Güncel Katogori renk ID si ve açma kapama tuşu sorunu.

• Kullanıcı anil0635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - XenForo sorunları için destek talepleri
Bu sorun halen çözme ulaştırılamamıştır!
Destek istenen forum
https://anlsosyal.xyz/
İyi günler herkeze. Forumumdaki temada katogori renk özelliği var ama bu tam çalışmıyor. Xenforo ilk kurulum yapınca sistem otomatik kendisi katagori ve Forum açıyoya temada o katogori renkli gözüküyor tema ayarlarında bir ID sistemi var 1 blue 2 red 3 purplr 4tukuaz gibi gibi o Forum da 1 no ID bu yüzden mavi ben ayarlardan ID değiştirdim sarı yaptım yani yellow kısmını 1 yaptım. Ama yeni forum açıyorum oraya nasıl renkleri atacağını bilmiyorum.

2. Sorun: yeni açtığım kategoride açma kapama tuşu varua çentik < ^ bu o tuş çalışmıyor yeni açtığım katogori xf kurulumdan sonra sistemin kendi açtığı kategoride Çalılıyor.
Yardımlarını bekliyorum...

Ekli dosyalar

• IMG_20250622_191428.jpg
    IMG_20250622_191428.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 16
1. Sorunu için, renk değiştirmek için kullandığını alandan bir resim alabilir miyim.
2. Sorunuz ise, kategori ve forum diziliminizi yada yapılandırmanız hatalı. Yani kategori, forum muhtemelen yanlış oluşturmuşsunuz. Bu alandan da bir resim alabilirim.

1. Sorunu için, renk değiştirmek için kullandığını alandan bir resim alabilir miyim.
2. Sorunuz ise, kategori ve forum diziliminizi yada yapılandırmanız hatalı. Yani kategori, forum muhtemelen yanlış oluşturmuşsunuz. Bu alandan da bir resim alabilirim.
Sürümdde desteklemiyor olabilir hatta bun temalar her katagoriye farklı renk ataya biliryor

İyi günler ,
1 resim deki alan böyle ben ordaki renklerden birini "1" yapınca birinci forumun rengi değişiyor.
2. Resim nerden alıcağımı bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-23-12-44-11-946_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-23-12-44-11-946_com.android.chrome.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 7
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri