Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Önek ve ziyaretçilere resim gösterimi hk.

Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

turkish

Banned
Yasaklı
Kullanıcı
Merhaba, merak ettiğim 2 soru var bunları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1. Siteye ön ek eklediğimde eklediğim önek site meta title alanında da görünüyor. Örn;

Resim linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mesela xenforo.gen.tr'de "Güncel" şeklinde bir önek eklenmiş ve bu title alanında da görünüyor. Ben bu görünmesin istiyorum. Bunun görünmemesini sağlayan bir kaç forum var fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkçası.

1. Sitede resimler paylaşıyorum ve bu resimlerin ziyaretçiler tarafından görünmesini istiyorum. Ancak ; ek olarak eklediğim resimleri indirmek için üye girişi yapmasını istiyorum. Yönetim panelinden ekleri görebilir dediğimde ek i de üye olmadan indirebiliyor. Ekleri göremez dediğimde ise resimler thumbnail olarak görünüyor. Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler.

Temanızın thread_view isimli şablonunda bul,
<xf:title page="{$page}">{{ prefix('thread', $thread, 'escaped') }}{$thread.title}</xf:title>

Ve değiştir

<xf:title page="{$page}">{$thread.title}</xf:title>

Ekli resimler için ise durum aynen dediğiniz gibi ne yazık ki. Varsayılan sistemde ne yazık ki daha ileriye gitmiyor bu işlem...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri