merhabalar hocalarım öncelikle hayırlı günlerdilerim...
A.Kadir Hameş;
04.04 1986 Hatay Hassa’da doğdu.İlk Ve Orta Öğrenimini Gaziantep İslahiye’de Tamaladı. Liseyi Hatay Hassa’da bitirdi.Üniversiteyi ise Sütçü İmam Üniversitesinde bitirdi. Meslegini Seo olarak seçen tek bu bölüm ögrencisidir. 100lerce büyük ve orata ölçekli sitelerin seolarında imzası olan bir dehadır. Üni Bölümünden olasa gerek yazar şiardir.102 şiiri noter tastiklidir.Uzun yıllardır seo ile iç içedir kendine özgü bir seo taktiği vardır bir sitenin anahtar kelimesinde sıralama vermesi uzun sürmeyen tek kişidir.Referansı çoktur. Samimi içten ve yalansız bir hayat süren A.kadir Hameş Suan Kahramanmaraş merkezde hayatına seocu olarak devam eder…
hepinizi beklerim ayrıca XenForo Türkçe destek,XenForo Eklenti ve tema topluluğu den geldiginizi iletirseniz elimden gelen het türlü yardımı saglarım seo konusunda backlink konusunda hızlı index konusunda refenasları kalabalık tutmak yerine zaten hep kendimi gizlerdim ben bilgili olmak demek hava atmak demek olmadıgını cok kücük yaslarda ögretti rahmetlik babam saygılarımla herseyi biliyormuyum yok ögrenciyim ben ögrenirim sitem tam istedigim sevyede olmadı 1 hafadır gece gündüz calısmalrımız devam ediyor biter insallah
A.Kadir Hameş;
04.04 1986 Hatay Hassa’da doğdu.İlk Ve Orta Öğrenimini Gaziantep İslahiye’de Tamaladı. Liseyi Hatay Hassa’da bitirdi.Üniversiteyi ise Sütçü İmam Üniversitesinde bitirdi. Meslegini Seo olarak seçen tek bu bölüm ögrencisidir. 100lerce büyük ve orata ölçekli sitelerin seolarında imzası olan bir dehadır. Üni Bölümünden olasa gerek yazar şiardir.102 şiiri noter tastiklidir.Uzun yıllardır seo ile iç içedir kendine özgü bir seo taktiği vardır bir sitenin anahtar kelimesinde sıralama vermesi uzun sürmeyen tek kişidir.Referansı çoktur. Samimi içten ve yalansız bir hayat süren A.kadir Hameş Suan Kahramanmaraş merkezde hayatına seocu olarak devam eder…
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.