Teşekkürler.hayırlı olsun nokta atışlı konuya odaklanma. Konusu açılmışken bende dile getireyim bari.
Superonline kullanıyorum 1 yıl oldu sanırım. 2 ay öncesine kadar iyiydik ne olduysa 2 ay önce ping değerlerinin tavan yapmasıyla ve internet hızının videolarda buzlanma yapacak seviyelere getirmeye başladı. 360px bile daha iyi video izlettirir o derece.
7-8 müşteri hizmetleri aramasıyla 2-3 defa da teknik ekibin gelmesiyle hiçbir şey yok deyip çekip gitmesiyle sorunu halen çözemedik 2. hindistan ülkesi diyerek artık yıldım ve uğraşmaktan sıkıldım.
Artık hiçbir şekilde bu ülke de asla ve asla şu saatten sonra olumlu şeyler düşünmüyorum. İnancım kesin olarak tamamen koca bir 0. Şimdi konu siyasiye dayanacak ama üzgünüm maalesef 24 yıldır ülkenin bitişini herkes oturup elinde çekerdekleriyle izledi.
Güzelim ülkeyi hindistan pakistan yaptılar resmen. İnsan kendi ülkesinden soğur mu ? Evet beyler kimse kusura bakmasın. Bizzat Türkiye'den soğudum. Vatan millet sakarya sloganı bitti. Ülkeyi artık içeriden bitirmek için yemin etmişler gibi..
Suriyelisi afganı iranlısı ıraklısı bu ülkenin nimetlerinden çok çok rahatça faydalanırken kendi vatandaşlarımız açlıkla cebelleşiyor. Böyle bir düzen kesinlikle Türkiye tarihinde yaşanmamıştır... 30 sene önce bile !
Son demleri yaşıyorum ülke de. Yılbaşından sonra ne olur diye bir gözlem yapma kararı aldım. Muhtemel hayırlısı ile yurtdışı yolları görünmekte. Herkes istediği hayatı dilediği gibi yaşar umarım.. Hepinizin hakkında hayırlısı..
Hiçbir şey olumlu ilerlemiyor olsa da ben elimizden geleni yapmak düşüncesindeyim. Mesela sen bu yaşadığın sorunu bir platformda yazmazsan kimsenin böyle bir sorundan haberi olmaz. Bazen ben yandım siz de yanmayın demek gerekiyor .
Bu ülke neleri gördü geçirdi de böylesini hiç görmedi. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Sırf o kazanmasın diye gidip göçmenlerle iş yapıyor. İçimizdeki inancın bitmesine sebep olanlar utansın.