- Destek istenen forum
- https://xenforo.gen.tr/forumlar/xenforo-sorunlari-icin-destek-talepleri.14/
Geçen günlerde hosting firması veri merkezini değiştirdi.. Siteye ulaşım kapalıydı.. Sonra düzeldi tabi.. Ama benim sitemde sorun oluştu.. Çözümü bilsem'de hallede'bileceğim bir'şey olsada bu durumu onaylı şekilde paylaşım.. Ön bilgi alarak halletmek istiyorum..
Konu açtığımda gönder dediğim'de sunucuda bir hata oluştu diyor.. Ama yan sekmeden siteyi açtığımda konu gönderiliyor..
Tabi bu hoşumuza gitmeyecek bir hata..
Panel'den hatayı görüntülediğimde..
Bildirimini alıyorum anlık olarak..
Yanlışım yoksa sear_index tablosunun onarımını yap diyor onar diyor veya onarırken hata oluştu diyor..
Bunu onarmayla hallederiz'de .. Benim anlam veremediğim.. Geri yedeklerden yüklenen bir hosting burada neden hata çıkarıyor durup dururken.. Böyle hata olma ihtimali sadece taşınma yüzünden mi? Bu arada hostingi ben taşımadım hosting kendi veri merkezini başka bir veri merkezine taşıdı..
Özetle çözüm önerisi?
Diğer bir sorum'da Geri yedeklerden yüklenen bir hosting burada neden hata çıkarıyor durup dururken..
Konu açtığımda gönder dediğim'de sunucuda bir hata oluştu diyor.. Ama yan sekmeden siteyi açtığımda konu gönderiliyor..
Tabi bu hoşumuza gitmeyecek bir hata..
Panel'den hatayı görüntülediğimde..
Kod:
XF\Db\Exception: MySQL statement prepare error [145]: Table './forumjzb_nesly/xf_search_index' is marked as crashed and should be repaired src/XF/Db/AbstractStatement.php:230
Bildirimini alıyorum anlık olarak..
Yanlışım yoksa sear_index tablosunun onarımını yap diyor onar diyor veya onarırken hata oluştu diyor..
Bunu onarmayla hallederiz'de .. Benim anlam veremediğim.. Geri yedeklerden yüklenen bir hosting burada neden hata çıkarıyor durup dururken.. Böyle hata olma ihtimali sadece taşınma yüzünden mi? Bu arada hostingi ben taşımadım hosting kendi veri merkezini başka bir veri merkezine taşıdı..
Özetle çözüm önerisi?
Diğer bir sorum'da Geri yedeklerden yüklenen bir hosting burada neden hata çıkarıyor durup dururken..