Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Rütbe sistemindeki problem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RON

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Merhabalar, yönetici rütbeleri verdiğimde klasik mesaj sayısına göre çıkan rütbeler gözükmüyor altına nasıl ekleyebilirim.

Eklemek istediğim mesaj sayısına göre rütbe

IMG_2160.webp
Bu mesaj sayılar için gözüken rütbeler yönetici rütbeleri verincede altında gözüksün istiyorum

Bunun altında da ekstra gözükmesi için ne yapabilirim. Bu rütbeleri verince diğeri gözükmüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_2159.webp
    IMG_2159.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 18
Merhabalar, yönetici rütbeleri verdiğimde klasik mesaj sayısına göre çıkan rütbeler gözükmüyor altına nasıl ekleyebilirim.

Eklemek istediğim mesaj sayısına göre rütbe

Ekli dosyayı görüntüle 27247
Bu mesaj sayılar için gözüken rütbeler yönetici rütbeleri verincede altında gözüksün istiyorum

Bunun altında da ekstra gözükmesi için ne yapabilirim. Bu rütbeleri verince diğeri gözükmüyor.
Admin panelden rank istifine izin verin

Merhaba;
  • XF Seçenekleri > Kayıtlı Kullanıcı Seçenekleri > Rank istifine izin ver dedikten sonra kullanıcı terfi kısmından veya 1 kullanıcı için yapacaksanız Kullanıcılar>"Kullanıcı" İkincil kullanıcı grupları kısmından rankını düzenleyerek yapabilirsiniz.

Merhaba hocam. Öncelikle Rankları eklediyseniz sisteme daha sonra terfi sistemine göz atman gerekir Gruplar İzinler > Kullanıcı grubu terfileri > terfi ekle Daha sonra terfi alıcak kullanıcı grubumuz neyse

1722353194503.png

Daha sonra Terfi alacağı durumları seçiyoruz.

1722353251581.png

Seçtikten sonra kaydediyoruz

1722353283567.png

Artık forumda 10 mesaj sayısını geçen üyeler otomatik olarak Bu rankı alıcaklar.

Daha sonra Kurulumlar > XF Seçenekleri > Kayıtlı kullanıcı Seçenekleri diyoruz.

1722353535517.png

adım 2 : Afiş istifine izin ver diyoruz

1722353535524.png

Artık kullanıcı 1den fazla rankı postbitte yer alıcaktır.

benim bildiğim bukadar yanlışım varsa kusura bakmayın :)

Ekli dosyalar

• 1722353436128.png
    1722353436128.png
    9 KB · Görüntüleme: 3
İşaretlediğiniz alan "Kullanıcı başlıkları" na benziyor.
Admin panel -> Kullanıcılar -> Kullanıcı Başlıkları alanından şekillendirebilirsiniz. Bu alanda html de kullanılmaktadır

Birde kullanıcı başlıkları diye bir alanımız var @Black arkadaşımında dediği gibi işaretlediğin alan ona benziyor

1722354307105.png

Bunu düzenlemek istiyorsan

1. adım

1722354348124.png

kullanıclar kısmına tıkla

Daha sonra

2. adım

1722354394229.png

kullanıcı başlıklarına tıkla.

Daha sonra

3. adım

1722354550844.png

mesajlar kısmı işaretli gelecektir büyük ihtimmal

Daha sonra işaretli alanda YENİ yazan kısma postbitte görünmesini istediğin yazıyı yaz MESELA ÖRNEK : KRAL KONG Karşısında + - var boş kutuya kaç mesajda hediye edilsin onu yazmalısın

Örnek 500 MESAJ PUANINDA KRAL KONG HEDİYE EDİLECEK.

1722354700039.png

İşaretlediğiniz alan "Kullanıcı başlıkları" na benziyor.
Admin panel -> Kullanıcılar -> Kullanıcı Başlıkları alanından şekillendirebilirsiniz. Bu alanda html de kullanılmaktadır
Hocalarım teşekkürler anlatamadıpım nokta bunları yaptım. Kullanıcı başlıkları çıkıyor üyelerde ama yönetici verdiklerimde gözükmüyor dediklerinizi denedim olmadı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri