Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kullanıcı adı gözükmüyor

alonewolf

Sabit kullanıcı
Kullanıcı
arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi eklenti ekledikten sonra böyle oldu ve bazı isimler tam olarak gözükmüyor eklenti bu siteye ait son mesajlara avatar ekliyor eklenti
dsXWwz.png

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hangi eklenti ekledikten sonra böyle oldu ?

Anladım aynı sorun varsayılan sistemde ve bizde de evet var bakalım ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• XenForo Türkçe Destek, XenForo Eklenti ve Tema Topluluğu.webp
    XenForo Türkçe Destek, XenForo Eklenti ve Tema Topluluğu.webp
    3.9 KB · Görüntüleme: 1
Şimdilik işinizi şu kod görebilir .EXTRA.less isimli şablona ekleyerek deneyebilirsiniz.
Kod:
.node-extra { width: 250px;}

Bence çok fazla takılacak bir durum değil bu. Sebebi ise, şimdi siz 250px verdiniz durumu kurtardınız uzun bir nickli kullanıcı geldiğinde ne yapacaksınız tekrar aynı sorun olacak eğer o alan sığmıyorsa zaten gizliyor taşma yapmıyor ve kötü görünümde vermiyor. Yok ben illa onun görünmesini istiyorum diyorsanız 250px olan yeri 260px veya 275px olarak deneme yanılma yoluyla kendinize göre ayarlayacaksınız.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri