Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.
Çözülmüş örnek konular;
xenforo.gen.tr
xenforo.gen.tr
xenforo.gen.tr
Çözülmüş örnek konular;
Çözüldü - Konu açarken bb kodları bulunuyorsa açılmıyor/düzenlenmiyor.
Merhaba, Konu açarken veya düzenlerken center, size gibi bir çok komutları yazdıktan sonra kaydet dediğimde, böyle bir problemle karşılaşıyorum. Nasıl çözebilirim acaba?

Çözüldü - thread_view şablonu düzenleme problemi
Xenforo 2.0.9 kullanıyorum. thread_view şablonununda düzenleme yaptıktan sonra kaydet butonuna tıkladığımda resimdeki uyarı ile karşılaşıyorum. Diğer şablonlarda böyle bir uyarı çıkmıyor. Ayrıca hiçbir değişiklik yapmadan direkt kaydet butonuna tıkladığımda da bu uyarı ile karşılaşıyorum...

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.
Bugünlerde bu hata vermeye başladı her yerde ya bunu nasıl düzeltebilirim. Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.Sorun kullandığınız tarayıcısından kaynaklıda olabilir.

Bu hatanın genel olarak bilinen sebebi
mod_security
sistemin etkin olmasıdır. Yukarıdaki konularda da görüldüğü üzre çözüm yolları tek bir şeyi gösteriyor mod_security
. Çözüm yolu ise hosting sağlayıcınız ile görüşerek forumunuzu beyaz listeye almaları mod_security
kullanımından forumunuzu muaf tutmalıdır.