Merhaba arkadaşlar şuan ki kullandığım mevcut tema da açılan konu hakkında verilen cevabı işaretle,çözümü onayla gibi bir seçenek çıkmamaktadır. Sebebi nedir acaba
cevabınız için teşekkür ederim. lakin tema değiştirmeden önce böyle bir problem yaşamamıştım dün tema değişiminden sonra yaşadığım bir sorun buForum sitenizde açtığınız forum türünü kontrol etmelisiniz
Forum'u açarken tür kısmı mevcut aşağıda açılmış eski forum türlerinide değiştirmenize yarıyacak görseli paylaşıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 27266
Aktif ettiğiniz temanın özelliklerine göz attınız mı ?cevabınız için teşekkür ederim. lakin tema değiştirmeden önce böyle bir problem yaşamamıştım dün tema değişiminden sonra yaşadığım bir sorun bu
Bazı temalarda kaldırılmış olabilir tema yapımcısının çalışmasına bağlı. bazılarında tema özelliklerinden dolayı değişebilir. kullandığınız tema nedir birde web adresinizi paylaşırmısınız.Ekli dosyayı görüntüle 27267
Default temada mobil ve masaüstünde bu şekilde ama ama aktif ettiğim tema da gözükmemekte
Ekli dosyayı görüntüle 27268
Bu şekilde.
Temadan temaya değişiklik gösteriyor mu ki hocam bunlar temel ayar değil mi
Anladım etiket hocam teşekkür ederim.Eğer temanız ile xenforo versiyonu uyumlu ise sorun olmayacaktır. Ama tema 2.1 için ise bu alanları göremez, kullanamazsınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.