Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl yapılır ? Kaynak yöneticisi fiyat tl işareti ve çeviri hakkında

XOX

XOX

Sabit kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Merhaba,

Kaynak yönetici dil dosyasını sizin çevirinizi kullandım ( emeğinize sağlık) yalnız satın al kısmında para birimi olarak doları da seçsem euro yuda seçsem tl işareti görünüyor bunu değiştirmem gerekiyor dolar olarak nasıl gösterebilirim.

Bir diğeri sorunumda '' Bir Derece Bırak'' bu başlık ve çeviri garip geldi oy ver oylama yap gibi değiştirmek istiyorum ama RM dil dosyası içinde bir derece bırak gibi bir kelime bulamadım bunu nerden değiştirebilirim
1730391100586.png

Merhaba,

Kaynak yönetici dil dosyasını sizin çevirinizi kullandım ( emeğinize sağlık) yalnız satın al kısmında para birimi olarak doları da seçsem euro yuda seçsem tl işareti görünüyor bunu değiştirmem gerekiyor dolar olarak nasıl gösterebilirim.

Bir diğeri sorunumda '' Bir Derece Bırak'' bu başlık ve çeviri garip geldi oy ver oylama yap gibi değiştirmek istiyorum ama RM dil dosyası içinde bir derece bırak gibi bir kelime bulamadım bunu nerden değiştirebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 28095
"admin panel -> görünüm ve diller -> cümle ve kelimelerde ara -> cümle içeriği " alanına gelerek tl simgesini ekleyin, eklentilerden seçiminizi yaparak aratın, bulduğunuz içeriği istediğiniz simge ile değiştirebilirsiniz

Merhaba,

Ekli dosyayı görüntüle 28095
/admin.php?options/groups/xfrm/

1730463962996.png

Benim sorunumda bu :D daha öncede arattım hem ingilizcesini hem Türkçesini ama çıkmıyor sanırım benimki o cümleyi başka bir sitenin dil dosyasından çekiyor :D

1730491189890.png

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri