada sordum spama düşmüyor dediler. teşekkür ederim alakanız için.

XenForo çok fazla mail çıkışı yapan bir yazılım bu sebeple sunucu üzerinden atılan mailler, belli bir süre sonra spam olarak algılanabiliyor. Biz bu gibi durumları kurumsal mail kullanarak çözüyoruz.

Ücretsiz bir tık işinizi çözebilecek olan yandex kurumsal mail kullanmak.
Yada ücretli olarak kurumsal mail hizmeti alacaksınız %100 olarak bu sorunları çözmek için.
Ayrıca bir tık mail çıkışlarınızı yandex'te kullansanız azaltmanız en doğrusu olacaktır.

forum sitemde çok fazla mail gönderimi yapacak işlemler olmuyor, bu yanıt üzerinede durduk fakat öyle çok akış olan mail gönderimleri yok.
şimdilik sorunda yok. sağolun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri