Merhaba değerli forumdaşlar bildiğiniz gibi google api için 2 adet tool (V1 Ve V2 ) kodlaması yaptım. Fakat bugün bi karar aldım V2 toolu ücretsiz olarak sunmayı düşünüyorum fakat şöyle durum var ki daha önce toolu alan müşterilere haksızlık olurmu duşuncesi yarandı. Müşteri geri dönüşleri benim için herzaman değerlidir. Eğer müşterilerim bu durumdan rahatsız olmuyacaklarsa V2 İndex Api Tool V2 - Index Sorununa Son | Web Sitelerinizi İndexletmek Hiç Olmadığı Kadar Kolay toolunu ücretsiz yayımlayacağım. V3 sürümünü tamamen web tabanlı yapmayı düşünüyorum. V2 ücretsiz yayınlanamsı durumunda V3 eski müşterilerim ücretsiz sunmayı planlıyorum. Eğer v2 ücretli satışa devam ederse V3 güncellemsinide eski müşteriler ücret karşlığı ala bilicek. Tabikide ilk satın alan kişiye göre eskiler daa makul fiyatdan alıcak.
V2 İndex Api Tool ücretsiz yayınlamasına karşı olacak kişiler yorumlarda belirtirse sevinirim.
V3 Özellikleri. ( Sadece Düşüncelerim. Eklenmesi 100/100 değildir. )
V2 İndex Api Tool ücretsiz yayınlamasına karşı olacak kişiler yorumlarda belirtirse sevinirim.
V3 Özellikleri. ( Sadece Düşüncelerim. Eklenmesi 100/100 değildir. )
- Tamamen Web tabanlı olması
- 7/24 Aktif olarak site rss ve ya sitemap.php linktaraması yapması
- Manuel link ekleme ve otomatik belirli sayıda link ekleme / Gönderme
- Mobil Ve Pc uyumlu olması.
- Otomatik güncelleme alması
- Google gönderilen linklerin tekrar gönderilmemesi. Spam önleyici
- Gönderilen Url geçmişi
- Uygulama başlatma / kapatma butonu.
- 1 den fasla json dosya kullanımı. Json dosya blutu.
- 200 limit dolunca otomatik diğer json dosyaları kullanımı
- Domaine lisanslanma. ( scriptin paylaşılması ve yayılmasını önlemek amaçlı alına tedbirdir.) 1den fazla sitede kullanımı için gerekli ayarlama ve ya paketlendirme yapılacakdır. Duruma göre gelen geri dönüşlere bağlı oarak yapılacak
Anket Süresi 7 Gündür