Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Konu Metin Rengi Seçeneklerini Artırma veya Değiştirme

sat679
Bu sorun verilen destek sayesinde çözüme ulaştırılmıştır.

sat679

xFanatik
SMS onaylı
Kullanıcı
Konu Metin Rengi Seçeneklerini Artırma veya Değiştirme
Konu açarken Bu kelimede olduğu gibi, renk verebiliyoruz.
Ben bu renkler dışında metin rengi seçeneğini daha fazla artırmak veya değiştirmek isityorum.
Bunu nasıl yaparım..
Mauel olarak aşağıda yukarıda yazan (bu kelimede) kırmızı rengi normalde varsayılan renkler arasında yok, kod bölümüne istediğim rengin kodunu yazıp değiştirebiliyorum. Ama benim istediğim benim çok kullandığım bu renkler dışında olanları renkleri, metin rengi değiştirici varsayılan bu bölüme nasıl eklerim?
Örneğin aşağıda ekteki renk seçeneklerini (renk kodları yazan resim) nasıl varsayılan renkler olarak ayarlayabilirim?
İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• mesaj_rengi.webp
    mesaj_rengi.webp
    47 KB · Görüntüleme: 29
  • renk_kodları.webp
    renk_kodları.webp
    56.1 KB · Görüntüleme: 27
@sat679 sanırım yeni çıkan şu eklenti tam aradığın şeyi yapıyor. Ama ne yazık ki 5 Euro gibi küçük bir bedeli var.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Tam aradığım şey ama ücretli artık ne yapalım bunun ücretsizini bulursak uygularız. yada oturup biz eklenti yazacağız başka çare yok galiba... :D

Hadi gözün aydın @sat679 , [KL] Editör Manager eklentisinin kararlı sürümü ile mevcut renkleri düzenleme imkanı geldi.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

NOT: eğer bu eklentinin Candidate 1 alt sürümü daha önce kurulu ise kesinlikle UPGRADE YAPMAYINIZ. Eklentiyi KALDIRIP, SIFIRDAN KURUNUZ. Yoksa manual olarak epey bir düzeltme yapacak hatalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri