Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Güncel MSQL Kurulum Yardım

Bu sorun halen çözme ulaştırılamamıştır!

TrCr Bilişim

Kullanıcı
Kullanıcı
Katılım
1 May 2019
Mesajlar
13
Merhaba Xenforo 2.1.0 Kullanacaktım Ama Herşey Doğru Olmasına Rağmen Hata Veriyor

7695
 
src klasörü içerisindeki config.php dosyasını editör ile açın ve bilgilerinizi kontrol edin. Bazen şifrenin ismin yanında boşluk karakteri unutulduğunda da buna benzer hatalar alınabilir.
 
Eksik dosyalar görüyorum vendor-patch gibi lisanslı mı dosyalarınız?
 
Sitenize baktığımda şu hatalar görünüyor.

The following warnings were detected when verifying that your server can run XenForo:
  • Your server has disabled a core PHP function exec via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • Your server has disabled a core PHP function escapeshellarg via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • Your server has disabled a core PHP function proc_open via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
  • Your server has disabled a core PHP function popen via the disable_functions directive in php.ini. This may cause unexpected problems in XenForo.
These will not prevent you from using XenForo, but they should be resolved if possible to ensure optimal functioning. However, you may still continue with the installation.

Buradaki exec, escapeshellarg, proc_open, popen, fpassthru 5 fonksiyonun da sunucu tarafında açık olması gerekiyor. Eğer açık olmaz ise xenforo da büyük sıkıntılar meydana gelir. Bu fonksiyonların bazılarını sunucu firmaları açmaz. Bu durumda başka firma bakmanız gerekir. Eğer sunucu ihtiyacınız karşılanmaz ise sitemiz üzerinden XenForo Hosting paketleri paket seçip bizimle iletişim kurabilirsiniz.
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.