Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İnternet firmaları ve aboneleri birleştirme projeme destek olmak ister misin?

sanjaytr
hayırlı olsun nokta atışlı konuya odaklanma. Konusu açılmışken bende dile getireyim bari.

Superonline kullanıyorum 1 yıl oldu sanırım. 2 ay öncesine kadar iyiydik ne olduysa 2 ay önce ping değerlerinin tavan yapmasıyla ve internet hızının videolarda buzlanma yapacak seviyelere getirmeye başladı. 360px bile daha iyi video izlettirir o derece.

7-8 müşteri hizmetleri aramasıyla 2-3 defa da teknik ekibin gelmesiyle hiçbir şey yok deyip çekip gitmesiyle sorunu halen çözemedik :D 2. hindistan ülkesi diyerek artık yıldım ve uğraşmaktan sıkıldım. :D

Artık hiçbir şekilde bu ülke de asla ve asla şu saatten sonra olumlu şeyler düşünmüyorum. İnancım kesin olarak tamamen koca bir 0. Şimdi konu siyasiye dayanacak ama üzgünüm maalesef 24 yıldır ülkenin bitişini herkes oturup elinde çekerdekleriyle izledi.

Güzelim ülkeyi hindistan pakistan yaptılar resmen. İnsan kendi ülkesinden soğur mu ? Evet beyler kimse kusura bakmasın. Bizzat Türkiye'den soğudum. Vatan millet sakarya sloganı bitti. Ülkeyi artık içeriden bitirmek için yemin etmişler gibi..

Suriyelisi afganı iranlısı ıraklısı bu ülkenin nimetlerinden çok çok rahatça faydalanırken kendi vatandaşlarımız açlıkla cebelleşiyor. Böyle bir düzen kesinlikle Türkiye tarihinde yaşanmamıştır... 30 sene önce bile !

Son demleri yaşıyorum ülke de. Yılbaşından sonra ne olur diye bir gözlem yapma kararı aldım. Muhtemel hayırlısı ile yurtdışı yolları görünmekte. Herkes istediği hayatı dilediği gibi yaşar umarım.. Hepinizin hakkında hayırlısı..
Teşekkürler.

Hiçbir şey olumlu ilerlemiyor olsa da ben elimizden geleni yapmak düşüncesindeyim. Mesela sen bu yaşadığın sorunu bir platformda yazmazsan kimsenin böyle bir sorundan haberi olmaz. Bazen ben yandım siz de yanmayın demek gerekiyor 😄.

Bu ülke neleri gördü geçirdi de böylesini hiç görmedi. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Sırf o kazanmasın diye gidip göçmenlerle iş yapıyor. İçimizdeki inancın bitmesine sebep olanlar utansın.

Merhaba,

Bende deneyimlerimi aktarmak isterim.

Uzun bir süre vdsl kullanan biri olarak neler çektim neler :D maalesef altyapının olmadığı bir bölgedeydim, tanıdıklar vasıtasıyla farklı bir santralden kablo çekmiştik, o zamanlarda Turk telekomdan hizmet alıyordum 8Mbps üstü alamazsın diyerek, 8 mbps kitlemişlerdi. 2 sene kadar o şekilde idare etmeye çalıştım, sonra 2018-2019 dönemlerinde TurkNET çok iyi hizmet vermeye başlamıştı, taahhüt bitmek üzereyken Turknet ile anlaştım onlar 32mbps vermeye başladı, ilk kazığı Turk Telekomda yemiştim, meğersem daha üstünü alabiliyormuşum. Her neyse, 1 sene sorunsuz gitti, sonrasında bir anda Turknet altyapımda bozulmaya başladı, uygulamadan 16mbps paketine geçiyorum adsl de internet geliyor. VDSL paketine geçiyorum, internet yok. Yani bunu %100 kanıtlayamadım ama Turk telekom kendi müşterileri dışından hizmet alan herkesin portunu değiştirip, kafasına göre düzenleyebiliyordu. Kimse bunu yapamaz diyebilir ama deneyimledim bunu maalesef. Normal şartlarda, başka bir hizmet verenenin portuna karışamaması gerekiyor, ama altyapı onlara ait olduğu için kafalarına göre işlem yapıyorlardı.

Neyse; 4-5 ay belki 9 ay kadar bu sorunlar devam etti. Sonrasında tekrardan turk telekoma geçip taahhüt imzalayınca tak sorunlar çözüldü. Sonrasında tekrardan Turk telekom dışında bir operatöre geçince, birkaç ay idare etti sonrasında yeniden bozdu. En sonunda vodafone'dan hizmet almaya başladım Turk telekom altyapısından, o zaman sabit güzel ilerledi. Nedense Turk telekomun sesi vodafone'a çıkmıyordu. Ne zaman sorun yaşasam anında Turk telekom ekiplerini gönderiyordu vodafone. Diğer firmalardan bunları görememiştim çözüm süreci çok kötüydü.

Artık geçen yıl yeni eve taşınınca fiber altyapının tadını tatmam ile her şeyim değişti :D şimdi yine turknet'e geçtim, Turk telekom altyapısı fiber üzerinden hizmet alıyorum. Ama şu anda sorunsuz fıstık gibi hizmet almaktayım. Altyapım 1000Mbps destekleyebiliyor, ama şu anda turknet maksimum 100mbps veriyor, olsun buna da şükür :D Şu anda sorunsuz nadir genel bir bakım olmadıkça kopma, problem yaşamıyorum.

EK:

Diğer firmaları amacım kötülemek değilde, maalesef altyapı turk telekoma ait olunca, diğer firmaların çözüm süreçleri çok kötü ilerliyor. Altyapının bir firmaya ait olması aşırı kötü bir şey bana göre. Bakır hizmetler şu anda berbat ötesi, fiber her yere gelmesi lazım da yatırım yapılmıyor.

Merhaba,

Bende deneyimlerimi aktarmak isterim.

Uzun bir süre vdsl kullanan biri olarak neler çektim neler :D maalesef altyapının olmadığı bir bölgedeydim, tanıdıklar vasıtasıyla farklı bir santralden kablo çekmiştik, o zamanlarda Turk telekomdan hizmet alıyordum 8Mbps üstü alamazsın diyerek, 8 mbps kitlemişlerdi. 2 sene kadar o şekilde idare etmeye çalıştım, sonra 2018-2019 dönemlerinde TurkNET çok iyi hizmet vermeye başlamıştı, taahhüt bitmek üzereyken Turknet ile anlaştım onlar 32mbps vermeye başladı, ilk kazığı Turk Telekomda yemiştim, meğersem daha üstünü alabiliyormuşum. Her neyse, 1 sene sorunsuz gitti, sonrasında bir anda Turknet altyapımda bozulmaya başladı, uygulamadan 16mbps paketine geçiyorum adsl de internet geliyor. VDSL paketine geçiyorum, internet yok. Yani bunu %100 kanıtlayamadım ama Turk telekom kendi müşterileri dışından hizmet alan herkesin portunu değiştirip, kafasına göre düzenleyebiliyordu. Kimse bunu yapamaz diyebilir ama deneyimledim bunu maalesef. Normal şartlarda, başka bir hizmet verenenin portuna karışamaması gerekiyor, ama altyapı onlara ait olduğu için kafalarına göre işlem yapıyorlardı.

Neyse; 4-5 ay belki 9 ay kadar bu sorunlar devam etti. Sonrasında tekrardan turk telekoma geçip taahhüt imzalayınca tak sorunlar çözüldü. Sonrasında tekrardan Turk telekom dışında bir operatöre geçince, birkaç ay idare etti sonrasında yeniden bozdu. En sonunda vodafone'dan hizmet almaya başladım Turk telekom altyapısından, o zaman sabit güzel ilerledi. Nedense Turk telekomun sesi vodafone'a çıkmıyordu. Ne zaman sorun yaşasam anında Turk telekom ekiplerini gönderiyordu vodafone. Diğer firmalardan bunları görememiştim çözüm süreci çok kötüydü.

Artık geçen yıl yeni eve taşınınca fiber altyapının tadını tatmam ile her şeyim değişti :D şimdi yine turknet'e geçtim, Turk telekom altyapısı fiber üzerinden hizmet alıyorum. Ama şu anda sorunsuz fıstık gibi hizmet almaktayım. Altyapım 1000Mbps destekleyebiliyor, ama şu anda turknet maksimum 100mbps veriyor, olsun buna da şükür :D Şu anda sorunsuz nadir genel bir bakım olmadıkça kopma, problem yaşamıyorum.

EK:

Diğer firmaları amacım kötülemek değilde, maalesef altyapı turk telekoma ait olunca, diğer firmaların çözüm süreçleri çok kötü ilerliyor. Altyapının bir firmaya ait olması aşırı kötü bir şey bana göre. Bakır hizmetler şu anda berbat ötesi, fiber her yere gelmesi lazım da yatırım yapılmıyor.
Herkes gibi senin de kötü deneyimlerin olmuş. Bu gibi deneyimleri ilgili firmanın kategorisinde konu olarak yazarsanız amacıma ulaşmamda bana destek olmuş olursunuz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri