EnginTR Aktif kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 43 Cuma saat 05:58'de #1 ekte de gösterildiği gibi kullanıcı profil ve konu mesajlarına ek mesajlar, tepkime puanı gibi ek bilgiler eklemek istiyorum nasıl yapılabilir
ekte de gösterildiği gibi kullanıcı profil ve konu mesajlarına ek mesajlar, tepkime puanı gibi ek bilgiler eklemek istiyorum nasıl yapılabilir
HKeNN xFanatik XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 13 Eki 2020 Mesajlar 116 Cuma saat 08:30'de #2 Admin Panel > Görünüm ve diller > Tema özellikleri > Mesajlar Oyla 0 Downvote
EnginTR Aktif kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 43 Cuma saat 14:12'de #3 HKeNN' Alıntı: Admin Panel > Görünüm ve diller > Tema özellikleri > Mesajlar Ekli dosyayı görüntüle 20013 Genişletmek için tıkla ... Eklememe rağmen yine aynı değişen yok Oyla 0 Downvote
HKeNN' Alıntı: Admin Panel > Görünüm ve diller > Tema özellikleri > Mesajlar Ekli dosyayı görüntüle 20013 Genişletmek için tıkla ... Eklememe rağmen yine aynı değişen yok
M marialy Kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 May 2022 Mesajlar 11 Cuma saat 20:40'de #4 Kodla eklemen gerek bide o SS deki konu postbit için geçerli Oyla 0 Downvote
EnginTR Aktif kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 43 Cumartesi saat 00:31'de #5 Yardımcı olabilecek varmı marialy' Alıntı: Kodla eklemen gerek bide o SS deki konu postbit için geçerli Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Yardımcı olabilecek varmı marialy' Alıntı: Kodla eklemen gerek bide o SS deki konu postbit için geçerli Genişletmek için tıkla ...
M marialy Kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 May 2022 Mesajlar 11 Cumartesi saat 00:43'de #6 EnginTR' Alıntı: Yardımcı olabilecek varmı Genişletmek için tıkla ... Yarın beraber bakarız nasıl bişi istiyon ayarlarız Oyla 0 Downvote
EnginTR' Alıntı: Yardımcı olabilecek varmı Genişletmek için tıkla ... Yarın beraber bakarız nasıl bişi istiyon ayarlarız
EnginTR Aktif kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 43 Pazar saat 02:12'de #7 marialy' Alıntı: Yarın beraber bakarız nasıl bişi istiyon ayarlarız Genişletmek için tıkla ... ArdunioForum.Net için yardım istiyorum PM Atayım mı Oyla 0 Downvote
marialy' Alıntı: Yarın beraber bakarız nasıl bişi istiyon ayarlarız Genişletmek için tıkla ... ArdunioForum.Net için yardım istiyorum PM Atayım mı
M marialy Kullanıcı XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 7 May 2022 Mesajlar 11 Pazar saat 11:20'de #8 atın elimziden geleni yaparız Oyla 0 Downvote
MustafaseveR xFanatik XGT Onaylı Kullanıcı Katılım 19 May 2019 Mesajlar 423 Web sitesi alanaditicaret.com Pazar saat 14:16'de #9 EnginTR' Alıntı: Eklememe rağmen yine aynı değişen yok Genişletmek için tıkla ... doğru temada işlem yatığınızdan emin olun. Oyla 0 Downvote
EnginTR' Alıntı: Eklememe rağmen yine aynı değişen yok Genişletmek için tıkla ... doğru temada işlem yatığınızdan emin olun.