Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Forumdan daha fazla yararlanmak için, profilinizi telefon numaranız 📱 ile doğrulayın ve daha ayrıcalıklı olun 😉
    Daha fazla bilgi!

Güncel J Extras eklentisi ile kredi eklentisi sorunu

Bu sorun halen çözme ulaştırılamamıştır!

elfdaily.com

Sabit kullanıcı
SMS onaylı
Kullanıcı
Katılım
3 Şub 2018
Mesajlar
56
Çözümler
2
Selamlar

Amacım [BR] Credits eklentisi sayesinde kaynaklar bölümünde satış yapmak fakat birkaç sorun oluşuyor.
Sorun tam olarak şu;

Normalde J Extras eklentisini iptal edince alttaki resim çıkıyor istediğim de bu şekilde
(Satın al butonu çıkıyor)


NLRzYX.png


J Extras eklentisini aktif edince direk bu dosyayı indir butonu çıkıyor tıklayınca 30tl krediye ihtiyacınız var diye soruyor
bu eklentiyi iptal etmeden bu butonu nasıl sağlayabilirim öbür türlü kaynağı beğenmeden indiremezsiniz seçeneğinden mahrum oluyorum :)
 
J Extras eklentisi ise satış sistemi kullanmazsınız. O eklenti sadece dosya indirmermek için beğeni,mesaj sayısı günlük mesaj sırını gibi olaylar için yazıldı. Yani satış yapılan bir sitede evet ne yazık ki bu eklenti ile doğru şekilde çalışamazsınız. Birinde vaz geçicek yada farklı bir eklenti ile satış yapıcaksınız.
 
peki başka türlü kaynağı beğenmeden indirememe eklentisi var mı j extras dışında
 
Ha işte onu diyorum satış yapmak için farklı bir eklenti kullanın mesela : [XFA] RM Marketplace (shop) - XF2
Yada commerce sistemleride olabilir.

ödeme yöntemi yok hocam onun için ben kaynaklar bölümüne entegre kredi sistemi kullanarak satmayı düşünüyorum başkalarınada pazar yeri olanağı sunucam krediyide manüel ödemeyle vericem artık mecburen siz şöyle güzel bi iyzico eklentisi yazsanız fena olmaz yada paypalı yurtdışı aracılığıyla türkiyeye nasıl ödeme yaparız onu anlatın :)
 
E elfdaily.com, kendi sitemde, iyzico ile anlaşmam olduğundan dolayı pazar yeri satış olayını şimdilik manuel olarak hallediyorum.

Yani ilan açıldığı an, moderatorler tarafından iyzico panelinde link açılıp onayda bekleyen ilanı güncelleyip belirlenen tutarı giriyoruz. İlan onaylanıp GeT (Güvenli E-Ticaret) sistemi adı altında kredi kartı ile satışı sağlanıyor.

Şimdilik xenforo alt yapısına uygun entegre sistem oluşturulana kadar çözüm bu şekilde oluyor.
 

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.