Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Rütbe sistemindeki problem

RON

RON

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Merhabalar, yönetici rütbeleri verdiğimde klasik mesaj sayısına göre çıkan rütbeler gözükmüyor altına nasıl ekleyebilirim.

Eklemek istediğim mesaj sayısına göre rütbe

IMG_2160.webp
Bu mesaj sayılar için gözüken rütbeler yönetici rütbeleri verincede altında gözüksün istiyorum

Bunun altında da ekstra gözükmesi için ne yapabilirim. Bu rütbeleri verince diğeri gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_2159.webp
    IMG_2159.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 18
Sorununuz ile ilgili biraz inceleme yaptım, tüm yapılandırmalara göz attım. Şu ana kadar bir sorun göremedim yani şu yapıda, ayarlar ile çalışması gerekli.
Kendim 2.3 Test ettim acaba yöneticiler için bir kısıtlama olabilir mi diye ancak orada bir sorun yok gayet sağlıklı çalışmaktadır.
Geriye sadece şu ihtimaller kalıyor,
  • Olası bir eklenti engellemesi, tema eklentisi hariç tüm eklentilerinizi kapatın ve tekrar kontrol edin.
  • XenForo kendi yapısal sorunları, bunun için ise xenforo güncellemeniz gerekli.
Şu ne yazık ki aklıam gelen olasılıklar bunlar, bir deneyin yine aklıma bir şey gelir ise kontrol sağlarım ben tekrar.

• Beğen
Tepkiler: RON

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri